Nouveau's modevlogger komt overal waar het leven fashion ademt. Dus uiteraard ook op de recente Amsterdam Fashion Week. En ze neemt je graag mee voor een exclusieve blik achter de schermen. Benieuwd naar de laatste trends? Over een paar minuten ben je weer helemaal up-to-date.

Eén ding is zeker, we gaan een kleurrijke zomer tegemoet!

Out of Africa
Anita zat front row en zag: het wordt een vrolijk voorjaar met veel kleur, vooral veel roze en Afrikaanse designs. Alexandra Frida is een samenwerking aangegaan met opticien Eyewish en de modellen droegen bij de  nieuwe collectie allemaal een bril, wat een verrassend effect gaf. Liselore Frowijn gebruikte louter Vlisco-stoffen (beroemd in Afrika), waardoor de collectie vrolijk en uitbundig was. Couturier Edwin Oudshoorn liet prachtige sprookjesjurken zien, alle uitgevoerd in wit. 

Bekijk ook: Modevlogger Anita showt vanaf Sicilië: deze kleding is onmisbaar in elke koffer 

Chic en stijlvol najaar
Bij couturier Claes Iversen (koningin Máxima is ook fan) zagen we alweer de najaarscollectie. Zoals altijd gebruikte hij weer delicate en bijzondere stoffen, waarbij vooral de kleurrijke borduursels opvielen.

 

Reacties (0)

More content below the advertising

Anita Willemars is een fashion addict en shopper in hart en nieren. Jarenlang verzorgde zij de modepagina's van diverse magazines en was zij hoofdredacteur van een modeglossy. Voor Nouveau.nl test zij persoonlijk alle nieuwe fashiontrends uit (en stelt zich daarbij soms ook de gewetensvraag: kan dit nog wel na je veertigste?).

Archief

2019
2018
2017
More content below the advertising