Fashion vlogger Anita legt uit hoe je snel en vakkundig je vakantiekoffer pakt, of je nu een weekend of een maand weggaat.

  1. Bij het inpakken van je koffer is het handig als al je kleren bij elkaar matchen, op deze manier kun je namelijk de meeste verschillende sets maken.
  2. Kies voor verschillende kleuren die bij wel bij elkaar passen. Als je 1 kleur hebt, dan lijkt het alsof je elke dag hetzelfde aanhebt, heb je teveel kleuren, dan combineert het niet mooi.
  3. De vakantie is het moment voor je ‘all time favorites’, ze zijn namelijk niet voor niets je favoriete kledingstukken! De combinatie beige, lichtblauw en zwart is iconisch. En zeg nou zelf, een streeptrui is altijd chic, een witte of blauwe jeans erbij, en je ‘holiday look’ is klaar.
  4. Wil je iets frivoler, kies dan voor rood erbij, de combinatie wit, rood en blauw is elegant, en vrolijk tegelijkertijd.

Dit zijn mijn favoriete vakantie items:

1. Katoenen Sweater met krijtstreep &Other Stories € 49

2. Rood/wit gestreepte bikini Solid and Striped € 185

3. Katoenen jeans jumpsuit met stretch G Star Raw € 169,95

4. Zwarte leren slippers H & M € 39,95

5. Gestreept T-shirt met rood accent bij de hals &Other Stories € 25

6. Zwart/witte leren tas met ingestikt logo Gucci € 790

7. Gewassen denim short met slijtage details H & M € 24,95

8. Rose/rood kleurig satijnen sandaaltjes met naaldhak € 39,95

9. Rode jurk met franjes Zara € 17,95

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Reacties (0)

More content below the advertising

Chef mode Anita Willemars (58) is een fashion addict en shopper in hart en nieren en is ze verantwoordelijk voor alle modepagina's in Nouveau. Voor Nouveau.nl test zij persoonlijk alle nieuwe fashiontrends uit (en stelt zich daarbij soms ook de gewetensvraag: kan dit nog wel na je veertigste?). Volg haar op instagram voor alle tips & tricks op mode en beauty gebied @anitawillemars

Archief

2021
2019
2018
2017

Instagram

More content below the advertising