Bloemenprints zijn altijd en overal te vinden. Er zijn er ook zoveel. Maar hoe weet je nu of de bloemenprint die je in de kast hebt hangen wel of niet in de mode is?

Terug naar de seventies
Dit seizoen zijn de bloemenprints geïnspireerd op de retro stoffen uit de jaren 70. Eigenlijk op het ouderwetse bloemetjesbehang, dat je in oude Engelse landhuizen ziet. Bloemenprints zie je op alle kledingstukken, van legging tot avondjurk. 

Bekijk ook: Modevlogger Anita laat zien: zo draag je de trends van 2017 als je 40+ bent

Met een stoer randje
Nu denk je misschien: ik heb geen zin in zo’n romantische look. Maar de grap is dat de retro bloemenprint gecombineerd wordt met punky details, zoals motor-boots, netpanty’s en veel zwart. Nu ben ik een romanticus in hart en nieren, dus ik combineer de bloemenprints dit jaar gewoon met zwart. Zo krijg je een pretty punky floral look.

Reacties (0)

More content below the advertising

Chef mode Anita Willemars (58) is een fashion addict en shopper in hart en nieren en is ze verantwoordelijk voor alle modepagina's in Nouveau. Voor Nouveau.nl test zij persoonlijk alle nieuwe fashiontrends uit (en stelt zich daarbij soms ook de gewetensvraag: kan dit nog wel na je veertigste?). Volg haar op instagram voor alle tips & tricks op mode en beauty gebied @anitawillemars

Archief

2021
2019
2018
2017

Instagram

More content below the advertising