Voor leuke 40+ vrouwen met stijl
Claudia Straatmans

Claudia blogt: waarom ik Sacha de Boer zo ongelofelijk dankbaar ben

Morgen ligt de nieuwe Nouveau in de winkel. Een Nouveau waarin die ongelofelijk leuke Sacha de Boer straalt. Nou vind ik haar al heel lang een super inspirerende vrouw, dus toen ik haar kon strikken voor ons grote Maria Goos interview, wikkelde ik Sacha helemaal in het touw.“Wanneer kom jij in je...

Morgen ligt de nieuwe Nouveau in de winkel. Een Nouveau waarin die ongelofelijk leuke Sacha de Boer straalt. Nou vind ik haar al heel lang een super inspirerende vrouw, dus toen ik haar kon strikken voor ons grote Maria Goos interview, wikkelde ik Sacha helemaal in het touw.

“Wanneer kom jij in je flow” werd mij ooit op een managementcursus gesteld. Mijn antwoord toen: als ik mooie verhalen mag maken, en deze mag delen met een gretig publiek. Vinden mijn collega’s ook hoor. Elke editie weer proberen we de leukste vrouwen én mannen te vinden, de mooiste beelden te schieten, en de ontroerendste verhalen op te tikken.

In media-kringen heet dat: content maken. Maar ik noem het – lekker even vorige eeuw - inhoud geven. Inhoud en betekenis. En vrouwen verbinden.

       Lees ook: Claudia’s blog: Naar de Solden in Antwerpen. Met deze tips nóg meer voordeel.

En wat er toen gebeurde? Een genealogische hemel ging open. Mijn man heeft als hobby stambomen in kaart brengen, en door achternicht Marieke kwam er een bak informatie bij. De bewuste privé-aflevering ‘Verborgen Verleden in Woudsend’ werd zelfs doorgestuurd. Echtgenoot blij, schoonmoeder opgetogen.

Met een opmerking over 29 april heb ik een hele familie bij elkaar gebracht. Oké beetje overdreven, maar zo voelde het wel. Daar krijg ik nu een stoot energie van. En van de tip uit het ‘Energiek Starten’ artikel, ook uit de Januari-Nouveau: kus een boom.

Bomen kussen, molens te Woudsend, mijn 2018 kan nu al niet meer kapot.