Voor leuke 40+ vrouwen met stijl
Anita Willemars

Modevlogger Anita laat zien dat je met 1 pak vele combinaties kunt maken

Ik ben dol op pakken. Ze staan stoer en zakelijk, en je kunt er ontzettend veel kanten mee op. Als je een pak gaat kopen, let er dan wel op dat het goed past, en dat het colbert ook dicht kan... Tegenwoordig is er in de stof van vrijwel alle pakken stretch verwerkt, waardoor het nog comfortabeler...

Ik ben dol op pakken. Ze staan stoer en zakelijk, en je kunt er ontzettend veel kanten mee op. Als je een pak gaat kopen, let er dan wel op dat het goed past, en dat het colbert ook dicht kan... Tegenwoordig is er in de stof van vrijwel alle pakken stretch verwerkt, waardoor het nog comfortabeler draagt.  

Je kunt natuurlijk op safe spelen en een zwart of donkerblauw pak aanschaffen, maar denk ook eens aan een lekkere felle kleur! Opvallende kleuren zijn dit seizoen erg populair.

Tip: waarschijnlijk draag je de broek vaker dan het colbert. Was de broek dan koud, zodat je er kleurverschil met het jasje ontstaat.

Het pak kent eindeloos veel mogelijkheden en is bijna voor elke gelegenheid geschikt. Hier laat ik je mijn zes favoriete looks met een pak zien.