Een blog op 1e Kerstdag, dat is wel een dingetje. Niet dat ik er speciaal voor gevraagd ben hoor, 1e Kerstdag valt dit jaar nu eenmaal op woensdag en dat is ook de dag waarop ik ‘online’ kom. Maar toch is het anders dan, pak ‘m beet, 20 of 28 december. De afgelopen weken zijn we overspoeld met zoete commercials en alhoewel ik daar ontzettend van kan genieten, geeft het me tegelijkertijd een onrustig gevoel en huil ik om de haverklap. Er is iets met de kerstmaand waardoor ik wil dat het altijd Kerstmis is, en aan de andere kant mag het gisteren voorbij zijn.

Met pantoffels op de bank
Het leven is niet voor iedereen mooi, we zitten niet allemaal aan een mooie tafel vol lekker eten en gezelschap dat je laat huilen van het lachen. Als je graag alleen bent en je verheugt op een paar dagen bingewatchen, is dat helemaal prima. Maar er zijn talloze mensen die daar niet bewust voor kiezen en toch alleen eindigen. Zonder mensen, zonder kerstboom, zonder gezelligheid. Die niet alleen zijn, maar eenzaam.

Geen perfect plaatje
Ook bij ons is niet alles besprenkeld met glitter-rozengeur-en-maneschijn. Niet aan mijn kant van de familie en ook niet aan Lief zijn kant. Dat is natuurlijk niet alleen met Kerst zo, maar december is wel de tijd dat ik me er extra van bewust ben. Deze periode voel ik me vaker schuldig, vaker verdrietig en ja, soms ook gefrustreerd.

Accepteren dan maar?
Soms wil ik er van alles aan doen, en soms ook helemaal niet. Want het is heus niet zo dat als we met Kerstmis met z’n allen samen zijn, dat het dan allemaal goedkomt. Het is niet alsof we een wandelende kerstcommercial zijn ofzo.

Tijd is kostbaar
Soms is genoeg écht genoeg. Is de kloof onoverbrugbaar. Bovendien is het leven soms kort, té kort. Ook in 2019 hebben we familie en vrienden, mens en dier, verloren die we niet willen missen. Hebben we gehuild, soms heel hard, soms heel stil. En ondertussen verstrijkt de tijd. Niet dat tijd alle wonden heelt. Tijd maakt ook diepe groeven nóg dieper. Maar tijd heelt wel veel, maakt scherpe randen zachter. Het gros van de mensen is continu druk, altijd online, altijd bereikbaar. Ook ik. Toch probeer ik de tijd die ik heb goed te besteden. En dat doe ik dan liever met mensen waarbij ik me op mijn gemak voel, welkom voel.

Mijn kerstwens voor jou
Sta open voor wat het leven mooi maakt. Wees vriendelijk voor anderen, én jezelf. Vergeef anderen, én jezelf. Geef een knuffel en een glimlach aan wie je maar wilt want die geef je nooit te veel. Hoe je deze dagen ook doorbrengt: ik wens je een mooie Kerst. En voor degene die hem nodig heeft, of gewoon graag wil: een dikke knuffel.

Sylvia

 

Reacties (8)

Lisa Becker
9/8 | 

Hallo dames en heren.
Welkom bij NoviCap Financial Service Provider.

Heeft u dringend behoefte aan een financiële doorbraak? Heeft u om verschillende redenen een lening nodig? NoviCap biedt flexibele leningopties op maat van uw behoeften.

NoviCap biedt een verscheidenheid aan leningopties voor iedereen die financiële hulp nodig heeft tegen een lage rente van 3%, of het nu gaat om een ​​zakelijke lening, persoonlijke lening of een lening voor medische rekeningen, betaaldagvoorschot, apparatuurfinanciering, hypothecaire lening e.t.c. De service is snel, veilig en betrouwbaar. Stuur een mail via || voor meer informatie over het leningaanbod van NoviCap novicapserviceprovider@gmail.com || of schrijf ons op WhatsApp via: +31642117819

OVER NOVICAP.
NoviCap, opgericht in 2015, is een van de grootste leningenmarkt ter wereld. Veel mensen, met name ondernemers, gebruiken de gratis onlineservice van NoviCap om financiering te vinden door te bladeren door meerdere leningsproducten van onze brede netwerkleningen. NoviCap biedt financiering op een snelle, flexibele en transparante manier en biedt professionele beleggers de mogelijkheid om te beleggen in een actief op de korte termijn met een bovengemiddeld rendement.

We zijn erg snel, betrouwbaar en betrouwbaar en u kunt lenen van € 1.000 tot € 50 miljoen. NoviCap is het juiste bedrijf om contact op te nemen wanneer u een dringende lening nodig heeft.

U hoeft geen tijd meer te verspillen aan een lening van andere financiële instellingen of stressvolle bankbezoeken. Onze service is 24/7 beschikbaar - u kunt een lening krijgen en uw transacties voltooien wanneer en waar u deze nodig hebt.

Wij bieden 24-uurs leningen van wereldklasse. Voor vragen / vragen? - Stuur een e-mail naar || novicapserviceprovider@gmail.com || Schrijf ons op WhatsApp via: +31642117819

Lisa Becker
10/8 | 

Hello ladies and gentlemen.
Welcome to NoviCap Financial Service Provider.

Do you urgently need a financial breakthrough? Do you need a loan for various reasons? NoviCap offers flexible loan options tailored to your needs.

NoviCap biedt een verscheidenheid aan leningopties voor iedereen die financiële hulp nodig heeft tegen een lage rente van 3%, of het nu gaat om een ​​zakelijke lening, persoonlijke lening of een lening voor medische rekeningen, betaaldagvoorschot, apparatuurfinanciering, hypothecaire lening e.t.c. De service is snel, veilig en betrouwbaar. Stuur een mail via || voor meer informatie over het leningaanbod van NoviCap novicapserviceprovider@gmail.com || of schrijf ons op WhatsApp via: +31642117819

ABOUT NOVICAP.
NoviCap, founded in 2015, is one of the largest lending market in the world. Many people, especially entrepreneurs, use NoviCap's free online service to find financing by browsing multiple loan products from our broad network loans. NoviCap offers financing in a fast, flexible and transparent manner and offers professional investors the opportunity to invest in an asset in the short term with an above-average return.

We are very fast, reliable and reliable and you can borrow from € 1,000 to € 50 million. NoviCap is the right company to contact when you need an urgent loan.

You no longer have to waste time on a loan from other financial institutions or stressful bank visits. Our service is available 24/7 - you can get a loan and complete your transactions when and where you need it.

We offer world-class 24-hour loans. For questions / questions? - Send an e-mail to || novicapserviceprovider@gmail.com || Write us on WhatsApp via: +31642117819

jantinavanb@gmail.com
Joined15.12.2020
11/8 | 

Ik wil heer Bubuza bedanken voor het herstel van mijn huwelijk, mijn vrouw heeft een echtscheiding aangevraagd en het baarde me zoveel zorgen en ik kon niet anders dan dagelijks huilen. Ik smeekte mijn vrouw om de scheiding te annuleren, maar ze zei dat ze een besluit had genomen, dus ging ik naar mijn en zijn vriend vertelde me hoe Lord Bubuza zijn huwelijk herstelde met zijn spreuk, dus nam ik onmiddellijk contact op met Lord Bubuza via WhatsApp: +1 505 569 0396. Ik vertelde hem mijn probleem en zijn antwoord, ik deed wat Lord Bubuza had opgedragen en ik ben erg blij dat de scheiding is geannuleerd en dat we een gelukkig leven leiden. Lord Bubuza is een god op aarde die problemen oplost met zijn spreuk. Hij heeft echt een glimlach op mijn gezicht toveren met zijn spreuk. Heb je hulp nodig?? Neem contact met hem op via WhatsApp: +1 505 569 0396 of via e-mail:: lordbubuzamiraclework@hotmail.com

Christy Walton
12/8 | 

Heb je een lening nodig? Bent u op zoek naar een lening? Heb je geprobeerd een lening te krijgen? solliciteer dan nu bij? (christywalton355@gmail.com) als je een betaalbare lening wilt krijgen. Hier wordt een lening aangeboden tegen een zeer lage rente van 2%. Neem nu contact met ons op als je interesse hebt.

Christy Walton
13/8 | 

Heb je een lening nodig? Bent u op zoek naar een lening? Heb je geprobeerd een lening te krijgen? solliciteer dan nu bij? (christywalton355@gmail.com) als je een betaalbare lening wilt krijgen. Hier wordt een lening aangeboden tegen een zeer lage rente van 2%. Neem nu contact met ons op als je interesse hebt.

sandralopezzzzz12@gmail.com
Joined9.9.2020
14/8 | 

Hallo, heb je een spoedlening nodig of wil je een commerciële lening of wil je een kerstlening? kunt u vandaag contact met ons opnemen via e-mail of WhatsApp? E-mail: joshuabenloancompany@gmail.com
WhatsApp: +12094402417

jantinavanb@gmail.com
Joined15.12.2020
15/8 | 

Ik wil heer Bubuza bedanken voor het herstel van mijn huwelijk, mijn vrouw heeft een echtscheiding aangevraagd en het baarde me zoveel zorgen en ik kon niet anders dan dagelijks huilen. Ik smeekte mijn vrouw om de scheiding te annuleren, maar ze zei dat ze een besluit had genomen, dus ging ik naar mijn en zijn vriend vertelde me hoe Lord Bubuza zijn huwelijk herstelde met zijn spreuk, dus nam ik onmiddellijk contact op met Lord Bubuza via WhatsApp: +1 505 569 0396. Ik vertelde hem mijn probleem en zijn antwoord, ik deed wat Lord Bubuza had opgedragen en ik ben erg blij dat de scheiding is geannuleerd en dat we een gelukkig leven leiden. Lord Bubuza is een god op aarde die problemen oplost met zijn spreuk. Hij heeft echt een glimlach op mijn gezicht toveren met zijn spreuk. Heb je hulp nodig?? Neem contact met hem op via WhatsApp: +1 505 569 0396 of via e-mail:: lordbubuzamiraclework@hotmail.com

monicarhule
16/8 | 

Hoe ik hulp kreeg tijdens deze pandemie die vele mensenlevens heeft gekost. Ik vroeg naar The Blank ATM Card. Of het werkt of zelfs bestaat. Ze vertelden me Ja en dat het een kaart is die is geprogrammeerd voor willekeurige geldopnames zonder opgemerkt te worden en die ook kan worden gebruikt voor gratis online aankopen van welke aard dan ook. Dit was schokkend en ik had nog steeds mijn twijfels. Toen probeerde ik het en vroeg om de kaart en ging ik akkoord met hun algemene voorwaarden. Hoopend en biddend ontving ik 3 dagen later mijn kaart en probeerde het met de dichtstbijzijnde geldautomaat in de buurt, het werkte als magie. Ik kon dagelijks tot $ 3000 opnemen. Dit was ongelooflijk en de gelukkigste dag van mijn leven. Tot nu toe heb ik zonder enige stress tot $ 36.000 kunnen opnemen. Ik weet niet waarom ik dit hier post, ik had gewoon het gevoel dat dit diegenen onder ons die financiële stabiliteit nodig hebben zou kunnen helpen. blanco geldautomaat heeft mijn leven echt veranderd. Als je contact met hen wilt opnemen, is hier het e-mailadres donardmorrisworld27@gmail.com En ik geloof dat ze ook je leven zullen veranderen. e-mail: donardmorrisworld27@gmail.com

More content below the advertising

Sylvia (1973). Geboren in het Gooi, wonend en werkend in het mooie Zuid-Limburgse Heuvelland. Daar is ze in 2007 naartoe ‘geëmigreerd’ voor de liefde van haar leven. Een ondernemer met zijn bedrijf in het zuiden, dus verhuizen was voor hem geen optie. Sylvia leest zich suf aan nationaal en internationaal nieuws, heeft veel te veel (digitale) abonnementen op magazines en streamingdiensten en koopt meer boeken dan ze lezen kan. Heeft ook een guilty pleasure en dat is royal gossip. Wat ze ook heeft, is een duidelijke mening en die deelt ze onder andere via Nouveau. Meer weten? www.sylvia.nl 

Archief

2022
2021
2020
2019
2018
2017
More content below the advertising