Voor leuke 40+ vrouwen met stijl
Josine Droogendijk

Josine van Modekoningin Máxima over (te) strakke tops én zebralaarsjes

Josine Droogendijk, Nederlands bekendste Máxima-kenner van Modekoningin Máxima, bespreekt wekelijks de mode van royals in binnen- en buitenland. Deze week opvallend: tranen en zebra-laarsjes.Deze top smeekt om luchtEen beige broekpak kun je met werkelijk elke kleur wel combineren, en daarom snap ...

Josine Droogendijk

Josine Droogendijk, Nederlands bekendste Máxima-kenner van Modekoningin Máxima, bespreekt wekelijks de mode van royals in binnen- en buitenland. Deze week opvallend: tranen en zebra-laarsjes.

Deze top smeekt om lucht

Een beige broekpak kun je met werkelijk elke kleur wel combineren, en daarom snap ik Máxima’s keuze voor dit ontwerp van Natan goed.

In 2019 droeg ze hem ook al met een zilverkleurige broche, en ik kan me zo voorstellen dat we in de toekomst ook nog wel andere accentkleuren gaan zien.

Rood bijvoorbeeld, of een mooie tint goud. Mits het pak blijft passen natuurlijk, want zeker de top smeekt om wat lucht en ruimte. Kleine kanttekening: van de koningin is bekend dat zij een sterke voorkeur heeft voor wat strakkere kleding. De coupeuse van Natan kan dus niets verweten worden.

Máxima shopt bij Zara

In ons kikkerlandje zijn we dol op royals in budgetkleding. Ons bin zunig, niet waar? Máxima’s oranje set van Zara, die in beeld kwam bij een videoboodschap, is wat prijs betreft dan ook een schot in de roos.

Zowel het vest als de midijurk gaan voor nog geen 40 euro over de toonbank. 

Eloise houdt van vintage

Eloise, de oudste dochter van prins Constantijn en prinses Laurentien, doet het goed als influencer.