Week na week worden we hebberiger van Anita's fashion ontdekkingen. Zo ook deze keer: Nouveau's modevlogger neemt ons vandaag mee naar Kiki's Stocksale in Amsterdam, alwaar waar ze twijfelt tussen een Prada rok of een Dries van Noten broekrok...

Enkele reis Amsterdam a.u.b.
Goede designer-outlets zijn er niet zoveel in Nederland. In Frankrijk en Italië struikel je erover, maar in Amsterdam moet je ze maar net weten te vinden. Dit kleine winkeltje heeft veel grote namen, zoals Dolce & Gabbana, Céline, Prada, Balenciaga, Marni, Jil Sander en Lanvin. Je kunt er dus heerlijk struinen en de kleding komt van Kiki Niesten Maastricht, één van de mooiste designerwinkels van Nederland. Vorig jaar heeft Kiki besloten om alle designerkleding van al die jaren te verkopen in Kiki's Stocksale in Amsterdam. De kleding kan dus zowel van vorig seizoen zijn als van vijf jaar geleden.

Met stip op één: de Prada-tas
Maar dat deert ons niet, en Anita evenmin. Heel verleidelijk is Kiki's 'stippensysteem' waarop je precies ziet wat je moet betalen. Met stip op één voor Anita: een Prada-tas, die zij inmiddels de hare mag noemen. "Hij was van 3000 euro afgeprijsd voor 700 euro." Je bent toch een dief van je eigen portemonnee als je die laat liggen? Bekijk hier Anita's geheime adresje (op eigen risico...) 

 Lees ook: Van Prada tot Balmain: Anita neemt je mee naar dit second hand designer walhalla

More content below the advertising

Reacties (0)

Anita Willemars is een fashion addict en shopper in hart en nieren. Jarenlang verzorgde zij de modepagina's van diverse magazines en was zij hoofdredacteur van een modeglossy. Voor Nouveau.nl test zij persoonlijk alle nieuwe fashiontrends uit (en stelt zich daarbij soms ook de gewetensvraag: kan dit nog wel na je veertigste?).

Archief

2018
2017
More content below the advertising