Modevlogger Anita laat je zien hoe je anno 2017 de zwart-wittrend draagt. Bij die zwart-wittrend hoort natuurlijk ook de horizontale zwart-witstreep!  Je kunt natuurlijk veilig voor de verticale streep gaan, of juist voor het mixen van zwart-wit met dessins. De horizontale blokstreep is overigens populairder dan ooit.

Met deze tips kun je moeiteloos een horizontale streep aan

  1. Kies je voor een horizontale streep, zorg dan dat het kledingstuk strak zit of dat het van soepele, dunne stof gemaakt is.
  2. Leg het accent op je pluspunten. Ik heb bijvoorbeeld een (te) grote boezem en een smalle taille. Ik kies dus voor een strakke top die het accent op de taille legt, de breedtestreep werkt dan in mijn voordeel, je ziet de smalle taille sneller dan de boezem, en ik lijk dan slanker dan ik in werkelijkheid ben, dankzij de horizontale  streep.
  3. Als het kledingstuk lang is, bijvoorbeeld een lange jurk of rok, dan werkt de horizontale streep ook in je voordeel. Doordat de streep opvalt, valt de lengte ook op, en lijk je langer (dus slanker).
  4. Door het mixen van dessins, geef je elk dessin een beetje aandacht, waardoor een horizontale streep minder aanwezig is, en daardoor dus makkelijker te dragen is. 

 

Reacties (0)