Na het 40e levensjaar vertoont de huid niet alleen maar rimpeltjes maar er gaat ook huidverslapping ontstaan. Que horror! Voor deze specifieke huid adviseert Biodermal de Anti-Age 40+ om de huid van je gezicht en hals te verstevigen. Ook de rimpeltjes zullen verminderen en de huid meer volume geven.

 

 

biodermal-anti-age-40plus-dagcreme

 

Vanaf je 50e levensjaar gaat het verouderings proces een stuk sneller. De huid wordt dunner, droger en verliest aan veerkracht. Met de Anti Age 50+ wordt de  huid goed gevoed en verstevigd. Ook hier worden de rimpeltjes vervaagd en krijgt de huid meer volume.

 

biodermal-anti-age-50plus-dagcreme

 

Ojee, wat gebeurd er dan met de 60+ huid? Helaas voor deze vrouwen, worden de contouren wat minder zichtbaar. De huid ziet er minder vitaal en stralend uit, dus het is van belang dat er goed gesmeerd dient te worden. Biodermal Anti Age 60+ speelt hierop in en geeft de huid zijn kracht weer terug. Bovendien ook een stralende huid.

 

biodermal-anti-age-60plus-dagcreme

 

Nieuw in het Anti-Age assortiment is de gezichtsolie. Het is een heerlijke betaalbare luxueuze droge olie die een 3-voudige werking bevat. Het verzacht, hydrateert en tot slot beschermt en voedt het de huid. De olie is geschikt voor alle leeftijden en huidtypen. Een paar druppeltjes zijn al genoeg voor het gezicht en vergeet vooral de hals niet.

 

 

biodermal-anti-age-olie

 

 

 

Biodermal Anti-Age Gezichtsolie (30 ml) €29,99

Biodermal Anti-Age 25+,30+,40+,50+,60+ (30 ml) €24,99

Reacties (0)

More content below the advertising
More content below the advertising