Voor leuke 40+ vrouwen met stijl
Anita Willemars

Modeblog Anita: Wat-zijn- nou-Doutzens-Lingerie-toptips-voor- 40-plusvrouwen?

Doutzen Kroes heeft haar tweede lingerielijn Doutzen’s Stories gepresenteerd in samenwerking met Hunkemõller. Een beetje een ‘Fifty in Shades’ collectie. Nouveau’s Anita wilde weleens weten: is dit ook voor 40-plusvrouwen? En stapte op Doutzen af (Anita: "Echt beeld en beeldschoon in het echt").Z...

Anita Willemars

Doutzen Kroes heeft haar tweede lingerielijn Doutzen’s Stories gepresenteerd in samenwerking met Hunkemõller. Een beetje een ‘Fifty in Shades’ collectie. Nouveau’s Anita wilde weleens weten: is dit ook voor 40-plusvrouwen? En stapte op Doutzen af (Anita: "Echt beeld en beeldschoon in het echt").

Zelfvertrouwen en kracht
Doutzen: “Ik hoop juist dat mijn lingerie zelfvertrouwen geeft, je bewust maakt van je eigen vrouwelijkheid en dat dit juist kracht geeft. Wat dat betreft is mijn moeder mijn grote voorbeeld.”

Ik durf meer!
Dat is waar ik, Anita, met twee prachtige dochters weer blij van word. Daarvan, én van lingerie. Het is tenslotte het eerste wat je aantrekt in de ochtend. Juist als je wat ouder bent (zoals ik) durf ik wat meer lingerie te laten zien, en vind ik het ook leuk om dat te doen. Ik heb bijvoorbeeld een jurk met een ‘te diepe’ decolleté. Je ziet mijn BH dus gewoon zitten, tenminste ik zie dat. Maar vriendinnen (en echtgenoot) vinden het prachtig staan, het is niet ordinair, wel sensueel. En ik heb nog meer tips:

1 Ik ben fan van een grote wollen truien met V-hals, juist dan is een mooie BH eronder aan te raden. Door de bewegingen kun je nog net het kant van de BH zien.

2. Een kanten body draag je met jasje en een jeans, dit is bijna een klassieke combi geworden.

3. Een blouse kan een knoopje verder open als je de BH in de dezelfde kleur draagt, het staat iets gewaagder, en je lijkt direct slanker vanwege de diepere decolleté.

4. De onderkant van de onderjurk, die nét onder een gewone jurk of rok zichtbaar is als je gaat zitten, geeft het rijke gevoel dat je meerdere lagen aanhebt.

5. Een klassieker: een smoking met enkel een BH eronder. Leuk voor de feestdagen.

Doutzen’s Stories is verkrijgbaar in de maten xs t/m xl en van A cup t/m F cup, prijzen variëren van € 9,99 tot € 49,99, www.hunkemoller.nl