Ik ben groot fan van The Best Social Media. 

Elke dag haken ze in op de grappigste en opvallendste tweets, Instagram- en nieuwsberichten, en dat doen ze op geheel unieke wijze.

Ongeveer een week geleden was er een blogpost speciaal voor mensen die in supermarkten werken, over dagelijkse ergernissen én verrassingen waar zij zoal tegenaan lopen, onderling...

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door SupermarktMemes (@supermarktmemes) op

...én dankzij de klanten aldaar: supermarktmedewerkers, zet je schrap!

Nu werk ik niet in een supermarkt, maar ik was toch nieuwsgierig, want indirect ging het waarschijnlijk over mij. Ik ben immers ook klant bij een supermarkt en ik ben er zo eentje die cupjes koffiemelk pakt met de langste houdbaarheidsdatum. Manlief en ik drinken onze koffie namelijk zwart, dus die melk is enkel voor visite die wel melk gebruikt, ergo: graag zo lang mogelijk houdbaar. Dus spit ik dat vak door, zie al die data, en vind met grote regelmaat een exemplaar waarvan de houdbaarheidsdatum al (lang) is verstreken. Hetzelfde geldt voor de ‘raw lemonade’ en ‘groene groentesapjes’.

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

'Ja groot gezin!' #supermarktmemes

Een bericht gedeeld door SupermarktMemes (@supermarktmemes) op

En ja, ik ben dus zo’n klant die al die exemplaren dan verzamelt en aan een supermarktmedewerker geeft. Altijd vriendelijk hoor, maar toch... ik doe het wél. En ik heb zo’n donkerbruin vermoeden dat ze (die supermarktmedewerkers dus) voor mensen zoals ik dan dit soort ‘memes’ gebruiken in hun WhatsApp-groep.

Edoch, al lezende bedacht ik me dat er ook wel een paar dingetjes zijn waar ik als klant iets van vind. Dus heb ik die even op een rijtje gezet:

In een kledingwinkel vragen of ze ook een zwart T-shirt hebben en dan als antwoord krijgen:

‘Ik heb wel blauw, of grijs als je dat liever hebt?’ Eh, volgens mij zei ik echt ‘zwart’.

In een kledingwinkel vragen of ze ook een T-shirt met V-hals hebben en dan als antwoord krijgen:

‘V-hals? Nee, wel een ronde, in diverse kleuren’.  Begin eens met de juiste hals zou ik zo zeggen.

In de roemruchte supermarkt vragen waar de verse pijnboompitten liggen en dan als antwoord een heel aparte blik krijgen die het midden houdt tussen paniek, ergernis en vraagtekens. Je ziét ze denken: ‘What the f... zijn pijnboompitten en waarom zou iemand die eten?’ Over Madame Jeanette begin ik dan maar niet meer. 

Bij zo’n grote parfumerieketen, waar ze altijd binnen drie seconden aan je vastgeplakt zitten, vragen of ze een dagcrème op gelbasis hebben. Als je toch mijn waakhond, eh, sorry, personal shopper bent, kan ik je net zo goed gebruiken toch? En dat die waakhond, oeps, personal shopper in kwestie, dan de achterkant van de verpakking gaat staan lezen.  Serieus, lezen kan ik zelf wel, heb ik geen hulp bij nodig.

En, toch wel één van de mooiste, op een terras in het mooie Zuid-Limburg:

We waren met vijf mensen. Vier bestelden een wafel met warme kersen, ééntje (ik) wafel met aardbeien. ‘k Blief namelijk geen kersen, zelfs niet een beetje. En dat dat meisje dan komt met een dienblad vol borden en écht viér keer vraagt: ‘Voor wie is de wafel met warme kersen?’ Ze heeft het alleen maar aan mijn Lief te danken dat ik niet hardop aan haar heb gevraagd of ze zelf ook niet dacht dat het misschien slimmer was om te beginnen met ‘wie had de wafel met aardbeien?’ 

Om het vervolgens, in ieder geval bij mij, definitief te verpesten toen ik een cappuccino bestelde en ze doodleuk aan me vroeg: ‘met melk?’

Reacties (4)

Sonu Yadav
5/4 | 

Hallo
Wij zijn professionele handelaren, die wekelijks aan forex en binair verdienen voor investeerders, zullen u graag alles meer vertellen over ons investeringsplatform waar u al vanaf $ 200 geld kunt investeren en wekelijks $ 2500 kunt verdienen, veel mensen hebben eerder geprofiteerd van dit investeringsaanbod en tijdens dit convid-19-virus, als u door dit coronavirus financiële problemen doormaakt en u hulp nodig hebt bij het betalen van rekeningen, kies dan gewoon een geschikt investeringsplan voor uzelf en begin wekelijks winst te maken

$ 500 om in 7 dagen $ 5.000 te verdienen
$ 1000 om in 7 dagen $ 10.000 te verdienen
$ 5000 om in 7 dagen $ 50000 te verdienen

Om uw investering te starten, neemt u contact op via WhatsApp: (+12166263236)
e-mail: carlose78910@gmail.com

vughtannvan0@gmail.com
Joined17.1.2021
6/4 | 

Heer Bubuza is als een God op aarde. Hij kan elk probleem oplossen met zijn spreuk. Mijn vriend heeft het 1 jaar geleden uitgemaakt en we stopten met communiceren, ik miste hem maar hij weigerde me terug te accepteren nadat hij hem zo vaak had gesmeekt. Toen ik op een dag wat onderzoek deed naar relaties op Google, zag ik talloze getuigenissen van mensen die getuigden over de wonderbaarlijke spreuk van Lord Bubuza. Ik heb nooit in betovering geloofd, maar ik was diepbedroefd, dus ik nam contact met hem op via WhatsApp: +1 505 569 0396, ik vertelde hem mijn problemen en hij beloofde me te helpen met zijn betovering. Ik volgde zijn instructies en het was een grote schok voor mij, want 14 uur nadat Lord Bubuza zijn betovering had uitgesproken, belde mijn vriend me huilend op en smeekte me om hem te vergeven. Hij kwam thuis en smeekte me op zijn knieën om hem terug te nemen. Heer Bubuza is als een God op aarde. Zijn spreuk is avondmaal actief en 100% gegarandeerd. Neem contact met hem op via WhatsApp: +1 505 569 0396 of via e-mail::    (  lordbubuzamiraclework@hotmail.com  )

Leshana Alberto
7/4 | 

Goedendag vrienden mijn naam is Leshana en ik ben verpleegster van beroep, ik en mijn verloofde zijn 6 jaar samen geweest, maar we hadden ernstige problemen omdat zijn moeder niet wilde dat we trouwen, ze gebruikte een andere methode om ervoor te zorgen dat ze zoon gaat niet met me trouwen totdat hij eindelijk zonder reden met me uit elkaar gaat, ik hou echt van hem, dus ik zoek online naar een snelle oplossing en ik had het geluk Dr Ajayi tegen te komen, een geweldige spreukenmaker gezegend door zijn voorouders met superkrachten, Ik vertelde hem per probleem aan hem en hij aan mij wat de kloof tussen ons veroorzaakt en vertelde me de dingen die ik moest doen om weer vrede te hebben in mijn relatie, ik volgde al zijn instructies op en vandaag zijn we gelukkig getrouwd en verwachten we onze eerste baby. Heeft u problemen in uw echtelijke woning of wilt u uw geliefde terug na een breuk, neem dan nu contact op met Dr Ajayi voor een blijvende oplossing via e-mail: drajayi1990@gmail.com of Whatsapp / Viber-nummer: +2347084887094

vughtannvan0@gmail.com
Joined17.1.2021
8/4 | 

Heer Bubuza is als een God op aarde. Hij kan elk probleem oplossen met zijn spreuk. Mijn vriend heeft het 1 jaar geleden uitgemaakt en we stopten met communiceren, ik miste hem maar hij weigerde me terug te accepteren nadat hij hem zo vaak had gesmeekt. Toen ik op een dag wat onderzoek deed naar relaties op Google, zag ik talloze getuigenissen van mensen die getuigden over de wonderbaarlijke spreuk van Lord Bubuza. Ik heb nooit in betovering geloofd, maar ik was diepbedroefd, dus ik nam contact met hem op via WhatsApp: +1 505 569 0396, ik vertelde hem mijn problemen en hij beloofde me te helpen met zijn betovering. Ik volgde zijn instructies en het was een grote schok voor mij, want 14 uur nadat Lord Bubuza zijn betovering had uitgesproken, belde mijn vriend me huilend op en smeekte me om hem te vergeven. Hij kwam thuis en smeekte me op zijn knieën om hem terug te nemen. Heer Bubuza is als een God op aarde. Zijn spreuk is avondmaal actief en 100% gegarandeerd. Neem contact met hem op via WhatsApp: +1 505 569 0396 of via e-mail::    (  lordbubuzamiraclework@hotmail.com  )

More content below the advertising

Sylvia (1973). Geboren in het Gooi, wonend en werkend in het mooie Zuid-Limburgse Heuvelland. Daar is ze in 2007 naartoe ‘geëmigreerd’ voor de liefde van haar leven. Een ondernemer met zijn bedrijf in het zuiden, dus verhuizen was voor hem geen optie. Sylvia leest zich suf aan nationaal en internationaal nieuws, heeft veel te veel (digitale) abonnementen op magazines en streamingdiensten en koopt meer boeken dan ze lezen kan. Heeft ook een guilty pleasure en dat is royal gossip. Wat ze ook heeft, is een duidelijke mening en die deelt ze onder andere via Nouveau. Meer weten? www.sylvia.nl 

Archief

2022
2021
2020
2019
2018
2017
More content below the advertising