Ergens vorig jaar april/mei was ons toch al niet bijster grote landje weer eens ernstig te klein. Een kleine groep mensen weigerde (en weigert) principieel en stelselmatig hun kind te laten vaccineren met als gevolg een uitbraak van mazelen. Niet geheel ongevaarlijk.

Kinderopvangcentra besloten daarom zelf de niet-gevaccineerde kinderen te weren. Ik snap dat helemaal en met mij zo'n 90% van de Nederlandse bevolking.

Waar ik daarentegen helemaal niks van begrijp, is hoe er dan zo ongelooflijk veel ophef en idioterie kan ontstaan over een corona-vaccin. Eerder deze week las ik: ‘Laat de regering zich eerst maar inenten’, waarop ik reageerde met: 'Ja, ik denk inderdaad dat de regering voornemens is om ons allemaal uit te roeien.' Vergezeld van een vermoeid kijkende emoji.

Iemand vroeg of ik zo graag genetisch gemodificeerd wil worden. Die persoon denkt dus serieus dat mijn DNA aangepast gaat worden. Schrijven is mijn vak, de juiste woorden vinden, is wat ik elke dag probeer te doen. Op dat moment faalde ik daar compleet.

Want echt mensen, wat is het verschil?

We willen toch veilig en gezond met z’n allen naar buiten? Naar ons lievelingsrestaurant en favoriete kroeg? De voetbalfans opeengepakt in het stadion, en Lief en ik met ons golfclubje op het terras na 18 holes lopen, met ons groepje naar het leukste Japanse restaurant waar we tegen elkaar aan kunnen hangen, kunnen knuffelen en proosten? We hebben het toch allemaal over onze ouders en ouderen? Over mensen in onze omgeving met een kwetsbare gezondheid?

Meten met twee maten

Hoe kan het dat aan de ene kant moord en brand geschreeuwd wordt omdat het zo lang moest duren voor het wettelijk geregeld werd dat die eerdergenoemde kinderopvangcentra in hun recht staan met hun weigering, terwijl we aan de andere kant doen alsof de overheid en medici door de duivel bezeten zijn en het aller slechtste met ons voor hebben omdat ze willen dat we ons laten inenten tegen corona?

Natuurlijk kan er iets fout gaan. Weet je waarom? Omdat daar waar gewerkt wordt, fouten nu eenmaal worden gemaakt. Sommige heel pijnlijk en naar. Want ja, er wordt weleens een verkeerd been afgezet, mensen worden niet goed/niet volledig onder narcose gebracht en zo zijn er nog meer gruwelverhalen, maar om daar kwade opzet achter te vermoeden? Nee, gewoon 'nee'.

Ik vind dat dus meten met twee maten. Maar eigenlijk vind ik het vooral dom. Oké, ‘een béétje dom’.

Reacties (7)

vughtannvan0@gmail.com
Joined17.1.2021
9/7 | 

Heer Bubuza is als een God op aarde. Hij kan elk probleem oplossen met zijn spreuk. Mijn vriend heeft het 1 jaar geleden uitgemaakt en we stopten met communiceren, ik miste hem maar hij weigerde me terug te accepteren nadat hij hem zo vaak had gesmeekt. Toen ik op een dag wat onderzoek deed naar relaties op Google, zag ik talloze getuigenissen van mensen die getuigden over de wonderbaarlijke spreuk van Lord Bubuza. Ik heb nooit in betovering geloofd, maar ik was diepbedroefd, dus ik nam contact met hem op via WhatsApp: +1 505 569 0396, ik vertelde hem mijn problemen en hij beloofde me te helpen met zijn betovering. Ik volgde zijn instructies en het was een grote schok voor mij, want 14 uur nadat Lord Bubuza zijn betovering had uitgesproken, belde mijn vriend me huilend op en smeekte me om hem te vergeven. Hij kwam thuis en smeekte me op zijn knieën om hem terug te nemen. Heer Bubuza is als een God op aarde. Zijn spreuk is avondmaal actief en 100% gegarandeerd. Neem contact met hem op via WhatsApp: +1 505 569 0396 of via e-mail::    (  lordbubuzamiraclework@hotmail.com  )

Luc
11/7 | 

Beste Sylvia, ik ben blij dat je voor Nouveau schrijft en dus niet al te veel invloed hebt. Verdiep je eens echt in de corona materie zou ik zeggen en ga eens een fatsoenlijke discussie aan met iemand die er wat van af weet. Waarom er tegenstand is tegen de maatregelen bijv, of waarom de pcr test niet deugt. Keuze genoeg.

vughtannvan0@gmail.com
Joined17.1.2021
12/7 | 

Heer Bubuza is als een God op aarde. Hij kan elk probleem oplossen met zijn spreuk. Mijn vriend heeft het 1 jaar geleden uitgemaakt en we stopten met communiceren, ik miste hem maar hij weigerde me terug te accepteren nadat hij hem zo vaak had gesmeekt. Toen ik op een dag wat onderzoek deed naar relaties op Google, zag ik talloze getuigenissen van mensen die getuigden over de wonderbaarlijke spreuk van Lord Bubuza. Ik heb nooit in betovering geloofd, maar ik was diepbedroefd, dus ik nam contact met hem op via WhatsApp: +1 505 569 0396, ik vertelde hem mijn problemen en hij beloofde me te helpen met zijn betovering. Ik volgde zijn instructies en het was een grote schok voor mij, want 14 uur nadat Lord Bubuza zijn betovering had uitgesproken, belde mijn vriend me huilend op en smeekte me om hem te vergeven. Hij kwam thuis en smeekte me op zijn knieën om hem terug te nemen. Heer Bubuza is als een God op aarde. Zijn spreuk is avondmaal actief en 100% gegarandeerd. Neem contact met hem op via WhatsApp: +1 505 569 0396 of via e-mail::    (  lordbubuzamiraclework@hotmail.com  )

Petronella Mihai
13/7 | 

mijn vriend heeft het uitgemaakt na een relatie van 7 jaar. het begon met kleine misverstanden, waarna hij me vertelde dat het goed zou zijn om een pauze te nemen, wat volgens mij een breuk is geworden. Hij zoekt mij niet langer, hij blokkeerde mijn nummer en mensen zeiden dat ze hem met een ander meisje zagen dit bracht tranen in mijn ogen omdat we op het punt stonden te trouwen, ik zocht hulp toen ik deze spirituele man tegenkwam genaamd Dr Ajayi die heeft geholpen veel mensen hebben een relatieprobleem, ik sprak met hem over mijn situatie en hij beschreef mij het proces om terug te komen met mijn geliefde, ik volgde zijn instructies en vandaag ben ik blij omdat mijn man terugkwam na 5 maanden uiteenvallen en wij zijn nu gelukkig getrouwd. Als je de hulp van een spreukgever nodig hebt voor een relatieprobleem, neem dan contact op met Dr Ajayi voor een blijvende oplossing. Whatsapp / Viber-nummer: +2347084887094 of e-mail: drajayi1990@gmail.com

Monica
14/7 | 

Hallo allemaal, Bent u op zoek naar een professionele handelaar, forex en binaire manager die u zal helpen bij het verhandelen en beheren van uw account met een goede en enorme winst in ruil daarvoor. u kunt contact opnemen met MR. CARLOS ELLISON voor je investeringsplan, want hij hielp me 12.000 usd te verdienen met kleine investeringsfondsen. Carlos Ellison, u bent de beste handelaar die ik kan aanbevelen aan iedereen die wil investeren en handelen met een echte handelaar, hij helpt ook bij het terugvorderen van verliesfondsen ... u kunt contact met hem opnemen via zijn e-mail:
carlose78910@gmail.com
Via whatsapp: (+12166263236)
Via Telegram: +12166263236

Ik raad je aan niet te aarzelen. Hij is geweldig.

More content below the advertising

Sylvia (1973). Geboren in het Gooi, wonend en werkend in het mooie Zuid-Limburgse Heuvelland. Daar is ze in 2007 naartoe ‘geëmigreerd’ voor de liefde van haar leven. Een ondernemer met zijn bedrijf in het zuiden, dus verhuizen was voor hem geen optie. Sylvia leest zich suf aan nationaal en internationaal nieuws, heeft veel te veel (digitale) abonnementen op magazines en streamingdiensten en koopt meer boeken dan ze lezen kan. Heeft ook een guilty pleasure en dat is royal gossip. Wat ze ook heeft, is een duidelijke mening en die deelt ze onder andere via Nouveau. Meer weten? www.sylvia.nl 

Archief

2022
2021
2020
2019
2018
2017
More content below the advertising