Het is dinsdag, einde middag. Normaliter heb ik een uur of wat geleden mijn blog al aangeleverd bij de redactie van Nouveau maar vandaag wil niks. Gisteren ook niet trouwens. Ondanks dat ik vrijdag en zaterdag mijn huis al helemaal in kerstsfeer heb gebracht, heeft de corona-blues ons huis toch gevonden. Ik vind de hele mikmak ‘mwah’ en ‘blèh’ en ik ben alles ‘corona’ gruwelijk beu.

En dat is precies het moment waarop vriendin Y. me appt dat ze net terug is van de golfbaan. Mijn reactie? ‘Jij liever dan ik. Het is hier vies en koud en het waait’. Even later stuurt ze me een foto van een heerlijk uitziende tulbandcake. Net zelf gebakken. Tien minuten later sta ook ik in de keuken.

Want bakken mensen, dat helpt. Eigenlijk tegen alles. Het is gratis therapie.

Een welbekende kok

Het officiële recept is van Yvette van Boven, die niet voor niks bekend staat om haar vele makkelijke en heerlijke baksels. Deze courgette-met-noten-cake is daarop geen uitzondering, ook al heb ik de ingrediënten ietsje aangepast.

 

Naar eigen smaak

Officieel heb je 150 gr krenten en 150 gr rozijnen nodig. Ik had enkel 250 gram biologische rozijnen. Die andere 50 gram heb ik opgevuld met pecannoten, gewoon omdat ik die erg lekker vind. Ik heb zelfrijzend bakmeel van amandel gebruikt. Zakjes vanillepoeder heb ik niet, wel vanillestokjes. Lijkt mij persoonlijk ook gewoon lekkerder en beter. Verder heb ik donkere basterdsuiker gebruikt in plaats van lichte. Die laatste heb ik nooit in huis want donkere is voller (en dus lekkerder) van smaak. O, en in de omschrijving van de bereiding staat dat je de meel en basterdsuiker door een zeef moet doen. Geen idee waarom dat zou moeten. Ik heb het niet gedaan en de cake is prima gelukt ;)

Citroenfrosting

Terwijl je cake in de oven staat, maak je de citroenfrosting die straks over de cake heen gaat.

Eigenlijk moet je elke dag iets maken met verse citroenrasp want dat ruikt altijd heerlijk en het heeft een zalig friszoete smaak!

Kon je het maar proeven...

Want o mensen, dit is lekker! Bovendien is het ‘kleine moeite groot plezier’. Binnen 15 à 20 minuten staat je cake in de oven en een uur later is het al genieten. Niks rustig afkoelen, ik eet cake en taart het liefst als ze nog warm zijn...

Een verrukkelijke cake! Enneh: ik hou me graag aanbevolen voor lekkere (net zo makkelijke!) recepten, dus kom maar door 😊  Behalve recepten voor bananenbrood, daar ben ik helemaal klaar mee

Reacties (8)

Amanda_Hollis
9/8 | 

Goedendag, heeft u een lening nodig om uw bedrijf of uitbreidingsvoorstel te starten? een lening om uw rekeningen te betalen? Wij bieden hier alle soorten leningen aan met 2% rente. contact e-mail: lapofunding960@gmail.com WHATSAPP +1 (254) 354-4300

kellyjarnigan@gmail.com
Joined15.2.2021
10/8 | 

Ik heb mezelf beloofd dat ik zal getuigen over heer Bubuza omdat hij me heeft geholpen om mijn ex terug te krijgen, mijn vriendin maakte het uit met mij, onze vrienden en ik probeerde haar te smeken, maar ze weigerde. Andere vrienden zeiden dat ik haar moest laten gaan, maar ik kon het niet, ik was gekwetst en ik had zin om zelfmoord te plegen. Ik ging depressief aan het werk toen een collega me vertelde hoe Lord Bubuza zijn scheiding annuleerde met zijn wonderbaarlijke spreuk, dus nam ik contact met hem op via WhatsApp: +1 505 569 0396, ik vertelde hem mijn relatieproblemen en hij beloofde me te helpen met zijn spellen. Het was ongeveer 15 uur nadat ik deed wat Lord Bubuza had opgedragen en het was zo geweldig. Mijn ex-vriendin kwam huilend terug en smeekte me op haar knieën om haar te vergeven en haar rug te accepteren. Lord Bubuza is een God op aarde. Het doet pijn om diepbedroefd te zijn, neem voor elke vorm van hulp contact met hem op via WhatsApp: +1 505 569 0396 of via e-mail: lordbubuzamiraclework @ hotmail. com

vughtannvan0@gmail.com
Joined17.1.2021
11/8 | 

Heer Bubuza is als een God op aarde. Hij kan elk probleem oplossen met zijn spreuk. Mijn vriend heeft het 1 jaar geleden uitgemaakt en we stopten met communiceren, ik miste hem maar hij weigerde me terug te accepteren nadat hij hem zo vaak had gesmeekt. Toen ik op een dag wat onderzoek deed naar relaties op Google, zag ik talloze getuigenissen van mensen die getuigden over de wonderbaarlijke spreuk van Lord Bubuza. Ik heb nooit in betovering geloofd, maar ik was diepbedroefd, dus ik nam contact met hem op via WhatsApp: +1 505 569 0396, ik vertelde hem mijn problemen en hij beloofde me te helpen met zijn betovering. Ik volgde zijn instructies en het was een grote schok voor mij, want 14 uur nadat Lord Bubuza zijn betovering had uitgesproken, belde mijn vriend me huilend op en smeekte me om hem te vergeven. Hij kwam thuis en smeekte me op zijn knieën om hem terug te nemen. Heer Bubuza is als een God op aarde. Zijn spreuk is avondmaal actief en 100% gegarandeerd. Neem contact met hem op via WhatsApp: +1 505 569 0396 of via e-mail: lordbubuzamiraclework@hotmail.com

vughtannvan0@gmail.com
Joined17.1.2021
12/8 | 

Heer Bubuza is als een God op aarde. Hij kan elk probleem oplossen met zijn spreuk. Mijn vriend heeft het 1 jaar geleden uitgemaakt en we stopten met communiceren, ik miste hem maar hij weigerde me terug te accepteren nadat hij hem zo vaak had gesmeekt. Toen ik op een dag wat onderzoek deed naar relaties op Google, zag ik talloze getuigenissen van mensen die getuigden over de wonderbaarlijke spreuk van Lord Bubuza. Ik heb nooit in betovering geloofd, maar ik was diepbedroefd, dus ik nam contact met hem op via WhatsApp: +1 505 569 0396, ik vertelde hem mijn problemen en hij beloofde me te helpen met zijn betovering. Ik volgde zijn instructies en het was een grote schok voor mij, want 14 uur nadat Lord Bubuza zijn betovering had uitgesproken, belde mijn vriend me huilend op en smeekte me om hem te vergeven. Hij kwam thuis en smeekte me op zijn knieën om hem terug te nemen. Heer Bubuza is als een God op aarde. Zijn spreuk is avondmaal actief en 100% gegarandeerd. Neem contact met hem op via WhatsApp: +1 505 569 0396 of via e-mail: lordbubuzamiraclework@hotmail.com

kellyjarnigan@gmail.com
Joined15.2.2021
13/8 | 

Ik heb mezelf beloofd dat ik zal getuigen over heer Bubuza omdat hij me heeft geholpen om mijn ex terug te krijgen, mijn vriendin maakte het uit met mij, onze vrienden en ik probeerde haar te smeken, maar ze weigerde. Andere vrienden zeiden dat ik haar moest laten gaan, maar ik kon het niet, ik was gekwetst en ik had zin om zelfmoord te plegen. Ik ging depressief aan het werk toen een collega me vertelde hoe Lord Bubuza zijn scheiding annuleerde met zijn wonderbaarlijke spreuk, dus nam ik contact met hem op via WhatsApp: +1 505 569 0396, ik vertelde hem mijn relatieproblemen en hij beloofde me te helpen met zijn spellen. Het was ongeveer 15 uur nadat ik deed wat Lord Bubuza had opgedragen en het was zo geweldig. Mijn ex-vriendin kwam huilend terug en smeekte me op haar knieën om haar te vergeven en haar rug te accepteren. Lord Bubuza is een God op aarde. Het doet pijn om diepbedroefd te zijn, neem voor elke vorm van hulp contact met hem op via WhatsApp: +1 505 569 0396 of via e-mail: lordbubuzamiraclework @ hotmail. com

Bezoeker
14/8 | 

Ik was op zoek naar hulp omdat mijn man de scheiding aanvroeg, maar ik hou echt van hem, ik smeekte hem om te blijven hij weigerde, ik was in staat om met mijn man te verzoenen na 1 jaar scheiding met de hulp van een machtige man Dr Ajayi, hij is een geweldige spreukgever en is in staat om elke soort spreuk uit te voeren. Je kunt hem schrijven op Whatsapp: + 2347084887094 of e-mail: drajayi1990@gmail.com als je spirituele hulp nodig hebt.

* Huwelijksspreuk
* Liefdesbetovering
* kruiden voor elke ziekte
* Loterij-spreuk
* Win een rechtszaak

Dr. Ajayi is echt een wonder en heb luisteraars, je kunt op hem vertrouwen voor elke soort spreuk en je zult ook je lof delen.

chrisfoy1001@gmail.com
Joined16.2.2021
15/8 | 

GEWELDIG NIEUWS:
MIJN NAAM IS CHRIS FOY, IK BEN ZO GELUKKIG DAT MIJN VROUW TERUG IS BIJ MIJ. ZE HOUDT NU VAN EN RESPECTEERT ME ALLEEN. ALLES VRAAG IK HAAR DAT IS WAT ZIJ DOET. ALLEMAAL DANK AAN DR OGUNDELE, DE GROTE SPELLENWIEL. DEZE MAN IS DE BESTE EN RECHTE VOORWAARTSE SPELLENWIEL DIE JE DE WAARHEID VERTELT EN JE KRIJGT ONDER 24 UUR RESULTAAT, HIJ IS KRACHTIG. Dr. OGUNDELE IS EEN ZEER BETROUWBARE MAN, IK VERTELDE HEM DAT IK ALTIJD MIJN GETUIGENIS ZAL DEEL DAT IK DIT HIER DEEL. ALS JE JE LIEFDEEN TERUG NODIG HEBT, OF ENIG PERSOONLIJKE LEVENSPROBLEMEN HEBT, NEEM DAN CONTACT OP MET DR OGUNDELE OP WHATSAPP OF VIBER CHAT: +27638836445. E-MAIL: OGUNDELETEMPLEOFSOLUTION(AT)GMAIL.COM

edithwood1001@gmail.com
Joined17.2.2021
16/8 | 

My name is Edith Wood, I want to tell everyone about Dr. Ogundele, a wonderful man who brought my husband back for me within 24 hours with his powers, what a mighty spell maker, if you need help in any way. I recommend that you contact him via WhatsApp or Viber Chat: +27638836445. Email: ogundeletempleofsolution@gmail.com. He has the powers to solve any problem, relationship, love or illness. So super and real he brought back my husband who left me with his spell 9 years ago.

More content below the advertising

Sylvia (1973). Geboren in het Gooi, wonend en werkend in het mooie Zuid-Limburgse Heuvelland. Daar is ze in 2007 naartoe ‘geëmigreerd’ voor de liefde van haar leven. Een ondernemer met zijn bedrijf in het zuiden, dus verhuizen was voor hem geen optie. Sylvia leest zich suf aan nationaal en internationaal nieuws, heeft veel te veel (digitale) abonnementen op magazines en streamingdiensten en koopt meer boeken dan ze lezen kan. Heeft ook een guilty pleasure en dat is royal gossip. Wat ze ook heeft, is een duidelijke mening en die deelt ze onder andere via Nouveau. Meer weten? www.sylvia.nl 

Archief

2022
2021
2020
2019
2018
2017
More content below the advertising