Ik ben dol op pakken. Ze staan stoer en zakelijk, en je kunt er ontzettend veel kanten mee op. Als je een pak gaat kopen, let er dan wel op dat het goed past, en dat het colbert ook dicht kan... Tegenwoordig is er in de stof van vrijwel alle pakken stretch verwerkt, waardoor het nog comfortabeler draagt.  

Je kunt natuurlijk op safe spelen en een zwart of donkerblauw pak aanschaffen, maar denk ook eens aan een lekkere felle kleur! Opvallende kleuren zijn dit seizoen erg populair.

Tip: waarschijnlijk draag je de broek vaker dan het colbert. Was de broek dan koud, zodat je er kleurverschil met het jasje ontstaat.

Het pak kent eindeloos veel mogelijkheden en is bijna voor elke gelegenheid geschikt. Hier laat ik je mijn zes favoriete looks met een pak zien.
 

 

Reacties (0)

More content below the advertising

Chef mode Anita Willemars (58) is een fashion addict en shopper in hart en nieren en is ze verantwoordelijk voor alle modepagina's in Nouveau. Voor Nouveau.nl test zij persoonlijk alle nieuwe fashiontrends uit (en stelt zich daarbij soms ook de gewetensvraag: kan dit nog wel na je veertigste?). Volg haar op instagram voor alle tips & tricks op mode en beauty gebied @anitawillemars

Archief

2021
2019
2018
2017

Instagram

More content below the advertising