Voor leuke 40+ vrouwen met stijl
Anita Willemars

Modevlogger Anita: Zo draag je de bloemenprints dit voorjaar!

Bloemenprints zijn altijd en overal te vinden. Er zijn er ook zoveel. Maar hoe weet je nu of de bloemenprint die je in de kast hebt hangen wel of niet in de mode is?Terug naar de seventiesDit seizoen zijn de bloemenprints geïnspireerd op de retro stoffen uit de jaren 70. Eigenlijk op het ouderwet...

Bloemenprints zijn altijd en overal te vinden. Er zijn er ook zoveel. Maar hoe weet je nu of de bloemenprint die je in de kast hebt hangen wel of niet in de mode is?

Terug naar de seventies
Dit seizoen zijn de bloemenprints geïnspireerd op de retro stoffen uit de jaren 70. Eigenlijk op het ouderwetse bloemetjesbehang, dat je in oude Engelse landhuizen ziet. Bloemenprints zie je op alle kledingstukken, van legging tot avondjurk. 

Bekijk ook: Modevlogger Anita laat zien: zo draag je de trends van 2017 als je 40+ bent

Met een stoer randje
Nu denk je misschien: ik heb geen zin in zo’n romantische look. Maar de grap is dat de retro bloemenprint gecombineerd wordt met punky details, zoals motor-boots, netpanty’s en veel zwart. Nu ben ik een romanticus in hart en nieren, dus ik combineer de bloemenprints dit jaar gewoon met zwart. Zo krijg je een pretty punky floral look.