Jij komt toch ook naar de Nouveau Matinee 21 juni?

Een van onze hoofdgasten is Astrid Joosten. Nu zag ik Astrid laatst, en wat ziet die vrouw er FENOMENAAL goed uit. Zag ze al van zichzelf, maar nu is er een onbetaalbaar anti-ageing ingrediënt bijgekomen: de liefde. 

Meteen nadat Astrid Joosten bij het tv-programma ‘6 Inside’ onthulde dat ze een nieuwe grote liefde heeft, zaten chef Marion en ik met elkaar in de app. “Wat een empowering verhaal. Wat denk je? Vragen voor een interview?” Omdat Marion een langdurige en warme band heeft met Astrid, kreeg ze dezelfde avond al antwoord. Ja, Astrid wilde wel in Nouveau vertellen over haar nieuwe liefdesgeluk. Want ze kan wel van de daken schreeuwen hoe leuk Rob Peters wel niet is.

En dat is hij. Heb ik met eigen ogen gezien.

Zo, wat knetterde en knisperde het van de liefde toen Rob de studio binnenstapte waar we net deze cover aan het fotograferen waren. Astrid - al gezegend met looks waar elke 61-jarige een moord voor zou doen - kreeg meteen sterretjes in de ogen en een glow die haar huid een buitenaardse straling gaf. Het was gewoon magie wat ik daar zag.

Toen ook nog bleek dat Rob Astrid prachtige oorbellen had gegeven – “Hoe heet dit merk ook alweer schat? Iets van Pomerol toch?” voelden we het nog dieper van binnen vibreren. Ook toen Rob met een grote grijns wijnliefhebber Astrid corrigeerde: “Pomellato schat”. Dat speciale moment, die magie, dat komt óók straks in het Koninklijke Concertgebouw. Op vrijdag 21 juni is weer ons Nouveau Matinee. Astrid Joosten is een van onze hoofdgasten.

Jij komt toch ook?

De fles Pomerol staat al klaar. Bestel hier je tickets.

Reacties (0)

More content below the advertising

Claudia Straatmans (54) is Hoofdredacteur Nouveau en houdt van wandelen, wijn, man & dochter én van haar vriendinnen. "Samen met andere vrouwen wandelen, Duitse rieslings uitproberen en vooral met heel veel zelfspot onszelf onder de loep nemen, dat is geloof ik waar ik voor geboren ben. 

Archief

2021
2020
2018
2017
More content below the advertising