Mijn dochter wil een hond. Ik wil vooral rust en vrijheid. En tja, dat staat toch op gespannen voet met een strikt regime van drie keer per dag uitlaatdienst.

Dus nee, in mijn huis nog geen hond. Maar wel de bereidheid om mee te denken. En in oplossingen.

Fotoshoot

Want opeens deed dé gelegenheid zich voor. Een fotoshoot met Femke Halsema. Ik had Femke al wel eens in mijn Amsterdamse buurt zien wandelen met een bruine labrador. Prompt schoot het iconische beeld uit ‘A Fish called Wanda’ op mijn netvlies (keurige vrouw heeft meerdere honden aan de teugel, zoek maar op YouTube: ‘Ken vs the Dogs’), en samen met stilist Pieter en fotograaf Chantal kwamen we tot een mood board: Woef Side Story.

Alleen daarvoor hadden we meer dieren nodig. Dus belde ik vriendin Doret voor puppy Scott, en vriendin Barbelijn wilde haar Snoopy wel uitlenen. The more the merrier.

“Aaaaah” zei dochter, mag Snoop dan de avond van tevoren al komen logeren?

Dat leek me wel een mooie voorbereiding op zijn beginnende modellencarrière, en bovendien doe je alles (na ja, bijna alles) om je dochters hartje te laten zingen.

De volgende dag wandelde ik met mijn ‘props’ naar Huize Frankendael, de shootlocatie. En ja, toen ging natuurlijk alles anders dan voorzien. De tuin waarin de shoot was, lag “open”, Scott stortte zich wild op Femke’s zwarte labrador Nono, en Snoop wilde juist de andere kant op vluchten.

Maar daar was Femke

Als een ware hondenfluisteraar wist ze alles in goede banen te leiden. Maar daarvoor moest Scott wel achter een dichte deur (Doret, ik maak het goed, een hele shoot door Mario Testino voor Scottie – echt!). En zo werd het uiteindelijk toch een dolle beestenboel.

En werden de foto’s vurrukkulluk.

En verder herhaal ik vooral wat deze shoot mij geleerd heeft. Niets loopt zoals gedacht. Maar dat maakt het leven juist leuk. Of om mijn eigen goeroe Willeke Alberti – ja haa, Willeke grossiert in de levenswijsheden - aan te halen: ”Alles komt goed. En als het niet goed komt, komt het alsnog goed.”

Kijk maar snel in de nieuwe Nouveau hoe dat er uit ziet.

 

Reacties (2)

Elena Nell
3/2 | 

Hoe een krachtige spreukmaker genaamd Dr. AJAYI me hielp mijn geliefde binnen 48 uur terug te brengen. mijn geliefde die het sinds juni jongstleden met me heeft uitgemaakt en al mijn pogingen om hem te herstellen zijn tevergeefs geweest. Ik hou zoveel van hem dat ik elke keer als ik hem met een ander meisje zie, boos zal worden. Dus op een dag ging ik op internet toen ik het getuigenis van een vrouw zag. Hoe deze grote man, DR AJAYI genaamd, haar hielp om zich met haar man te verzoenen. Gelukkig voor mij heeft ze het contact van DR AJAYI laten vallen. Dus ik belde snel het nummer en stuurde hem na ongeveer 2 uur ook een bericht per e-mail, hij belde me terug en hij beantwoordde mijn e-mail. Ik heb hem alles uitgelegd en hij gaf me volledige informatie over het proces en de te nemen maatregelen. Hij zei dat hij wat dingen nodig had om voor me te bidden, wat ik ook deed. Ik deed mijn best om ervoor te zorgen dat mijn gebeden waren afgelopen en binnen 48 uur, zoals hij me al had verzekerd, kwam mijn geliefde me smeken om vergeving te vragen, hij houdt nu van me, koestert en belooft dat hij me nooit meer zal verlaten . Dankzij DR AJAYI kan je hem ook een e-mail sturen: drajayi1990@gmail.com of zijn WhatsApp of VIBER: +2347084887094 en wees gerust van de oplossing, want hij is gewoon de beste die je kunt vinden.

William Talley
4/2 | 

Contact opnemen met Lord Bubuza was de beste beslissing die ik tot nu toe in mijn leven heb genomen, mijn huwelijk was niet om over naar huis te schrijven vanwege de constante manier waarop mijn vrouw me bleef bedriegen. Ik moet zeggen dat ik een goede vader ben voor onze lieve kinderen en een goede echtgenoot voor mijn mooie vrouw. Wat ervoor zorgde dat mijn vrouw bleef vreemdgaan, was wat ik nog moest ontdekken omdat het haar aan niets ontbreekt, ik zorg voor al haar behoeften en die van de kinderen, ik heb haar twee keer betrapt op vreemdgaan en ik vergaf haar omdat ze beloofde te veranderen, maar ze hield zich nooit aan haar belofte, ik kon niet van haar scheiden omdat ik zoveel van haar hield, dus nam ik het als mijn verantwoordelijkheid om te zoeken naar een permanente oplossing voor het probleem waarmee ons huwelijk werd geconfronteerd toen ik in contact kwam met heer Bubuza door de talrijke getuigenissen van hoe hij gebroken gezinnen herstelde, besloot ik het eens te proberen en hij beloofde mijn vrouw terug te krijgen onder de 16 uur na het uitspreken van een spreuk, ik volgde zijn instructies en ik kreeg de permanente oplossing voor mijn probleem, mijn vrouw is gestopt met vreemdgaan en ze is de beste vrouw en moeder geworden die je maar kunt bedenken. Neem vandaag nog contact op met lord Bubuza voor hulp via WhatsApp: +1 951 442 2214 of bel: +1 507 400 0072 of e-mail: lordbubuzamiraclework @ hotmail . com

More content below the advertising

Claudia Straatmans (55) is Hoofdredacteur Nouveau en houdt van wandelen, wijn, man & dochter én van haar vriendinnen. "Samen met andere vrouwen wandelen, Duitse rieslings uitproberen en vooral met heel veel zelfspot onszelf onder de loep nemen, dat is geloof ik waar ik voor geboren ben. 

Archief

2021
2020
2018
2017
More content below the advertising