Er net zo mooi uitzien als koningin Máxima, dat zou ik graag willen. Dus toen ik de kans kreeg om Edouard Vermeulen van Modehuis Natan te ontmoeten, heb ik hem direct een aantal vragen gesteld.

Volgens Edouard Vermeulen is houding het allerbelangrijkste, dan de kleding en daarna pas de accessoires. Op de vraag hoe je er net zo mooi uit kunt zien als Máxima antwoordde hij: "Voor mij mag een vrouw vrouwelijk zijn, eigentijds, en een tikkeltje 'timeless!" 

Zelf een kijkje nemen
Wil je weten wat hij van blote armen, platte schoenen, juwelen en schoudertassen vindt, bekijk dan de video snel hieronder. Edouard Vermeulen heeft ook in winkel in op de PC Hooftstraat 23, Amsterdam.

 

Reacties (0)

More content below the advertising

Chef mode Anita Willemars (59) is een fashion addict en shopper in hart en nieren en is ze verantwoordelijk voor alle modepagina's in Nouveau. Voor Nouveau.nl test zij persoonlijk alle nieuwe fashiontrends uit (en stelt zich daarbij soms ook de gewetensvraag: kan dit nog wel na je veertigste?). Volg haar op instagram voor alle tips & tricks op mode en beauty gebied @anitawillemars

Archief

2022
2021
2019
2018
2017
More content below the advertising