Voor de Nouveau die nu voor je ligt, zijn we al zo’n vier maanden bezig. In april komt het boek Fierce uit, een grote ode aan panterprint, luipaardprint en prints van andere katachtigen. Het zet vrouwen in de schijnwerpers die fierce (krachtig) genoeg zijn om deze opvallende dessins te dragen (uiteraard in een nep-uitvoering). Kat in het bakkie (excuses voor de woordgrap) voor een magazinemerk, dat stijl en substantie met elkaar mixt.

Intussen verandert de wereld elke dag, sterker: de wereld staat op zijn kop, de beelden grijpen ons allemaal aan. Dus veranderden we de cover ook een beetje, met de nadruk op hoe fierce vrouwen zijn. Niet alleen schreef coverdame Maike Meijer in eigen beheer een bestseller (Wen er maar aan), ze doet ook gepeperde uitspraken in het interview met Antoinnette Scheulderman.

Visagist Leco is ook Stier en met elkaar waren we het roerend eens dat we juist nú nog meer schoonheid en verbinding moeten laten zien

Het toeval wil dat Maike en ik op dezelfde dag in hetzelfde jaar zijn geboren en daardoor niet alleen onze leeftijd (55, eind april) delen, maar ook ons sterrenbeeld. Visagist Leco is ook Stier en met elkaar waren we het roerend eens dat we juist nú nog meer schoonheid en verbinding moeten laten zien.

(En o ja, Maike en ik delen ook een vriendin – ja jij Doret – en een kapper – ja jij Andrea).

Online op Nouveau.nl brengen we het laatste nieuws, in onze glossy laten we op een andere manier glans zien. Met vrouwen die fier en trots staan voor begrip en verbetering. Zoals Maike Meijer, maar ook Dorenda van Dijken, Ruby Wax en Cisca Dresselhuys.

Zei William Shakespeare ruim vierhonderd jaar geleden al niet: ‘Ze is klein, maar wat is ze fierce.’
 

 

Reacties (1)

Janny Rijkens
2/1 | 

BEDANKT Dr.Igbinovia VOOR HET OPNIEUW GELUK BRENGEN IN MIJN FAMILIE
Hoi, ik ben Janny Rijkens en ik kom uit Sappemeer. Na drie jaar huwelijk met mijn man vroeg hij om een ​​scheiding, hij vernietigde de liefde die we deelden en liet me met niets achter. Ik deed er alles aan om hem terug te krijgen, maar het was allemaal tevergeefs, ik wilde dat hij terugkwam omdat ik van hem hield. dus legde ik mijn probleem uit aan mijn vriend, en zij stelde voor dat ik me tot een meester wendde die haar hielp een zwangerschapsspreuk uit te spreken en haar man terug te brengen. Ik had geen andere keuze dan het te proberen, dus nam ik contact op met Dr.Igbinovia via WhatsApp +12162022709 en hij verzekerde me dat alles goed zou komen. Hij vertelde me alles wat ik nodig had om mijn werk te laten beginnen, wat ik deed en me voorstelde na drie dagen, mijn man, die al zoveel jaren niet heeft gebeld, belde me om zich te verontschuldigen voor alles wat er was gebeurd. Ik was zo verrast dat ik de oproep beantwoordde en het enige wat hij zei was dat hij heel veel spijt had van alles wat er was gebeurd. Hij wilde dat ik bij hem terugkwam. Hij zei ook dat hij zoveel van me hield. Ik was zo gelukkig en ik ging naar hem toe en we begonnen weer gelukkig samen te leven. dus iedereen die hulp nodig heeft bij problemen kan contact opnemen met deze echte tovenaar op doctorigbinovia93@gmail.com of viber +12066713285 God zegene u Dr Igbinovia voor het redden van mijn huwelijk

More content below the advertising

Claudia Straatmans (54) is Hoofdredacteur Nouveau en houdt van wandelen, wijn, man & dochter én van haar vriendinnen. "Samen met andere vrouwen wandelen, Duitse rieslings uitproberen en vooral met heel veel zelfspot onszelf onder de loep nemen, dat is geloof ik waar ik voor geboren ben. 

Archief

2021
2020
2018
2017
More content below the advertising