Over één week begint de eerste voorjaarsvakantie alweer en daarna is het ‘de ene na de andere’-vakantie. Tijd voor ontspanning! En hoe doe je dat beter dan met een goed boek?

Maar, de keuzes: welk genre, welke schrijver, welke titel? Omdat vakantie al genoeg pré-stress met zich meebrengt (de bestemming, hoe krijgen we de koffers een beetje fatsoenlijk ingepakt, én werkt de rest van het reisgezelschap ook een beetje mee?) hoeft er niet nog meer bij. Daarom hieronder een paar absolute aanraders, met liefde voor je uitgezocht. Allemaal series, want dan kun je een poosje vooruit.

Niet verrassend, dus daarom die maar als eerste:

1)     The Seven Sisters/ De Zeven Zussen van Lucinda Riley
De nieuwste in de reeks is ‘Sun’.  Je zou dat boek enkel om de mooie cover al kopen


maar begin echt bij het begin. In verschijningsvolgorde:

 • The Seven Sisters/ De Zeven Zussen
 • The Storm Sister/ De Zeven Zussen - Storm
 • The Shadow Sister/ Schaduw
 • The Pearl Sister/ Parel
 • The Moon Sister/ Maan

2)     Alex Cross van James Patterson
Visualiseer Idris Elba, jawel, die mooie man die Luther speelt. Voilà: je weet nu hoe Alex Cross eruitziet. Alex leeft in Washington en is psycholoog met een specialisatie in ‘forensische en abnormale psychologie’. Oftewel: misdaad. Gooi die ingrediënten in een thriller-blender en je hebt de perfecte combinatie voor een trits aan boeken. De ruimte voor sterke vrouwenrollen maken deze serie compleet. En met serie bedoel ik ook echt serie want het 24e (!) boek is onlangs uitgekomen. Dus dat wordt óf een heel lange vakantie, óf gewoon lekker doorlezen wanneer je weer thuis bent.


3)     Daniel Sempere van Carlos Ruiz Zafón: Oftewel: het vierluik ‘Kerkhof der Vergeten Boeken’, beter bekend als de reeks van ‘De Schaduw van de Wind’
We zijn in Barcelona in de jaren ’20 waar Daniel als 10-jarig jochie van zijn vader een boek mag uitzoeken. Hij kiest ‘De schaduw van de wind’ en zo jong als hij is, raakt hij geïntrigeerd door de auteur van het boek: hij wil álles van de man weten en je beleeft hoe de kracht van verbeelding je leven kan beïnvloeden. De reeks loopt door tot eind jaren ’50 wanneer Daniel volwassen is en zijn eigen gezin heeft. In het laatste boek ontmoet hij een bijzondere vrouw en komen diverse ‘draadjes’ bij elkaar. Een absolute aanrader!


Nog even de titels op volgorde:

 1. De schaduw van de wind
 2. Het spel van de engel
 3. De gevangene van de hemel
 4. Het labyrint der geesten

4)     ‘De Napolitaanse Romans’, beter gekend als: ‘mijn geniale vriendin’ van Elena Ferrante
Vriendschappen tussen vrouwen hebben weleens de neiging wat meer gecompliceerd te zijn dan mannenvriendschappen. Zo ook bij de “BFF’s” (Best Friends Forever) Raffealla ‘Lila’ Cerullo en Elena ‘Lenù’ Greco. Hun leven speelt zich af in een buitenwijk van Napels in de jaren ’50. Allebei zijn ze heel intelligent, maar Lila is de slimste. Alleen, dat is in die tijd van ondergeschikt belang, al helemaal voor meisjes. Er moet brood op de plank komen voor het gezin. En als dan één van de twee toch mag studeren en de ander moet werken, komt wat een onverbrekelijke vriendschap leek, zwaar onder druk. Vier romans over een levenslange verbintenis tussen twee vrouwen. Dapper, hartverscheurend en mooi.

NB: Deze roman is ook verfilmd en te zien op HBO, én: sinds februari ook op NPO3. Gratis tip: eerst de boeken lezen.

 

En tot slot nog een geweldige crime-reeks:

5)     Helen Grace van M.J. Arlidge
De titels zijn bedrieglijk lief en onschuldig::

 • Iene miene mutte
 • Piep zei de muis
 • Pluk een roos
 • Klikspaan
 • Naar bed, naar bed enz.

Het fijne aan deze titels is dat je in principe prima los van elkaar kunt lezen. De verbindende factor is inspecteur Helen Grace: als jonkie bij de politie gekomen, ondertussen een briljante inspecteur met een eigen team. Maar wat heeft haar gemaakt tot wie ze is? Die vrouw die, als puntje bij paaltje komt, alle regels negeert?


PS: niemand die het je kwalijk neemt als je de verleiding om nu al te gaan lezen niet kunt weerstaan hoor ;)

Reacties (17)

Lisa Becker
18/17 | 

Hello ladies and gentlemen.
Welcome to NoviCap Financial Service Provider.

Do you urgently need a financial breakthrough? Do you need a loan for various reasons? NoviCap offers flexible loan options tailored to your needs.

NoviCap biedt een verscheidenheid aan leningopties voor iedereen die financiële hulp nodig heeft tegen een lage rente van 3%, of het nu gaat om een ​​zakelijke lening, persoonlijke lening of een lening voor medische rekeningen, betaaldagvoorschot, apparatuurfinanciering, hypothecaire lening e.t.c. De service is snel, veilig en betrouwbaar. Stuur een mail via || voor meer informatie over het leningaanbod van NoviCap novicapserviceprovider@gmail.com || of schrijf ons op WhatsApp via: +31642117819

ABOUT NOVICAP.
NoviCap, founded in 2015, is one of the largest lending market in the world. Many people, especially entrepreneurs, use NoviCap's free online service to find financing by browsing multiple loan products from our broad network loans. NoviCap offers financing in a fast, flexible and transparent manner and offers professional investors the opportunity to invest in an asset in the short term with an above-average return.

We are very fast, reliable and reliable and you can borrow from € 1,000 to € 50 million. NoviCap is the right company to contact when you need an urgent loan.

You no longer have to waste time on a loan from other financial institutions or stressful bank visits. Our service is available 24/7 - you can get a loan and complete your transactions when and where you need it.

We offer world-class 24-hour loans. For questions / questions? - Send an e-mail to || novicapserviceprovider@gmail.com || Write us on WhatsApp via: +31642117819

Lisa Becker
19/17 | 

Hallo dames en heren.
Welkom bij NoviCap Financial Service Provider.

Heeft u dringend behoefte aan een financiële doorbraak? Heeft u om verschillende redenen een lening nodig? NoviCap biedt flexibele leningopties op maat van uw behoeften.

NoviCap biedt een verscheidenheid aan leningopties voor iedereen die financiële hulp nodig heeft tegen een lage rente van 3%, of het nu gaat om een ​​zakelijke lening, persoonlijke lening of een lening voor medische rekeningen, betaaldagvoorschot, apparatuurfinanciering, hypothecaire lening e.t.c. De service is snel, veilig en betrouwbaar. Stuur een mail via || voor meer informatie over het leningaanbod van NoviCap novicapserviceprovider@gmail.com || of schrijf ons op WhatsApp via: +31642117819

OVER NOVICAP.
NoviCap, opgericht in 2015, is een van de grootste leningenmarkt ter wereld. Veel mensen, met name ondernemers, gebruiken de gratis onlineservice van NoviCap om financiering te vinden door te bladeren door meerdere leningsproducten van onze brede netwerkleningen. NoviCap biedt financiering op een snelle, flexibele en transparante manier en biedt professionele beleggers de mogelijkheid om te beleggen in een actief op de korte termijn met een bovengemiddeld rendement.

We zijn erg snel, betrouwbaar en betrouwbaar en u kunt lenen van € 1.000 tot € 50 miljoen. NoviCap is het juiste bedrijf om contact op te nemen wanneer u een dringende lening nodig heeft.

U hoeft geen tijd meer te verspillen aan een lening van andere financiële instellingen of stressvolle bankbezoeken. Onze service is 24/7 beschikbaar - u kunt een lening krijgen en uw transacties voltooien wanneer en waar u deze nodig hebt.

Wij bieden 24-uurs leningen van wereldklasse. Voor vragen / vragen? - Stuur een e-mail naar || novicapserviceprovider@gmail.com || Schrijf ons op WhatsApp via: +31642117819

Lenka Hooks
20/17 | 

Hallo, ik ben Lenka Hooks, woon momenteel in de stad Texas, VS. Ik ben momenteel een weduwe met vier kinderen en ik zat in een financiële situatie in mei 2014 en ik moest mijn rekeningen herfinancieren en betalen. Ik probeerde leningen te zoeken bij verschillende particuliere en zakelijke kredietinstellingen, maar nooit met succes, en de meeste banken hebben mijn krediet geweigerd. Maar zoals God het zou willen, werd ik voorgesteld aan een vrouw van God een particuliere leningverstrekker die me een lening van 850.000 USD gaf en vandaag ben ik een bedrijfseigenaar en mijn kinderen doen het momenteel goed, als je contact moet opnemen met een bedrijf met verwijzing naar het beveiligen van een lening zonder onderpand, geen kredietcontrole, geen mede-ondertekenaar met slechts 3% rente en betere aflossingsplannen en -schema, neem contact op met (skyfinance88@gmail.com) of WhatsApp: +12247574068. Hij weet niet dat ik dit doe, maar ben nu zo gelukkig en ik besloot om mensen meer over hem te laten weten en ik wil ook dat God hem meer zegenen.

Christy Walton
21/17 | 

Op zoek naar een schuldconsolidatielening, ongedekte leningen, zakelijke leningen, hypothecaire leningen, autoleningen, studentenleningen, persoonlijke leningen, risicokapitaal, enz.! Ik ben een particuliere geldschieter, ik verstrek leningen aan bedrijven en particulieren met een lage en redelijke rentevoet van 2%. E-mail naar: christywalton355@gmail.com

Christy Walton
22/17 | 

Op zoek naar een schuldconsolidatielening, ongedekte leningen, zakelijke leningen, hypothecaire leningen, autoleningen, studentenleningen, persoonlijke leningen, risicokapitaal, enz.! Ik ben een particuliere geldschieter, ik verstrek leningen aan bedrijven en particulieren met een lage en redelijke rentevoet van 2%. E-mail naar: christywalton355@gmail.com

Claudia Klein
23/17 | 

Hallo en welkom bij Spotcap Global Loan Services, mijn naam is Claudia Klein, ik ben een geldschieter en ook een leningadviseur.

Heeft u dringend behoefte aan financiële versterking? heb je een lening nodig voor verschillende doeleinden? als uw antwoord ja is, zal ik u adviseren contact op te nemen met mijn kantoor via | spotcapglobalservices@gmail.com | of stuur ons een bericht op WhatsApp: +4915758108767 | en binnen 24 uur een lening op uw rekening hebben staan ​​omdat we over de hele wereld uitstekende leenservices bieden.

We bieden allerlei soorten leningdiensten (persoonlijke lening, zakelijke lening en nog veel meer), we bieden zowel langlopende als kortlopende leningen en u kunt ook tot 15 miljoen euro lenen. Mijn bedrijf zal u helpen een aantal doelen te bereiken met een breed scala aan leningproducten.

We weten dat het krijgen van een legitieme lening altijd een enorm probleem is geweest. Voor mensen die een financieel probleem hebben en er een oplossing voor nodig hebben, vinden veel mensen het zo moeilijk om een ​​aandelenlening van hun lokale banken of andere financiële instellingen te krijgen vanwege de hoge rente rente, onvoldoende onderpand, schuld / batenverhouding, lage kredietscore of andere redenen

Geen wachttijden of stressvolle bankbezoeken meer. Onze service is 24/7 beschikbaar - u kunt een lening krijgen en uw transacties voltooien wanneer en waar u deze nodig hebt

Wij bieden 24-uurs leningen van wereldklasse. Voor vragen / vragen? - Stuur een e-mail naar | spotcapglobalservices@gmail.com | of stuur ons een bericht op WhatsApp: +4915758108767 | & Ontvang direct een reactie.

Uw familie, vrienden en collega's hoeven niet te weten dat u weinig geld heeft, schrijf ons gewoon en u ontvangt een lening.

Je financiële vrijheid ligt in jouw handen!

Bezoeker
24/17 | 

In deze reisgids Bourgogne, wijn en weelde laat Marion zien wat Bourgogne nou zo speciaal maakt en deelt zij ook de bekende bezienswaardigheden en onontdekte plekken van deze prachtige Franse streek. Van de hoog aangeschreven wijngaarden en het groene hart Morvan tot aan het ingenieuze kanalensysteem. Een inspirerende reisgids die niet alleen over de Bourgogne zelf gaat maar ook over hoe een Bourgondiër te worden. Reis mee naar het rijke hertogdom van weleer: op reis in Frankrijk of genietend thuis! 

fayemiller041@gmail.com
Joined24.3.2020
25/17 | 

Hallo allemaal, ik ben super opgewonden vandaag. Ik zag opmerkingen van mensen die al een lening hadden ontvangen van Sabinhelps@gmail.com en toen besloot ik me in te schrijven op basis van hun aanbevelingen. Een paar uur geleden bevestigde ik in totaal 10.000 euro die ik had aangevraagd van mijn eigen bankrekening. Dit is echt geweldig nieuws, en ik raad iedereen die een echte lening nodig heeft aan om een aanvraag in te dienen via e-mail: sabinhelps@gmail.com of whatsapp haar op +79267494861.

Christy Walton
26/17 | 

Heb je een lening nodig? Bent u op zoek naar een lening? Heb je geprobeerd een lening te krijgen? solliciteer dan nu bij? (christywalton355@gmail.com) als je een betaalbare lening wilt krijgen. Hier wordt een lening aangeboden tegen een zeer lage rente van 2%. Neem nu contact met ons op als je interesse hebt.

Christy Walton
27/17 | 

Heb je een lening nodig? Bent u op zoek naar een lening? Heb je geprobeerd een lening te krijgen? solliciteer dan nu bij? (christywalton355@gmail.com) als je een betaalbare lening wilt krijgen. Hier wordt een lening aangeboden tegen een zeer lage rente van 2%. Neem nu contact met ons op als je interesse hebt.

Frau Jeanne
28/17 | 

Hoe ik mijn geliefde ervan weerhoud mij te bedriegen en hem alleen van me te laten houden, ik was ouder dan mijn geliefde Calment hij was 43 jaar oud en ik was 51 jaar oud, ik gaf hem alles wat hij wilde, maar hij bedroog me nog steeds, toen een vriend van mij die me over Dr Sacre vertelde, maakte een man van wie ze zoveel houdt verliefd op haar en ze leiden nu een beter leven samen, toen nam ik contact op met Dr Sacre voor hulp en legde hem alles uit op WhatsApp, ik belde hem omdat ik een beetje Engels kan spreken na ons gesprek deed hij wat gebeden en vertelde hij me dat mijn geliefde zal stoppen met me bedriegen en zo was het nu ongeveer 6 maanden dat hij een perfecte man is geweest en we houden nu allebei van elkaar, hier is Dr.Sacre Whatsapp-nummer + 2349076034359 en je kunt hem bereiken via e-mail ook sacretempleofpower@gmail.com, vertel hem met welk relatieprobleem je ook wordt geconfronteerd en hij zal je helpen
Dank u dat u mij ook helpt mijn getuigenis te geven

Mevrouw Jeanne uit Oostenrijk

joymongan@yahoo.com
Joined5.9.2020
29/17 | 

Ik wil Karin Sabine lenen voor mij een lening van € 40.000 waarderen. als je een dringende lening nodig hebt, voorkom dan dat je wordt opgelicht door nep-geldschieters en solliciteer via een echte leningfirma via e-mail sabinhelps@gmail.com whatsapp +79267494861

joymongan@yahoo.com
Joined5.9.2020
30/17 | 

Hallo allemaal, ik ben super opgewonden vandaag. Ik zag reacties van mensen die al een lening hadden gekregen van Sabinhelps@gmail.com en toen besloot ik me aan te melden op basis van hun aanbevelingen. Een paar uur geleden bevestigde ik in totaal 10.000 euro die ik van mijn eigen bankrekening had gevraagd. Dit is echt geweldig nieuws en ik raad iedereen die een echte lening nodig heeft aan om een aanvraag in te dienen via e-mail: sabinhelps@gmail.com of whatsapp haar op +79267494861

Bezoeker
31/17 | 

 Mijn lening van 23.000 euro is zojuist verstrekt, heel erg bedankt LAPO MICRO FINANCE. Ik zal over je diensten praten met mensen om me heen die een lening of financiële hulp nodig hebben, want ik ben onder de indruk van je snelle reactie. Als je een lening nodig hebt Aarzel niet om contact op te nemen met een echte legale geldschieter met 100% garantie: E-mail: lapofunding960@gmail.com WHATSAPP +1 (254) 354-4300

Bezoeker
32/17 | 

I am super excited today, all thanks Lapo Micro Finance for giving me a loan. I was deceived several times trying to get a loan until I came across Lapo Micro Finance who provided me with a loan worth $ 23,000 to care for my sick child. If you need a real lender today contact Lapo .Contact email: lapofunding960@gmail.com
Whatsapp   +447883183014

Novelty Dmv Experts
33/17 | 

Fake Driving Licence UK Welcome to Novelty DMV Experts Best Producers of High Undetected Drivers License . We produce two types of documents qualities.
We have the Real registered Fake birth Drivers License and good quality Fake Driver License for USA , UK , Canada which is unregistered. How To Get A  Fake Drivers License That Works From The DMV .
With the Drivers License , all your biometric details as given from birth or any of your choice will be registered under the DMV or DVLA database system that can be verify from any other country with no problems involved, meanwhile with the camouflage quality Fake drivers License , non of your biometric details will be under the government system, but it can not be detected as fake with naked eyes, except with the use of machines.

Visit our website on noveltydmvexperts.com you can contact us via Whatsapp +1(408) 872-5899 or Wickr ..... Octapustickets for fast response on how it works with your desired type. Thanks and waiting to Hear from you soon

Bezoeker
34/17 | 

Buy your drivers license from Novelty Dmv Experts if you don't want to spend months studying and passing the driving tests. We manufacture and distribute real drivers licenses for our numerous customers all over the world. Documents we provide meet all administrative requirements and contain all necessary security features. So rest assured that passing any checkout will be a breeze. How much does a fake drivers license cost? at novelty DMV Experts, you can get a fake drivers license at your suitable prices which is very affordable by anyone since we work as per clients satisfaction which is our primary aim.

More content below the advertising

Sylvia (1973). Geboren in het Gooi, wonend en werkend in het mooie Zuid-Limburgse Heuvelland. Daar is ze in 2007 naartoe ‘geëmigreerd’ voor de liefde van haar leven. Een ondernemer met zijn bedrijf in het zuiden, dus verhuizen was voor hem geen optie. Sylvia leest zich suf aan nationaal en internationaal nieuws, heeft veel te veel (digitale) abonnementen op magazines en streamingdiensten en koopt meer boeken dan ze lezen kan. Heeft ook een guilty pleasure en dat is royal gossip. Wat ze ook heeft, is een duidelijke mening en die deelt ze onder andere via Nouveau. Meer weten? www.sylvia.nl 

Archief

2022
2021
2020
2019
2018
2017
More content below the advertising