DIPTYQUE

DiptuqueMijn lievelingsbloem, de (pioen) roos is voor mij één van de fijnste ingrediënten in de hele geurwereld van bloemen. Het bekende kaarsen merk Diptyque komt nu uit met een heerlijke gezichtsolie Infused Face Oil waarin deze rozen aan toegevoegd zijn. Je ziet de gekleurde blaadjes letterlijk onderop de flacon liggen. Parabenen, siliconen en andere minerale oliën, aluminiumzouten en surfactanten blijven natuurlijk off limits bij Diptyque. Geen spoortje, niet eens een nano-gram. Ik let er steeds meer op. Hoe heerlijk een olie die nog echt voedzaam is en bovendien heel effectief. En lekker ruikt.

De gezichtsolie bevat witte iris, dat oa zorgt voor een voedzame radiance booster – gladmakend, zijdezacht, ultra-sensuele huid. De zoete amandelolie geeft de huid vitale voedingsstoffen. Beemdgrasolie, geoogst op de Great Plains in de Midwest (VS), voegt een duidelijk voelbare, satijnen kussensloop-achtige dimensie toe, hmmm je zal merken dat je gezicht zijdezacht aan zult voelen. De geurbeleving is als een bos rozen verpakt in de zoetheid van bittere amandel met een poederige basis van iris.

Ik was al groot fan van de kaarsen van Diptyque maar deze olie met de fijne rozenblaadjes op de bodem maakt me een nog veel groter fan!

Diptyque  Infused Face Oil €55,- (30 ml) . Verkrijgbaar bij Skins Cosmetics. www.skins.nl

Diptyque

Reacties (0)

More content below the advertising
More content below the advertising