Nouveau's modevlogger komt overal waar het leven fashion ademt. Dus uiteraard ook op de recente Amsterdam Fashion Week. En ze neemt je graag mee voor een exclusieve blik achter de schermen. Benieuwd naar de laatste trends? Over een paar minuten ben je weer helemaal up-to-date.

Eén ding is zeker, we gaan een kleurrijke zomer tegemoet!

Out of Africa
Anita zat front row en zag: het wordt een vrolijk voorjaar met veel kleur, vooral veel roze en Afrikaanse designs. Alexandra Frida is een samenwerking aangegaan met opticien Eyewish en de modellen droegen bij de  nieuwe collectie allemaal een bril, wat een verrassend effect gaf. Liselore Frowijn gebruikte louter Vlisco-stoffen (beroemd in Afrika), waardoor de collectie vrolijk en uitbundig was. Couturier Edwin Oudshoorn liet prachtige sprookjesjurken zien, alle uitgevoerd in wit. 

Bekijk ook: Modevlogger Anita showt vanaf Sicilië: deze kleding is onmisbaar in elke koffer 

Chic en stijlvol najaar
Bij couturier Claes Iversen (koningin Máxima is ook fan) zagen we alweer de najaarscollectie. Zoals altijd gebruikte hij weer delicate en bijzondere stoffen, waarbij vooral de kleurrijke borduursels opvielen.

 

Reacties (0)

More content below the advertising

Chef mode Anita Willemars (59) is een fashion addict en shopper in hart en nieren en is ze verantwoordelijk voor alle modepagina's in Nouveau. Voor Nouveau.nl test zij persoonlijk alle nieuwe fashiontrends uit (en stelt zich daarbij soms ook de gewetensvraag: kan dit nog wel na je veertigste?). Volg haar op instagram voor alle tips & tricks op mode en beauty gebied @anitawillemars

Archief

2022
2021
2019
2018
2017
More content below the advertising