Ik blijf altijd op zoek naar dat ene bijzonder tweedehands designer stuk. Ieder z'n sport, zeg maar. A.s. zaterdag 23 April wordt al weer voor de 3e keer de Private Sale van online luxe platform Designer-Vintage gehouden. Een van mijn favoriete evenementen. Helaas kan ik er deze keer niet bij zijn - want in Portugal, ook fijn - maar ik wil u de tip niet onthouden!
De indrukwekkende Spiegelzaal in het Amstel Hotel in Amsterdam wordt omgetoverd tot een waar paradijs voor stijlvolle modeliefhebbers. Vanaf 11.00 uur is de zaal open.
Op deze exclusieve Designer Vintage Sale zullen weer talloze pre-owned-with-love schoenen, tassen, kleding en accessoires van internationale topmerken als Gucci, Louis Vuitton, Chanel en Dior te koop worden aangeboden tegen vriendelijke prijzen.
Ik ben al zo lang ik me kan herinneren fan van mooie, tweedehands designer stukken. Samen met deze liefde voor kwaliteit - een goede investering die zijn waarde houdt - en het feit dat het voor het milieu beter is om minder maar beter te kopen de reden waarom ik destijds in 2007 (time flies!) dit platform heb opgericht. Om het in 2014 te verkopen. Van founder van toen naar ambassadeur van nu.

Private Sale Designer Vintage Chanel
Private Sale Designer Vintage Chanel

#WinThisChanelBag

Maar er is meer... Er wordt voor het eerst een  zwarte vintage Chanel tas weggegeven. Er is de mogelijkheid om samen met deze tas op de foto te gaan. Om kans te maken op deze beauty, moet de foto moet gedeeld worden op bv. Facebook of Instagram onder vermelding van #WinThisChanelBag.
Aan het einde van de dag, tijdens de feestelijke borrel tussen 16.00 en 17.00 uur, wordt de winnares van deze exclusieve tas bekend gemaakt. Wie weet loopt u met deze beauty aan de arm de statige trappen van het Amstel Hotel af.

Alvast een fijn (shop) weekend gewenst,
Karin Barnhoorn

Meer info:
Iedereen is van harte welkom.
Klik hier om uw naam/namen doorgeven per email.
Er zijn pashokjes en spiegels aanwezig in de Spiegelzaal en betalen kan via pin of creditcard.

Designer Vintage Sale
Amstel Hotel, Professor Tulpplein 1, 1018 GX Amsterdam
23 april, 11:00 - 17:00

Private Sale Designer Vintage
Private Sale Designer Vintage