“Naar Australië én Nieuw-Zeeland! Wow, geweldig!” Dat zijn alle reacties in een notendop als ik vertelde dat we ruim vijf weken op (cruise-)vakantie gingen. Zelf vond ik het ook wel geweldig,  trouwens. Lief en ik waren allebei nog nooit zo lang op vakantie geweest, dus we verheugden ons als een klein kind dat hoort dat Sinterklaas en de Kerstman op één dag komen. Van tevoren leverde het soms wat stress op (iets met visa, koffers inpakken en werkplanning van Lief), maar uiteindelijk is vakantie goed voor je, want:

  1. Je vervelen is best oké. Als je op een cruiseschip zit, en je hebt een ‘zee-dag’, is het leven ineens heel eenvoudig. Je kunt nergens heen en er wordt niks van je verwacht, dus je kunt ongegeneerd een uur zitten niksen zónder je schuldig te voelen. Rustig een beetje overpeinzen helpt ook om dingen weer in perspectief te zien, op een rijtje te zetten.
  2. Je gaat van online naar offline. Hij is heel leuk die smartphone, maar midden op de Pacific of Tasmaanse Zee doet ‘ie het toch écht niet. In plaats van doelloos door je timeline te scrollen, hang je lekker over de reling van het schip om naar de oneindige golvenstroom te kijken of eindelijk weer eens een boek te lezen. Ondertussen kan ik je uit ervaring vertellen dat de wereld écht niet vergaat als je langer dan een maand geen krant hebt opengeslagen en geen ‘Jinek’ of ‘Op1’ hebt gezien. 
  3. Je ziet wat van de wereld. Snuffelen aan andere culturen, nieuwe ervaringen opdoen, af en toe eens uit je comfortzone komen: het maakt je een leuker mens. En wie weet, ontdek je ineens dat je ‘later als je groot bent’, in Auckland (NZ) wilt wonen in plaats van in Lutjebroek. 
  4. Je praat weer eens echt met je partner. In het normale dagelijkse leven gaat het vaak over de boodschappen en wiens beurt het is om de kliko buiten te zetten. Op vakantie kun je eindelijk weer uitgebreid écht bijpraten: zijn de toekomstdromen nog een beetje hetzelfde, hebben we het nog fijn met elkaar? En misschien is het handig om even af te stemmen of je Lief wel mee wilt als je straks gaat emigreren.
  5. Er wordt voor je gezorgd Je tanden poetsen moet je zelf doen, maar één van de grote voordelen van vakantie is toch wel dat je niet hoeft te koken en je bed niet zelf hoeft op te maken. Tenzij je gaat kamperen natuurlijk, maar kamperen valt dan ook niet onder het kopje vakantie. Kamperen, dat is afzien. 

Maar waarom dan niét op vakantie?
Één woord, of, beter gezegd, één naam: Garfield, mijn baby op vier pootjes. Van tevoren wist ik heus wel dat ik hem zou missen, maar ik heb meer dan eens met tranen gezeten en zelfs serieus overwogen om eerder naar huis te gaan. En los van mijn heimwee naar hem, maakte ik me zorgen óm hem. En als hij nu in een pension zat, of alleen was, maar nee: hij is al die tijd verzorgd door de beste en liefste catsitter die er is. Bijna dagelijks kreeg ik foto’s en video’s met uitgebreide updates, op mijn smartphone kon ik hem in en rondom het huis zien rondscharrelen, maar het hielp allemaal niks. Gelukkig heb ik een wederhelft die me hierom niet voor gek verklaarde en hebben we heel eensgezind besloten dat we een fantástische vakantie hebben gehad...
...maar dat lange vakanties zijn geschrapt zolang onze rooie leeft.

Reacties (17)

jantinavanb@gmail.com
Joined15.12.2020
19/17 | 

Ik wil heer Bubuza bedanken voor het herstel van mijn huwelijk, mijn vrouw heeft een echtscheiding aangevraagd en het baarde me zoveel zorgen en ik kon niet anders dan dagelijks huilen. Ik smeekte mijn vrouw om de scheiding te annuleren, maar ze zei dat ze een besluit had genomen, dus ging ik naar mijn en zijn vriend vertelde me hoe Lord Bubuza zijn huwelijk herstelde met zijn spreuk, dus nam ik onmiddellijk contact op met Lord Bubuza via WhatsApp: +1 505 569 0396. Ik vertelde hem mijn probleem en zijn antwoord, ik deed wat Lord Bubuza had opgedragen en ik ben erg blij dat de scheiding is geannuleerd en dat we een gelukkig leven leiden. Lord Bubuza is een god op aarde die problemen oplost met zijn spreuk. Hij heeft echt een glimlach op mijn gezicht toveren met zijn spreuk. Heb je hulp nodig?? Neem contact met hem op via WhatsApp: +1 505 569 0396 of via e-mail:: lordbubuzamiraclework@hotmail.com

michaelalbert2020@gmail.com
Joined17.2.2020
20/17 | 

Ik voel me weer zo gezegend in mijn huwelijk nadat dokter osagiede mijn man terugbracht die zich 3 maanden lang met mij scheidde. Ben Giovanni Roel op naam uit Amsterdam. Hoewel ik monden over mijn hele lichaam heb, is het niet genoeg om dokter Osagiede te bedanken voor zijn hulp in mijn leven. Mijn man ging 3 maanden met me uit elkaar en had zonder hem pijn en pijn. Dus ik zocht overal hulp, maar niets lukte niet totdat ik dokter Osagiede bedoelde met wie ik online contact heb opgenomen. Ik legde hem mijn situatie uit en hij beloofde dat mijn man binnen 24 tot 48 uur bij me terugkomt zolang mijn hart nog steeds voor hem klopt. Ik geloofde in hem en hij bereidde een spreuk voor mij en mijn man belde me precies toen dokter Osagiede zei. Hij pleitte en zei dat hij me terug nodig heeft en nu leven we weer gelukkig voor de afgelopen 9 maanden. Iedereen die mijn artikel leest dat hulp nodig heeft, moet contact met hem opnemen ... E-mail: doctorosagiede75@gmail.com of whatsapp en viber op +2349014523836

Lisa Becker
21/17 | 

Hello ladies and gentlemen.
Welcome to NoviCap Financial Service Provider.

Do you urgently need a financial breakthrough? Do you need a loan for various reasons? NoviCap offers flexible loan options tailored to your needs.

NoviCap biedt een verscheidenheid aan leningopties voor iedereen die financiële hulp nodig heeft tegen een lage rente van 3%, of het nu gaat om een ​​zakelijke lening, persoonlijke lening of een lening voor medische rekeningen, betaaldagvoorschot, apparatuurfinanciering, hypothecaire lening e.t.c. De service is snel, veilig en betrouwbaar. Stuur een mail via || voor meer informatie over het leningaanbod van NoviCap novicapserviceprovider@gmail.com || of schrijf ons op WhatsApp via: +31642117819

ABOUT NOVICAP.
NoviCap, founded in 2015, is one of the largest lending market in the world. Many people, especially entrepreneurs, use NoviCap's free online service to find financing by browsing multiple loan products from our broad network loans. NoviCap offers financing in a fast, flexible and transparent manner and offers professional investors the opportunity to invest in an asset in the short term with an above-average return.

We are very fast, reliable and reliable and you can borrow from € 1,000 to € 50 million. NoviCap is the right company to contact when you need an urgent loan.

You no longer have to waste time on a loan from other financial institutions or stressful bank visits. Our service is available 24/7 - you can get a loan and complete your transactions when and where you need it.

We offer world-class 24-hour loans. For questions / questions? - Send an e-mail to || novicapserviceprovider@gmail.com || Write us on WhatsApp via: +31642117819

Christy Walton
22/17 | 

Op zoek naar een schuldconsolidatielening, ongedekte leningen, zakelijke leningen, hypothecaire leningen, autoleningen, studentenleningen, persoonlijke leningen, risicokapitaal, enz.! Ik ben een particuliere geldschieter, ik verstrek leningen aan bedrijven en particulieren met een lage en redelijke rentevoet van 2%. E-mail naar: christywalton355@gmail.com

Christy Walton
23/17 | 

Op zoek naar een schuldconsolidatielening, ongedekte leningen, zakelijke leningen, hypothecaire leningen, autoleningen, studentenleningen, persoonlijke leningen, risicokapitaal, enz.! Ik ben een particuliere geldschieter, ik verstrek leningen aan bedrijven en particulieren met een lage en redelijke rentevoet van 2%. E-mail naar: christywalton355@gmail.com

Christy Walton
24/17 | 

Op zoek naar een schuldconsolidatielening, ongedekte leningen, zakelijke leningen, hypothecaire leningen, autoleningen, studentenleningen, persoonlijke leningen, risicokapitaal, enz.! Ik ben een particuliere geldschieter, ik verstrek leningen aan bedrijven en particulieren met een lage en redelijke rentevoet van 2%. E-mail naar: christywalton355@gmail.com

Claudia Klein
25/17 | 

Hallo en welkom bij Spotcap Global Loan Services, mijn naam is Claudia Klein, ik ben een geldschieter en ook een leningadviseur.

Heeft u dringend behoefte aan financiële versterking? heb je een lening nodig voor verschillende doeleinden? als uw antwoord ja is, zal ik u adviseren contact op te nemen met mijn kantoor via | spotcapglobalservices@gmail.com | of stuur ons een bericht op WhatsApp: +4915758108767 | en binnen 24 uur een lening op uw rekening hebben staan ​​omdat we over de hele wereld uitstekende leenservices bieden.

We bieden allerlei soorten leningdiensten (persoonlijke lening, zakelijke lening en nog veel meer), we bieden zowel langlopende als kortlopende leningen en u kunt ook tot 15 miljoen euro lenen. Mijn bedrijf zal u helpen een aantal doelen te bereiken met een breed scala aan leningproducten.

We weten dat het krijgen van een legitieme lening altijd een enorm probleem is geweest. Voor mensen die een financieel probleem hebben en er een oplossing voor nodig hebben, vinden veel mensen het zo moeilijk om een ​​aandelenlening van hun lokale banken of andere financiële instellingen te krijgen vanwege de hoge rente rente, onvoldoende onderpand, schuld / batenverhouding, lage kredietscore of andere redenen

Geen wachttijden of stressvolle bankbezoeken meer. Onze service is 24/7 beschikbaar - u kunt een lening krijgen en uw transacties voltooien wanneer en waar u deze nodig hebt

Wij bieden 24-uurs leningen van wereldklasse. Voor vragen / vragen? - Stuur een e-mail naar | spotcapglobalservices@gmail.com | of stuur ons een bericht op WhatsApp: +4915758108767 | & Ontvang direct een reactie.

Uw familie, vrienden en collega's hoeven niet te weten dat u weinig geld heeft, schrijf ons gewoon en u ontvangt een lening.

Je financiële vrijheid ligt in jouw handen!

Joan Owens
26/17 | 

Goedendag iedereen,

Ben je een zakenman of -vrouw? Ben je in een financiële puinhoop of heb je geld nodig om een eigen bedrijf te starten? Heeft u een lening nodig om een mooi kleinschalig en middelgroot bedrijf te starten? Heeft u een lage kredietscore en vindt u het moeilijk om een kapitaallening te krijgen van lokale banken en andere financiële instellingen?
Neem nu contact met ons op voor uw dringende lening @ 2% rente.

Contact E-mail: (info@onemainfinancialcompany.com)

Whatsapp-nummer: +19178098628

robertokennety@gmail.com
Joined21.1.2020
27/17 | 

WIJ BIEDEN ALLE SOORTEN LENINGEN AAN 3%. WIJ KUNNEN IEDEREEN LENEN, MET EEN GLADDE EN EFFECTIEVE DIENSTEN. Wij bieden leningen aan van € 1.000 tot € 10.000.000. We verstrekken legitieme leningen aan serieuze individuen of bedrijven die leningen nodig hebben. onze Leningen worden aangeboden tegen een voor iedereen gunstige rentevoet. We kunnen uw financiële leningen voldoen. geïnteresseerd met een geweldig aanbod. Neem vandaag nog contact met ons op voor een dringende lening via: robertokennety@gmail.com

Bedrijfsnaam: Roberto Loan Service
E-mailadres bedrijf: robertokennety@gmail.com
WhatsApp: +15079442795

Elodie Yannick
30/17 | 

Hallo iedereen daar, ik hoop dat jullie in orde zijn ??? Mijn naam is mevrouw Elodie Yannick, ik kom uit België, Luik, enkele weken geleden werd ik in een slechte financiële situatie gezogen en had ik een dringende lening nodig om mijn rekeningen te betalen en financieel weer op de been te komen vanwege mijn huidige financiële situatie mijn bank weigerde me een lening te geven, zodat ik geen andere optie had dan online op zoek te gaan naar een ongedekte lening, tijdens mijn onderzoek was ik slachtoffer van fraude en verloor ik bijna € 1,250, had ik meer problemen en bijna gaf de hoop op een lening op te geven totdat ik een online post vond, de post was een gedeelde getuigenis van mevrouw Melissa Nicholas uit de staten van Kansas die getuigt dat ze $ 350,000.00 kreeg van Kathy Finance Inc. na het lezen van de post besloot ik contact op te nemen met Kathy Finance Inc. via e-mail: (kathyrichardfinance@hotmail.com) contact gedeeld in de post, mijn ongedekte leningverzoek van € 120,000.00 werd binnen 48 uur na mijn verzoek goedgekeurd en hun leningrente is 2% mijn lening werd zonder enige omissie op mijn bankrekening gestort .

Ik wil mijn diepe dankbaarheid betuigen en ook de leningzoekers adviseren om zeer waakzaam te zijn, omdat er veel oplichters zijn met als enig doel de onschuldige leningzoekers te bedriegen, dus jullie moeten voorzichtig en waakzaam zijn .. voor degenen wie een lening nodig heb, raad ik Kathy Finance Inc aan, u kunt het bedrijf per e-mail contacteren: (kathyrichardfinance@hotmail.com)

Bedankt voor het lezen van mijn getuigenis, ik wens je veel succes.

Jouw,
Elodie Yannick.

Harriet Anderson
31/17 | 

Ik ontdekte dat mijn man iemand ziet. Hij begon laat thuis te komen van zijn werk, hij gaf nauwelijks meer om mij of de kinderen, soms gaat hij uit en komt ongeveer 2-3 dagen niet eens thuis. Ik heb er alles aan gedaan om dit probleem op te lossen, maar het mocht niet baten. Ik werd erg ongerust en had hulp nodig. Terwijl ik op een dag op internet aan het surfen was, kan dr. AJAYI helpen bij het oplossen van huwelijksproblemen, het herstellen van verbroken relaties, enzovoort. Dus ik vond dat ik hem eens moest proberen. Ik heb contact met hem opgenomen en hij heeft een spreuk voor me gedaan. Twee dagen later kwam mijn man naar me toe en verontschuldigde zich voor het onrecht dat hij had begaan en beloofde hij het nooit meer te doen. Sindsdien is alles weer normaal. Mijn familie leeft weer gelukkig samen. Allemaal dankzij Dr. AJAYI. Als je een spreukgever nodig hebt die een spreuk kan uitspreken die echt werkt, raad ik je aan contact met hem op te nemen. Hij zal je niet teleurstellen. Whatsapp / viber: +2347084887094 Mail: drajayi1990@gmail.com

Frank Robinson
32/17 | 

Heeft u 100% financiering nodig?
  We zijn momenteel op zoek om te investeren in een goed, winstgevend bedrijf; presenteer alleen levensvatbare zakelijke ideeën. Als u projecten heeft die financiering nodig hebben, neem dan alstublieft contact met mij op met uw bedrijfsplan en ook als wij vinden dat uw bedrijf de investering waard is, wordt er onmiddellijk contact met u opgenomen.
  Wat uw omstandigheden ook zijn, zelfstandigen, gepensioneerden, hebben een slechte kredietwaardigheid, wij kunnen u helpen met ons flexibele terugbetalingsschema. We kunnen ook aan uw financiële behoeften voldoen met minder terugbetalingsproblemen.
neem dan contact met ons op via e-mail: k.frankloans@gmail.com
Mobiel: +1-713-389-6778.

Karina Hernandez
33/17 | 

Dr. AJAYI heeft veel mensen geholpen om hun geliefden en kapotte gezinnen terug te krijgen, ik nam contact met hem op via zijn WhatsApp-nummer: + 2347084887094 omdat mijn vriend van wie ik echt hou met heel mijn hart plotseling verandert en me de rug toekeert en me zonder reden haat hij verliet het huis en later hoorde ik dat hij samenwoonde met een andere vrouw, dit gedrag was heel vreemd alsof hij gemanipuleerd werd, hij blokkeerde me van al zijn sociale media en ik kon niet met hem communiceren. Ik was wanhopig om mijn vriend terug te krijgen. Ik zoek hulp van zijn goede vrienden en familieleden, maar ik heb geen geluk om terug te komen. Na overleg met DR AJAYI vertelde hij me de noodzakelijke dingen die gedaan moesten worden en ik volgde zijn instructies tot mijn verbazing na 2 dagen belde mijn vriend me dat hij naar huis komt en sindsdien leven we in vrede, neem contact op met de grote spirituele man Dr. Ajayi op e-mail: drajayi1990@gmail.com of schrijf hem op zijn nummer hierboven

Gebruiker78668
Joined2.4.2021
34/17 | 

In één woord, wauw !! Ik kan niet geloven dat het geld al op mijn rekening staat. Dankje, dankje, dankje! Je hebt van wat meestal een lang, langgerekt en intimiderend karwei is, een heel plezierige en gestroomlijnde ervaring gemaakt. Ik kan u en mevrouw Karin Sabine Leningen niet genoeg bedanken. Mevrouw Karin Sabine Leningen voor het geweldige systeem, en u voor de geweldige service. Jullie zijn allebei best gaaf! als je een dringende lening nodig hebt, kun je ze e-mailen op sabinhelps@gmail.com of whatsapp haar op +79267494861.

More content below the advertising

Sylvia (1973). Geboren in het Gooi, wonend en werkend in het mooie Zuid-Limburgse Heuvelland. Daar is ze in 2007 naartoe ‘geëmigreerd’ voor de liefde van haar leven. Een ondernemer met zijn bedrijf in het zuiden, dus verhuizen was voor hem geen optie. Sylvia leest zich suf aan nationaal en internationaal nieuws, heeft veel te veel (digitale) abonnementen op magazines en streamingdiensten en koopt meer boeken dan ze lezen kan. Heeft ook een guilty pleasure en dat is royal gossip. Wat ze ook heeft, is een duidelijke mening en die deelt ze onder andere via Nouveau. Meer weten? www.sylvia.nl 

Archief

2021
2020
2019
2018
2017

Instagram

More content below the advertising