Soms krijg je opeens een gevoel van 'ik trek het niet meer'. Dat gebeurde mij vorige week. Vanaf begin april, na de eerste ziekenhuisopname van mijn moeder, was ik alleen maar aan het rennen en vliegen om alles te regelen. Ik heb twee vakanties moeten annuleren omdat ik mijn moeder wilde bijstaan bij haar ziekenhuistraject. Ik heb het met liefde gedaan maar soms moet je aan jezelf denken.

Strandhuisje

Vorige week kreeg ik opeens de kolder in mijn kop (volgens manlief) en wilde weg. Ik had een ontzettende behoefte aan vakantie. Naar het buitenland wilde ik nog niet, ook al gaat het goed met moeders, dus heb ik het dichterbij gezocht. Eigenlijk ben ik gewoon gaan googelen en voordat ik het wist had ik voor het weekend een strandhuisje geboekt van Largo.nl. Samen met manlief vertrok ik vrijdag richting Kijkduin. Na het parkeren van de auto en het inchecken liepen we vol verwachting naar het huisje. En dat was in één woord: FANTASTISCH.

Stil strand

Op het stille, brede strand staat ons huisje als onderdeel van een rij van acht huisjes. Elk huisje heeft twee slaapkamers, een kleine maar complete keuken, fijn sanitair en goedwerkende wifi. We kijken elkaar aan en zeggen tegelijk: 'Dit is wel uit te houden dit weekend'.

Vakantiegevoel

Het strand van Kijkduin is niet vol met toeristen en heeft de ruimte. De eerste avond zitten we heerlijk op ons terras en zien de zon in de zee zakken. Het vakantiegevoel is volledig aanwezig. Het is genieten. We wandelen langs het strand, maken een mooie duinwandeling en dineren op het strand. 's Ochtends drinken we onze eerste kop koffie op ons terras met uitzicht op zee. Na vier dagen voelt het alsof we vier weken op vakantie zijn geweest. Ik kan er weer tegen en voel weer vlinders in mijn buik. Een aanrader.

Meer informatie over Largo vind je hier.

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in

Reacties (0)

More content below the advertising

Inge van der Steeg werkt als Uitvoerend Producer bij Nouveau.
"Ik woon samen met man en zoon in Hoofddorp. Zolang ik me kan herinneren is afvallen onderdeel van mijn leven. Noem een dieet en ik kan je er alles over vertellen. De laatste paar jaren is mijn gewicht zo toegenomen dat ik er echt iets aan moet doen. De komende weken maak ik jullie deelgenoot van mijn strijd tegen de kilo’s."

Archief

2018
More content below the advertising