Tot ongeveer een maand geleden was ik ervan overtuigd dat ‘corona’ het woord van het jaar 2020 zou worden. Ondertussen ben ik daar niet meer zo zeker van omdat ik denk dat racisme en discriminatie ook goeie kanshebbers zijn. 

Vraag me niet hoe het kan, maar zo ongeveer acht op de tien mensen voelt zich wel door iets of iemand gediscrimineerd. Het begon met racisme, iets heel anders dan discriminatie overigens, maar nu gaat bijna alles over discriminatie.

Je kunt tegenwoordig het landelijke nieuws halen omdat je onnoemlijk last hebt van mensen die je naam verkeerd uitspreken. Had ik dát geweten...was ik nu beroemd geweest. Zowel mijn voornaam als achternaam blijken lastig voor mensen. Mijn voornaam wordt regelmatig verbasterd tot Saskia, en mijn achternaam spreken ze niet alleen chronisch verkeerd uit, negen van de tien keer is het schrijven ervan ook te ingewikkeld. Eerlijk is eerlijk, ik heb best wel moeite daar begrip voor te hebben als iemand reageert op een mail van mij want daar staat mijn volledige naam standaard in door mijn auto-handtekening. Die auto-handtekening heb ik zelf gemaakt, dus je mag er gerust van uitgaan dat mijn naam daar correct geschreven is. Hoe moeilijk kan het dan precies zijn om gewoon te tikken wat er al staat? Desnoods doe je het met ‘copy-paste’.

Verder is het natuurlijk belachelijk dat de auto’s steeds groter worden want kleine mensen kunnen geen normale auto meer kopen. Ik maak geen grap. Een week of twee geleden haalde een kleine vrouw hier daadwerkelijk het nieuws mee.

Zelf ben ik blond, met een beetje hulp van de kapper, en mán, wat worden er een misplaatste grappen over mij gemaakt...

Heel eerlijk gezegd word ik een beetje moe van al die beledigde miskende mensen. Je kunt je ook niét druk maken, jezelf een tíkje minder serieus nemen, en alle ietwat minder intelligente mensen met hun zogenaamd grappige opmerkingen gewoon compleet negeren. Geloof me, dat is veel effectiever dan je elke keer opwinden. Als ik me elke keer dat iemand een zogenaamd grappige opmerking maakt over mijn (gebrek aan) lengte, mijn (overdaad aan) neus, mijn geslacht, en mijn blonde haar, boos ga zitten maken, kom ik nergens meer aan toe.

Als ik me laat raken door mensen die me, uiteraard achter mijn rug om, uitmaken voor ‘gold digger’ of ‘verwend huisvrouwtje’ dan geef ik die mensen veel te veel credits. Het feit dat ze niet weten dat ik het toch wel hoor, zegt genoeg. Maar even in alle oprechtheid: Waarom zou ik me gekwetst voelen door opmerkingen van mensen waar ik niks om geef? Waarom zou ik zo’n invloed toekennen aan mensen waar ik niet eens een relatie mee heb? Dat is toch raar? Echt waar: dingen (mensen) leren negeren, is een geweldige manier om meer ‘zen’ te worden.

Het is een groot cliché, maar heus: al die opmerkingen zeggen van alles over hen, en maar weinig over mij. Ik maak me liever druk om mensen en dieren die belangrijk voor me zijn, én over dingen waar ik invloed op heb. Aan al het andere kan ik oprecht niks veranderen. Dat toch proberen, geeft alleen maar onnodige stress.

Reacties (6)

william dolce
7/6 | 

Hallo
Wij zijn professionele handelaren, die wekelijks aan forex en binair verdienen voor investeerders, zullen u graag alles meer vertellen over ons investeringsplatform waar u al vanaf $ 200 geld kunt investeren en wekelijks $ 2500 kunt verdienen, veel mensen hebben eerder geprofiteerd van dit investeringsaanbod en tijdens dit convid-19-virus, als u door dit coronavirus financiële problemen doormaakt en u hulp nodig hebt bij het betalen van rekeningen, kies dan gewoon een geschikt investeringsplan voor uzelf en begin wekelijks winst te maken

$ 500 om in 7 dagen $ 5.000 te verdienen
$ 1000 om in 7 dagen $ 10.000 te verdienen
$ 5000 om in 7 dagen $ 50000 te verdienen

Om uw investering te starten, neemt u contact op via WhatsApp: (+12166263236)
e-mail: carlose78910@gmail.com

Anna Peterson
8/6 | 

Bent u op zoek naar een lening om een bedrijf te starten, om uw rekeningen te betalen, wij bieden hier alle soorten leningen aan met 2% rente. neem vandaag nog contact met ons op. Neem contact met ons op via ons e-mailadres: lapofunding960@gmail.com en WHATSAPP === +1 (254) 354-4300

Elodie Yannick
9/6 | 

Hallo allemaal daarbuiten, ik hoop dat jullie allemaal in orde zijn ??? Mijn naam is mevrouw Elodie Yannick, ik kom uit Luik, een paar weken geleden werd ik in een slechte financiële situatie gezogen en had ik een dringende lening nodig om mijn rekeningen te betalen en financieel weer op de been te komen vanwege mijn huidige financiële situatie mijn bank weigerde me een lening te geven, dus ik had geen andere keus dan online op zoek te gaan naar een ongedekte lening, tijdens mijn onderzoek was ik het slachtoffer van fraude en verloor ik bijna € 1.850 en zat ik meer in de problemen en had ik bijna hoopte op een lening te krijgen, totdat ik een online post vond.De post was een gedeelde getuigenis van mevrouw Melissa Nicholas uit Kansas, die getuigt van hoe ze $ 480.000,00 kreeg van Kathy Finance Inc. na het lezen van de post.Ik besloot contact op te nemen met Kathy Finance Inc. via e-mail: (kathyrichardfinance@hotmail.com) contact gedeeld in de post, mijn ongedekte leningaanvraag van € 250.000,00 werd binnen 48 uur na mijn aanvraag goedgekeurd en hun leningrente is 2% mijn lening werd zonder enige weglating op mijn bankrekening gestort.

Ik wil mijn diepe dank uitspreken en ook de leningzoekers adviseren zeer waakzaam te zijn, want er zijn veel oplichters met het enige doel de onschuldige leningzoekers te bedriegen, dus jullie moeten voorzichtig en waakzaam zijn ... voor die die een lening nodig hebben, raad ik Kathy Finance Inc aan, u kunt per e-mail contact opnemen met het bedrijf: (kathyrichardfinance@hotmail.com)

Bedankt voor het lezen van mijn getuigenis, ik wens je veel succes.

De jouwe,
Elodie Yannick.

anna
10/6 | 

Ik wil de heer Dalton van diamantleningen bedanken voor het feit dat hij mij een lening ter waarde van 43000 euro heeft gegeven. ik ben verschillende pogingen opgelicht om een ​​lening te krijgen. totdat ik Dalton bedoelde die me een lening gaf. als je vandaag een legitieme lening nodig hebt, vermijd dan opgelicht te worden en neem contact op met diamantleningen via e-mail: diamondloans24@yahoo.com whatsapp: +16613814014

Bezoeker
11/6 | 

Goede dag, ik ben nu super blij omdat ik zojuist mijn lening van € 69.000 heb ontvangen van dit goede bedrijf - LAPO. Doe er goed aan om contact met hen op te nemen als u een snelle lening nodig heeft. Neem nu contact met hen op via deze e-mail: (lapofunding960@gmail.com) of WhatsApp: +447883183014

More content below the advertising

Sylvia (1973). Geboren in het Gooi, wonend en werkend in het mooie Zuid-Limburgse Heuvelland. Daar is ze in 2007 naartoe ‘geëmigreerd’ voor de liefde van haar leven. Een ondernemer met zijn bedrijf in het zuiden, dus verhuizen was voor hem geen optie. Sylvia leest zich suf aan nationaal en internationaal nieuws, heeft veel te veel (digitale) abonnementen op magazines en streamingdiensten en koopt meer boeken dan ze lezen kan. Heeft ook een guilty pleasure en dat is royal gossip. Wat ze ook heeft, is een duidelijke mening en die deelt ze onder andere via Nouveau. Meer weten? www.sylvia.nl 

Archief

2022
2021
2020
2019
2018
2017
More content below the advertising