Over 65 dagen is het Kerstmis. Als we bezig blijven zoals nu, met onze ‘vrijheid blijheid’ en ‘zolang het geen verplichting is doe ik niet mee’ houding, duurt het nog wel even voor wij, á là Nieuw-Zeeland, dat kak-virus onder controle hebben en zijn we er met Kerst helemaal nog niet vanaf. En dus heb ik mijn foute kersttrui (zóóó 2018) ingeruild voor een fout kerstmondkapje (helemaal 2020).  Want als het dan toch moet, dan wel graag een beetje leuk.

Elk nadeel heeft ...

Juist, een voordeel. Zo ben ik best netjes (mijn Lief noemt het ‘lichtelijk-autistisch-controlfreakerig’, maar dat geheel terzijde) en heb mijn dingen graag geordend. Daarnaast voeren twee kleursmaken de hoofdmoot in mijn garderobe: aquatinten en framboos/roze/oranje/rood. En dan krijg je dus dit:

Klagen is makkelijk

Ondertussen hoor en lees ik overal over mensen die zaniken over winkelwagentjes die niet worden schoongemaakt, dat er geen muntjes zijn, dat een ander geen mondkapje draagt, dat je je ergens op een papieren lijst moet registreren et cetera.

Gelukkig is de oplossing ook makkelijk
Zorg voor je eigen desinfect, je eigen handschoentjes, je eigen mondkapjes (lijkt me nogal een inkoppertje) én, ook voor een eigen pen voor wanneer je je ergens moet registreren zonder QR-code. Het is echt categorie ‘kleine moeite, groot plezier’ en eigenlijk zelfs gewoon ‘Gedraag je als een volwassen verantwoordelijk mens’. Als je het écht makkelijk wilt maken voor jezelf, doe dan als ik:

Altijd alles bij elkaar in één tas, inclusief oordopjes én leesbril. Jawel, deze bijna 50-jarige moet er sinds een paar maanden aan geloven. En ook daarvoor geldt: als het toch moet, dan graag een beetje leuk.

En laat één ding voorop staan...
Ik hoop met heel mijn hart dat ik ál mijn mondkapjes ruim voor kerst al symbolisch heb mogen verbranden...

... maar aangezien ik mijn vingers daarvoor niet in het vuur durf te steken (pun intended) draag ik ze vooralsnog maar met humor.

 

Reacties (2)

jantinavanb@gmail.com
Joined15.12.2020
3/2 | 

Ik wil heer Bubuza bedanken voor het herstel van mijn huwelijk, mijn vrouw heeft een echtscheiding aangevraagd en het baarde me zoveel zorgen en ik kon niet anders dan dagelijks huilen. Ik smeekte mijn vrouw om de scheiding te annuleren, maar ze zei dat ze een besluit had genomen, dus ging ik naar mijn en zijn vriend vertelde me hoe Lord Bubuza zijn huwelijk herstelde met zijn spreuk, dus nam ik onmiddellijk contact op met Lord Bubuza via WhatsApp: +1 505 569 0396. Ik vertelde hem mijn probleem en zijn antwoord, ik deed wat Lord Bubuza had opgedragen en ik ben erg blij dat de scheiding is geannuleerd en dat we een gelukkig leven leiden. Lord Bubuza is een god op aarde die problemen oplost met zijn spreuk.. Hij heeft echt een glimlach op mijn gezicht toveren met zijn spreuk. Heb je hulp nodig?? Neem contact met hem op via WhatsApp:: +1 505 569 0396 of via e-mail: lordbubuzamiraclework@hotmail.com

jantinavanb@gmail.com
Joined15.12.2020
4/2 | 

Ik wil heer Bubuza bedanken voor het herstel van mijn huwelijk, mijn vrouw heeft een echtscheiding aangevraagd en het baarde me zoveel zorgen en ik kon niet anders dan dagelijks huilen. Ik smeekte mijn vrouw om de scheiding te annuleren, maar ze zei dat ze een besluit had genomen, dus ging ik naar mijn en zijn vriend vertelde me hoe Lord Bubuza zijn huwelijk herstelde met zijn spreuk, dus nam ik onmiddellijk contact op met Lord Bubuza via WhatsApp: +1 505 569 0396. Ik vertelde hem mijn probleem en zijn antwoord, ik deed wat Lord Bubuza had opgedragen en ik ben erg blij dat de scheiding is geannuleerd en dat we een gelukkig leven leiden. Lord Bubuza is een god op aarde die problemen oplost met zijn spreuk.. Hij heeft echt een glimlach op mijn gezicht toveren met zijn spreuk. Heb je hulp nodig?? Neem contact met hem op via WhatsApp:: +1 505 569 0396 of via e-mail: lordbubuzamiraclework@hotmail.com

More content below the advertising

Sylvia (1973). Geboren in het Gooi, wonend en werkend in het mooie Zuid-Limburgse Heuvelland. Daar is ze in 2007 naartoe ‘geëmigreerd’ voor de liefde van haar leven. Een ondernemer met zijn bedrijf in het zuiden, dus verhuizen was voor hem geen optie. Sylvia leest zich suf aan nationaal en internationaal nieuws, heeft veel te veel (digitale) abonnementen op magazines en streamingdiensten en koopt meer boeken dan ze lezen kan. Heeft ook een guilty pleasure en dat is royal gossip. Wat ze ook heeft, is een duidelijke mening en die deelt ze onder andere via Nouveau. Meer weten? www.sylvia.nl 

Archief

2022
2021
2020
2019
2018
2017
More content below the advertising