Josine Droogendijk, Nederlands bekendste Máxima-kenner, bespreekt wekelijks de mode van royals in binnen- en buitenland. Deze week opvallend: de knipkunsten van een prinsesje én een vrolijke bloemenhoed.

Doe-het-zelf kapper

Vanwege gezondheidsproblemen verblijft prinses Charlène al geruime tijd in Zuid-Afrika. Het is maar de vraag of we haar binnenkort weer in Monaco gaan zien, maar gelukkig hoeft ze haar tweeling momenteel niet te missen.

Die zijn namelijk, samen met prins Albert, overgevlogen. Op Instagram deelt de prinses enkele zoete kiekjes van de reünie, waarbij vooral het kapsel van de kleine prinses Gabriëlla opvalt. Wat is daar in vredesnaam mee gebeurt? De pony is niet recht, niet scheef, maar compleet verwoest. In het bijschrift vertelt Charlène hoe dat komt: Gabriëlla is zelf met de schaar aan de slag gegaan. Zou haar moeders kapsel de inspiratiebron zijn geweest?

Wie mooi wil zijn…

In de Beurs van Berlage werd gisteren de pop-up expositie Layered in Paradiso geopend door Eloise. Voor de gelegenheid had de gravin een groene jumpsuit met witte accenten uit de kast gehaald én een paar torenhoge hakken.

Na acht uur staan gingen haar voeten flink pijn doen, zo deelde ze op Instagram. Gelukkig had ze ook nog een comfortabel paar laarzen bij zich, dus daar zat ze het staartje van het programma mee uit.

Pluktuin

In Zweden vindt er elk jaar een rally plaats met vintage auto’s. Voor koningin Silvia een goede reden om de meest bijzondere retrohoeden aan te schaffen.

Hoe gekker, hoe beter, lijkt haar motto. Ach ja, waarom ook niet? Het hele jaar door moet ze al in keurige mantelpakken en met klassieke dophoedjes rondlopen, ik gun haar deze franje wel.

Zeker als ze retrohoeden met een complete pluktuin draagt. Dit is toch heerlijk?!

Hip, maar niet helemaal af 

Prinses Mary van Denemarken is een modebewuste vrouw. Als zij een overvolle agenda heeft, is deze rubriek zo gevuld. Appeltje, eitje.

Maandag vrolijkte ze haar omgeving bijvoorbeeld op met een felroze trapezejurk van No.21 jurk met daaronder haar Prada pumps. Zowel qua kleur als belijning sluit het ontwerp perfect aan bij het huidige modebeeld. Wat ik eigenlijk alleen nog mis is een accessoire met karakter. Misschien heeft Máxima nog wat op voorraad?

Victoria glanst je tegemoet

Vanwege de coronacrisis voert Victoria een deel van haar taken digitaal uit. Gelukkig houdt dat haar niet tegen om af en toe flink uit te pakken met feestelijke jurken.

Zo droeg ze dinsdag tijdens de uitreiking van een wetenschappelijke prijs een zilveren midi-jurk met heerlijke pofmouwen.

Foto's (c) Brunopress

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in

Reacties (0)

More content below the advertising

Josine Droogendijk, de vrouw achter ModekoninginMaxima.nl schrijft over de stijlvolle fashion en de slimme modetrucs van Máxima.

Archief

2022
2021
More content below the advertising