Waar was jij op 27 maart 2005? Zelf zat ik thuis op de bank om de allereerste aflevering van Grey’s Anatomy te kijken. Gewoon direct op televisie, en daarna nooit meer gestopt met kijken. Ik was compleet ‘hooked’, verslaafd, kende iedereen en wist alle verhaallijnen. Ik heb er een paar jaar geleden zelfs de VeronicaGids (ja, die bestaat nog) mee gehaald, als ‘superfan’.

Meer dan eens heb ik tranen met tuiten gehuild bij de vele drama’s, maar nooit zo erg als toen Mc Dreamy doodging. Dat kón toch gewoon niet?! Ontroostbaar was ik.

Maar: Patrick Dempsey is terug. En hoe! Nog sexier, nog fijner en wel in de rol van Dominic Morgan, een machtige bankier in de nieuwe serie ‘Devils’, nu te zien op Videoland.

En als extraatje krijg je de ook niet te versmaden Alessandro Borghi erbij. Hij speelt Massimo Ruggero, de protegé van Dominic. 

We kennen allemaal de verhalen over corrupte bankiers, samenzweringen, schandalen en complotten in de financiële wereld. Enter Dominic Morgan als CEO van de in Londen gevestigde New York London Investment Bank. De NYLI-Bank is een grote Amerikaanse investeringsbank, en Morgan runt de vestiging in Londen.

Massimo Ruggero, zijn ‘Head of Trade’ verdient miljoenen voor de NYLI-Bank en is één van de twee kandidaten voor de positie van vice-CEO. Een grote promotie. De twee zijn close met elkaar, hebben een ‘vader-zoon-relatie’, maar de plotselinge en schokkende dood van een collega zet alles op zijn kop. Ineens is Massimo betrokken bij een groot schandaal waardoor Dominic hem de promotie niet geeft. Massimo is vastbesloten de waarheid aan het licht te brengen, maar ontdekt gaandeweg dat zijn mentor een grote rol speelt in het geheel. Niet alleen is hij betrokken bij de dood van de collega, hij heeft ook te maken met de stille maar genadeloze oorlog achter de Europese crisis die duizenden mensen de financiële afgrond in heeft geduwd.

In deze ‘financiële thriller’ die zich afwisselend afspeelt in London en Rome, geen geschreeuw. Het is juist de rustige kille beheerstheid, de meedogenloosheid van Dominic en Massimo die de mannen zo sexy, en de serie zo spannend maakt.

Want:
Wat zit er achter de maskers van deze twee ambitieuze mannen verborgen?
Gaat Massimo de strijd aan met zijn mentor?
Wat is de rol van Nina, de vrouw van Dominic?
Kan Massimo de geheimzinnige blogger Sofia vertrouwen?

En, wat is er gebeurd met de vrouw van Massimo?

Een voorproefje:

Devils heeft één nadeel: het is nog niet bekend wanneer seizoen 2 komt...

Reacties (1)

Anna Peterson
2/1 | 

Bent u op zoek naar een lening om een bedrijf te starten, om uw rekeningen te betalen, wij bieden hier alle soorten leningen aan met 2% rente. neem vandaag nog contact met ons op. Neem contact met ons op via ons e-mailadres: lapofunding960@gmail.com en WHATSAPP === +1 (254) 354-4300

More content below the advertising

Sylvia (1973). Geboren in het Gooi, wonend en werkend in het mooie Zuid-Limburgse Heuvelland. Daar is ze in 2007 naartoe ‘geëmigreerd’ voor de liefde van haar leven. Een ondernemer met zijn bedrijf in het zuiden, dus verhuizen was voor hem geen optie. Sylvia leest zich suf aan nationaal en internationaal nieuws, heeft veel te veel (digitale) abonnementen op magazines en streamingdiensten en koopt meer boeken dan ze lezen kan. Heeft ook een guilty pleasure en dat is royal gossip. Wat ze ook heeft, is een duidelijke mening en die deelt ze onder andere via Nouveau. Meer weten? www.sylvia.nl 

Archief

2022
2021
2020
2019
2018
2017
More content below the advertising