Woensdagochtend. Mijn sportochtend. Maar afgelopen weken leek het wel alsof de duvel met de woensdagochtend speelde. De regenduvel wel te verstaan. Met bakken kwam het uit de hemel. Een zondvloed op ‘mijn’ woensdag. Hoe moest dat nou met mijn bootcamp IN DE BUITENLUCHT? Zeiknat aankomen, zeiknat sporten, zeiknat wegfietsen – geef mijn portie maar aan fikkie.

Maar toen was daar opeens collega Wies: “Waarom sport je niet met mij?” Warm en beschut in een Fit for Free-filiaal aan de Nieuwe Looiersstraat, Amsterdam. Alleen: met een collega sporten die jou vooral kent met hoge hakken en kokerrokken? En je nog nooit zonder make-up en met platte schoenen heeft gezien?

Ik moest wel even over iets heen stappen.

Lees ook: Claudia's blog: 'De hobby die me bijna mijn huwelijk kostte'

Maar ja, je wilt sporten of niet. Deze keer niet met buitenlucht-trainer Elske, maar collega Wies in de rol van Personal Trainer. Ik geef je graag nog een paar tips waardoor je toch in je MAINTENANCE blijft.

1. ONDERDEEL VAN JE ROUTINE. Blok het sporten in je agenda. Simpel, maar waar. Vaste afspraak, elke woensdagochtend. Al drie jaar lang. En als het regent, dan naar Fit for Free. Want ik weet: als ik de woensdag skip, dan ga ik rest week ook niet.

2. TRAININGSMAATJE. Eerst had ik Yeliz, toen Anita, en nu Dionne, en op regendagen dus Wies. Ik kan niet meer zonder trainingsmaatje. Niet alleen voor de gezelligheid en het splitten van de kosten. Maar vooral: ik durf Dionne/Wies niet af te zeggen. Stok achter de deur heet zoiets ook wel.

3. PERSONAL TRAINER DELEN. Zoek een sportschool waar je in een groepje bij een Personal Trainer (of PT in hippe kringen) kunt. Dat kan ook bij Fit for Free. Wies deed me alle oefeningen voor die ze van haar PT had gekregen.

4. DE GLOW, DE GLOW. IK. STOP. ER. MEE. NU. Denk ik om 9.02 al, als mijn trainingsuurtje koud 2 minuten is ingegaan. Lig ik daar weer als een Oompa Loompa op zo’n Swiss Ball (en maar proberen mijn kruis bij elkaar te houden), of maak ik een hernia-trekkende squat. Maar om 10 uur heb ik een glow waar geen blusher tegenop kan. Nooit krijg ik zo veel complimenten over mijn huid als op den woensdag. Ook Wies die zei: “Je kunt er best mee door.” (Dat is Twents voor: ziet er goed uit).

5. FIT FOR FREE KOST GEEN DROL. Echt niet, € 11,99 is praktisch niks. Kun je wel alles voor doen. Lesjes, apparaten, skippyballen, planken.

6. KOFFIE. Eigenlijk kan dat sporten me gestolen worden. Ik sport om koffie te drinken. Een Latte Macchiatto na een work-out is goddelijker dan een windvlaag op een snikhete dag. Wies wist om de hoek bij Fit for Free nog wel een leuke koffietent. Bleken ze ook nog ’n Holtkamp-taartje te hebben….

7. NOU MOET IK VOLGENDE WEEK WEL WEER. Dat Holtkamp-taartje van de heupen af hoelahoepen. Gewoon weer zonder make-up. Dat weegt minder.

 

Reacties (2)

victoria janniffer
3/2 | 

CURED FROM GENITAL HERPES VIRUS AFTER USING DOCTOR HAZIM HERBAL MEDICINE 

Herbal supplements have existed for thousands of years and can be traced across several different cultures. For now. Herbs are now used to cure diabetes, herpes, chronic pain, asthma, hepatitis b, cancer, ALS, Ovarian Cyst and even GENITAL HERPES. I like herbs so much. Most of the time, the injection and the drug are only a loss or duration. I was cured of GENITAL HERPES last year with the use of herbs, I suffered from GENITAL HERPES for 13 years, but with the help of DR. Hazim Usman Herbal Medicine, I was cured in a few weeks or using the herbs sent by UPS Service Delivery. I don't know the kind of health problem you are facing right now, but I assured you that you will be cured if you contact Hazim Usman and explain your problem to him, the issues will resolve in a few weeks, contact dr. Hazim Usman by his e-mail address

: ----- (usmandrhazim@gmail.com) ----- or reach him via

 WHATSAP number --- (+2349058026857) ---

Mia
4/2 | 

Ik gebruikte kruiden die Med had gekocht van (Robinsonbuckler11@gmail com) om herpes te genezen🍎🍎🍎🍎……………………….
U kunt ook genezen worden …

Hij heeft ook de macht om een ​​verbroken relatie / huwelijk te herstellen

More content below the advertising

Claudia Straatmans (54) is Hoofdredacteur Nouveau en houdt van wandelen, wijn, man & dochter én van haar vriendinnen. "Samen met andere vrouwen wandelen, Duitse rieslings uitproberen en vooral met heel veel zelfspot onszelf onder de loep nemen, dat is geloof ik waar ik voor geboren ben. 

Archief

2021
2020
2018
2017
More content below the advertising