Midi-rokken en jurken zie je overal en ik ben er dol op. Ze zwieren zo lekker om je heen en ze zijn vergevingsgezind als je van een beetje dekking houdt. En vaak kun je ze zo ver als je wilt openknopen, als je toch af en toe een stuk been wilt flashen. Bovendien zijn ze verrassend koel in de zomer, zeker op warme dagen.

Nu wil je natuurlijk geen midi à la Het Kleine Huis op de Prairie, maar eerder midi als in Sex and the City. Dat begint bij de stof: die moet soepel om je heen vallen. Ga je voor de nu mateloos populaire kleine bloemetjes als print - ik vind ze leuk! - combineer die dat bijvoorbeeld met een kort stoer jasje van jeans of leer, om het niet te Holly Hobbie te maken.

In dezelfde categorie: rustig aan met ruches en volants, bij een druk motief mag het silhouet vrij eenvoudig zijn. 

Hier laat ik je drie manieren zien om een midi-jurk te stylen, veel plezier met dit fantastische kledingstuk!   

Reacties (0)

More content below the advertising

Chef mode Anita Willemars (59) is een fashion addict en shopper in hart en nieren en is ze verantwoordelijk voor alle modepagina's in Nouveau. Voor Nouveau.nl test zij persoonlijk alle nieuwe fashiontrends uit (en stelt zich daarbij soms ook de gewetensvraag: kan dit nog wel na je veertigste?). Volg haar op instagram voor alle tips & tricks op mode en beauty gebied @anitawillemars

Archief

2022
2021
2019
2018
2017
More content below the advertising