Vorig week heb ik diverse tips gegeven om op tijd bikiniklaar te zijn voor de zomer. Op dit moment hangen de winkels vol met strandsetjes en maak je de grootste kans om een leuke bikini te scoren. Ik moet dus de stad in.

Dit is voor mij een hele nieuwe ervaring; badkleding kopen in een winkel. Voorheen bestelde ik het altijd online en meestal in drie verschillende maten, zodat er altijd wel één bij zat die paste. 

Dus bel ik vriendin Anne. Zij is de beste persoon om met mij mee de stad in te gaan. Anne is iemand die echt de waarheid zegt en mij behoedt voor een eventuele miskoop.

Lastig shoppen

Ik ben nog steeds niet helemaal gewend aan mijn nieuwe lijf en pak nog regelmatig een te grote maat uit het rek. Lastig met badkleding. Sta je in het pashokje helemaal uitgekleed en kan je weer terug (natuurlijk eerst weer aankleden) om de juiste maat te pakken. 

Bij de eerste winkel komt Anne met twee leuke bikini’s en een badpak aan. Ik ben niet echt van de badpakken, maar ik probeer het toch. Badpakken zijn dit seizoen dan wel helemaal de trend, maar niet voor mij. Ik ben toch niet 15 kilo afgevallen om mijzelf te verbergen in een badpak?!

Ik wil iets fleurigs

Ze zitten goed, maar het is toch niet helemaal wat ik wil. Mijn favoriete kleuren zijn turquoise en paars en in die kleuren wil ik een bikini. Na jarenlang zwarte badkleding te hebben gedragen - want dat kleedt zo lekker af - ben ik nu toe aan iets fleurigs.

Ik moet zeggen dat badkleding passen in te kleine pashokjes nog steeds niet mijn favoriete bezigheid is. Bij elk pashokje staat: U DIENT UW ONDERGOED ONDER DE BADKLEDING AAN TE HOUDEN. Ik had er rekening mee gehouden, maar bij sommige badkleding werkt het echt op je lachspieren als je slip onder het broekje vandaan komt. Vriendin Anne komt niet meer bij als ik bikini nummer 10 show.

Terras

Ik heb zo het vermoeden dat het hem vandaag niet meer gaat worden. We besluiten om op een terras neer te ploffen en heerlijk te genieten van een verdiende koffie met een stuk taart. Dat is ook weer een dingetje, mijn zoetverslaving speelt op, maar hierover volgende week meer!

P.S. Heb uiteindelijk bij mijn vaste shop op internet een turquoise bikini en een paars badpak besteld. De juiste maat wist ik nu. Ben helemaal happy de peppie.

Reacties (1)

Bezoeker
2/1 | 

Wanneer je 1 van de boetieks van lincherie had bezocht, weet ik zeker dat je een royale paskamer had aangetroffen. Met gedreven personeel die voor jou het pashokje uit gaat. En turquoise volop aanwezig! Wie weet de volgende keer. ???

More content below the advertising

Inge van der Steeg werkt als Uitvoerend Producer bij Nouveau.
"Ik woon samen met man en zoon in Hoofddorp. Zolang ik me kan herinneren is afvallen onderdeel van mijn leven. Noem een dieet en ik kan je er alles over vertellen. De laatste paar jaren is mijn gewicht zo toegenomen dat ik er echt iets aan moet doen. De komende weken maak ik jullie deelgenoot van mijn strijd tegen de kilo’s."

Archief

2018
More content below the advertising