Ik ben dol op pakken. Ze staan stoer en zakelijk, en je kunt er ontzettend veel kanten mee op. Als je een pak gaat kopen, let er dan wel op dat het goed past, en dat het colbert ook dicht kan... Tegenwoordig is er in de stof van vrijwel alle pakken stretch verwerkt, waardoor het nog comfortabeler draagt.  

Je kunt natuurlijk op safe spelen en een zwart of donkerblauw pak aanschaffen, maar denk ook eens aan een lekkere felle kleur! Opvallende kleuren zijn dit seizoen erg populair.

Tip: waarschijnlijk draag je de broek vaker dan het colbert. Was de broek dan koud, zodat je er kleurverschil met het jasje ontstaat.

Het pak kent eindeloos veel mogelijkheden en is bijna voor elke gelegenheid geschikt. Hier laat ik je mijn zes favoriete looks met een pak zien.
 

 

More content below the advertising

Reacties (0)

Anita Willemars is een fashion addict en shopper in hart en nieren. Jarenlang verzorgde zij de modepagina's van diverse magazines en was zij hoofdredacteur van een modeglossy. Voor Nouveau.nl test zij persoonlijk alle nieuwe fashiontrends uit (en stelt zich daarbij soms ook de gewetensvraag: kan dit nog wel na je veertigste?).

Archief

2018
2017
More content below the advertising