Jawel, ik ben vandaag jarig. De teller tikt nu 47 aan en de 50 komt langzaam in zicht. Vijftig, daar vond ik vroeger van alles van, ik had er een beeld bij waar ik niet persé heel vrolijk van werd. Ondertussen is het dus bijna zover en ben ik eigenlijk alleen nog maar een tikje confuus. Want ik vind mezelf er niet uitzien als 47 en ik voel me ook geen 47. Maar ook geen 50 of 44. Ik vind het gewoon lastig om er een label op te plakken, weet niet welke leeftijd bij mij past. Mensen zijn wel altijd verbaasd als ze horen hoe oud ik ben, dus ik neig naar ‘jonger’. Nu doe ik er ook genoeg voor, maar dan nog is het 50 van nu gelukkig niet het 50 van ‘toen’. Mijn oma was al echt oma toen ze 50 was. Droeg de roemruchte bloemetjesjurk, had (het allermooiste!) zilveren haar, was wars van make-up en kookte elke dag zelf.

‘Kleed je naar je leeftijd’
Nee, dan ik ... Deze foto heb ik vanmorgen gemaakt, en ik zie daar de oufit van de gemiddelde puber: t-shirt, skinny jeans en stoere edoch fashionable platte schoenen. Mijn outfit is geen fast fashion, ik doe niet aan Zara en H&M, maar verder zie ik geen verschil. Ik draag meestal wel jurken / rokken tot over mijn knieën, maar dat is omdat ik mijn knieën lelijk vind. En dat is eigenlijk ook de enige goeie afweging: vind je het mooi staan? Voel je je er zelfverzekerd in? Als dat zo is: lekker aantrekken! Leeftijd vind ik een heel slechte reden om iets al dan niet te doen.

‘Gedraag je naar je leeftijd’
Wat betekent dat überhaupt? Vanaf wanneer mag en moet ik bepaalde dingen dan doen en laten? Afgelopen week bijvoorbeeld, vrijdag 17 januari, kreeg ik alvast mijn verjaardagscadeau: zwemmen met wilde dolfijnen. En voor je me nu afschiet en uitscheldt voor schijnheilig, lees even dit over hoe ze dat doen bij Black Cat Cruises.

Daarmee ging een kinderdroom in vervulling, maar dus wel een kleine 40 jaar later. Misschien ook wel beter, want ik heb er zó bewust van genoten. Van elk moment. Als je wilt weten hoe het is, kijk dan zeker even deze video.

Ik heb er geen één foto van want de fotograaf was ziek, maar dat maakt niet uit. Los van het feit dat het me schier onmogelijk lijkt om een mooie foto te maken van mij in het water nét op het moment dat er een Hector Dolfijn voor mijn neus langs zwemt, zitten de herinneringen voor altijd in mijn hart. En blijer dan op deze foto hieronder ga je me waarschijnlijk niet zien. Nul make-up, mijn haar kleddernat en het zoute water plakt nog op mijn gezicht, maar dolgelukkig.

Het is ook pas een jaar of drie geleden dat ik voor ’t eerst ging paragliden, en op een Segway stond ik eveneens pas na mijn 40e. Kortom, ik ben gewoon een laatbloeier.

‘Verstand komt met de jaren’
Geen idee wie dat bedacht heeft. Wat ik wel weet, is dat ik nu beter in mijn vel zit dan ooit. Dat heb ik niet alleen gedaan. Zonder mijn psycholoog, mijn personal trainer en mijn Lief was dat anders verlopen. Dát heb ik wel geleerd met de jaren: ik hoef het niet allemaal alleen te doen én ik vind het alleen maar leuker worden om anderen te helpen. Ik ben heel blij dat ik geen last heb van jaloezie. Blij zijn voor anderen, ze in het zonnetje zetten, daar word ik op mijn beurt weer gelukkig van. Dus kom maar op met die 50, ik kijk ernaar uit. Maar nu eerst deze verjaardag vieren. Carpe diem lieve mensen!
 

Reacties (5)

Lisa Becker
6/5 | 

Hello ladies and gentlemen.
Welcome to NoviCap Financial Service Provider.

Do you urgently need a financial breakthrough? Do you need a loan for various reasons? NoviCap offers flexible loan options tailored to your needs.

NoviCap biedt een verscheidenheid aan leningopties voor iedereen die financiële hulp nodig heeft tegen een lage rente van 3%, of het nu gaat om een ​​zakelijke lening, persoonlijke lening of een lening voor medische rekeningen, betaaldagvoorschot, apparatuurfinanciering, hypothecaire lening e.t.c. De service is snel, veilig en betrouwbaar. Stuur een mail via || voor meer informatie over het leningaanbod van NoviCap novicapserviceprovider@gmail.com || of schrijf ons op WhatsApp via: +31642117819

OVER NOVICAP.
NoviCap, opgericht in 2015, is een van de grootste leningenmarkt ter wereld. Veel mensen, met name ondernemers, gebruiken de gratis onlineservice van NoviCap om financiering te vinden door te bladeren door meerdere leningsproducten van onze brede netwerkleningen. NoviCap biedt financiering op een snelle, flexibele en transparante manier en biedt professionele beleggers de mogelijkheid om te beleggen in een actief op de korte termijn met een bovengemiddeld rendement.

We zijn erg snel, betrouwbaar en betrouwbaar en u kunt lenen van € 1.000 tot € 50 miljoen. NoviCap is het juiste bedrijf om contact op te nemen wanneer u een dringende lening nodig heeft.

You no longer have to waste time on a loan from other financial institutions or stressful bank visits. Our service is available 24/7 - you can get a loan and complete your transactions when and where you need it.

We offer world-class 24-hour loans. For questions / questions? - Send an e-mail to || novicapserviceprovider@gmail.com || Write us on WhatsApp via: +31642117819

Christy Walton
7/5 | 

Op zoek naar een schuldconsolidatielening, ongedekte leningen, zakelijke leningen, hypothecaire leningen, autoleningen, studentenleningen, persoonlijke leningen, risicokapitaal, enz.! Ik ben een particuliere geldschieter, ik verstrek leningen aan bedrijven en particulieren met een lage en redelijke rentevoet van 2%. E-mail naar: christywalton355@gmail.com

Christy Walton
8/5 | 

Op zoek naar een schuldconsolidatielening, ongedekte leningen, zakelijke leningen, hypothecaire leningen, autoleningen, studentenleningen, persoonlijke leningen, risicokapitaal, enz.! Ik ben een particuliere geldschieter, ik verstrek leningen aan bedrijven en particulieren met een lage en redelijke rentevoet van 2%. E-mail naar: christywalton355@gmail.com

Claudia Klein
9/5 | 

Hallo en welkom bij Spotcap Global Loan Services, mijn naam is Claudia Klein, ik ben een geldschieter en ook een leningadviseur.

Heeft u dringend behoefte aan financiële versterking? heb je een lening nodig voor verschillende doeleinden? als uw antwoord ja is, zal ik u adviseren contact op te nemen met mijn kantoor via | spotcapglobalservices@gmail.com | of stuur ons een bericht op WhatsApp: +4915758108767 | en binnen 24 uur een lening op uw rekening hebben staan ​​omdat we over de hele wereld uitstekende leenservices bieden.

We bieden allerlei soorten leningdiensten (persoonlijke lening, zakelijke lening en nog veel meer), we bieden zowel langlopende als kortlopende leningen en u kunt ook tot 15 miljoen euro lenen. Mijn bedrijf zal u helpen een aantal doelen te bereiken met een breed scala aan leningproducten.

We weten dat het krijgen van een legitieme lening altijd een enorm probleem is geweest. Voor mensen die een financieel probleem hebben en er een oplossing voor nodig hebben, vinden veel mensen het zo moeilijk om een ​​aandelenlening van hun lokale banken of andere financiële instellingen te krijgen vanwege de hoge rente rente, onvoldoende onderpand, schuld / batenverhouding, lage kredietscore of andere redenen

Geen wachttijden of stressvolle bankbezoeken meer. Onze service is 24/7 beschikbaar - u kunt een lening krijgen en uw transacties voltooien wanneer en waar u deze nodig hebt

Wij bieden 24-uurs leningen van wereldklasse. Voor vragen / vragen? - Stuur een e-mail naar | spotcapglobalservices@gmail.com | of stuur ons een bericht op WhatsApp: +4915758108767 | & Ontvang direct een reactie.

Uw familie, vrienden en collega's hoeven niet te weten dat u weinig geld heeft, schrijf ons gewoon en u ontvangt een lening.

Je financiële vrijheid ligt in jouw handen!

fayemiller041@gmail.com
Joined24.3.2020
10/5 | 

Hallo allemaal, ik ben super opgewonden vandaag. Ik zag opmerkingen van mensen die al een lening hadden ontvangen van Sabinhelps@gmail.com en toen besloot ik me in te schrijven op basis van hun aanbevelingen. Een paar uur geleden bevestigde ik in totaal 10.000 euro die ik had aangevraagd van mijn eigen bankrekening. Dit is echt geweldig nieuws, en ik adviseer iedereen die een echte lening nodig heeft om een aanvraag in te dienen via e-mail: sabinhelps@gmail.com of whatsapp haar op + 79267494861

More content below the advertising

Sylvia (1973). Geboren in het Gooi, wonend en werkend in het Heuvelland van Zuid-Limburg. Getrouwd met de liefde van haar leven, voor wie ze tien jaar geleden naar het Limburgse is verhuisd. Hij is ondernemer met een bedrijf in het zuiden, dus verhuizen was voor hem geen optie. Op deze plek en op haar eigen website sylvia.nl vertelt ze over haar leven. Sylvia neemt zichzelf niet heel serieus en niet alle mensen begrijpen haar humor, wat regelmatig tot allerlei vermakelijke misverstanden leidt.

Archief

2020
2019
2018
2017

Instagram

More content below the advertising