Voor wie graag wandelt, maar een beetje huivert voor lompe schoenen en outdoorsy afzien heeft Sylvia een fabulous cadeautip.

Sinds een week zijn we weer veroordeeld tot een ‘milde’ lockdown. Mild is nogal relatief. Zelf ben ik zo langzamerhand helemaal klaar met alles Covid. En dan werk ik niet eens in de zorg, en heb ik ook geen mensen in mijn directe omgeving die in het ziekenhuis zijn beland met Corona. Maar we hebben wel allemaal te maken met de gevolgen ervan.

Je hebt een goeie en een slechte optie, so pick the right one

Natuurlijk kun je dan gaan zwelgen in je ellende, het zoveelste bananenbrood gaan bakken, flessen wijn leeglurken en bank gaan hangen, maar je kunt óók gaan wandelen. Want wandelen, dat is zó goed voor je. 

Lifestylewandelen

En hoe fijn is het dan dat afgelopen week het leukste wandelboek éver is uitgekomen?  Claudia Straatmans, hoofdredacteur van Nouveau, heeft meer dan 50 fantastische wandelingen verzameld en deze staan nu in dít mooie boek:

Lopen voor lekkers

Dat wandelen, dat doen we natuurlijk wel met een doel zodat we ons ergens op kunnen verheugen: halverwege, en/of aan het eind, genieten van een goeie cappuccino, een knisperend fris glas wijn...

...of nu, in de herfst, een heerlijke gloeiendhete chocolademelk, al dan niet met rum 😉 en natuurlijk een lekkere hap erbij.

Wandelen en stylish gekleed zijn gaan prima samen

Veel mensen denken nog steeds dat als je gaat wandelen, dat je er dan per definitie bijloopt als een lompe a-modieuze alternatieveling en haken daarom bij voorbaat al af, of gaan met grote tegenzin overstag. Maar dat hoeft helemaal niet! Tegenwoordig zijn er legio smaakvolle lage én halfhoge hippe wandelschoenen waar je prima mee voor de dag kunt komen.

Modieuze mutsen en shawls zijn er ook in overvloed en wie zegt dat je onder je functionele jas/trui niet een chique stijlvolle blouse kunt dragen? Lipstick erbij en gaan!

Het mooie Zuid-Limburgse Heuvelland

In ons kikkerlandje kun je de meest bijzondere routes lopen en de wandelingen in het lifestylewandelboek gaan letterlijk van Vlieland tot Vaals. Maar ondergetekende woont natuurlijk alweer 15 jaar in het mooie Zuid-Limburgse Heuvelland...

... en het is dan ook met meer dan een beetje trots dat ik je mag vertellen dat wandeling 9 én wandeling 29 van mijn hand zijn! 

Enneh, als je, eenmaal weer thuis, dan toch wilt gaan bakken, probeer dan deze overheerlijke courgette-noten-cake

Ja, ik wéét het: het klinkt niet heel lekker en ik hóór je denken: ‘een cake van courgette?’ maar vertrouw me nu en probeer ‘m. You can thank me later 😊

Dus, lockdown of niet: ga lekker naar buiten, ga wandelen!  Daar word je een leuker mens van. O, het boek bestel je hier. Ook leuk voor Sinterklaas of Kerst! #gratiscadeautip 🎊

Reacties (0)

More content below the advertising

Sylvia (1973). Geboren in het Gooi, wonend en werkend in het mooie Zuid-Limburgse Heuvelland. Daar is ze in 2007 naartoe ‘geëmigreerd’ voor de liefde van haar leven. Een ondernemer met zijn bedrijf in het zuiden, dus verhuizen was voor hem geen optie. Sylvia leest zich suf aan nationaal en internationaal nieuws, heeft veel te veel (digitale) abonnementen op magazines en streamingdiensten en koopt meer boeken dan ze lezen kan. Heeft ook een guilty pleasure en dat is royal gossip. Wat ze ook heeft, is een duidelijke mening en die deelt ze onder andere via Nouveau. Meer weten? www.sylvia.nl 

Archief

2021
2020
2019
2018
2017

Instagram

More content below the advertising