Voor leuke 40+ vrouwen met stijl
Anita Willemars

Mode-expert Anita: waarom je eerst de trends van 2019 wil weten voordat je koopt in de uitverkoop!

Heerlijk die uitverkoop met al die mooie kleren die ineens veel goedkoper zijn. Maar pas op! Laat je niet verleiden tot miskopen en zeker niet tot kledingstukken die na dit seizoen echt uit de mode zijn. Ik geef je alvast een voorproefje van de aankomende modetrends in 2019. Zodat je met deze ken...

Anita Willemars

Heerlijk die uitverkoop met al die mooie kleren die ineens veel goedkoper zijn. Maar pas op! Laat je niet verleiden tot miskopen en zeker niet tot kledingstukken die na dit seizoen echt uit de mode zijn. Ik geef je alvast een voorproefje van de aankomende modetrends in 2019. Zodat je met deze kennis in je achterhoofd wat makkelijker beslist over een eventuele nieuwe aankoop.

Dit zijn de 5 trends voor lente 2019!

1. De zomerkleur van 2019 is geel

Als je voor een kleurtje gaat: ga voor geel. Geel wordt dé grote zomerkleur. Nu weet ik dat niet iedereen gecharmeerd is van geel, maar er zijn tegenwoordig zoveel kleuren en tinten geel, dat het echt de moeite waard is om het weer een kans te geven. Het liefste natuurlijk als een geheel gele outfit.

2. De brede taille riem is terug 

Deze trend is best lastig als je wat ouder bent, want hoe ouder je wordt, des de makkelijker de taille verdwijnt. Voordeel is dat je met deze trend wel een beetje kunt smokkelen, want met een gekleurde riem geef je wel je silhouet een boost. Kies bij twijfel voor een iets smallere riem, dan doe je wel mee aan de trend, en lijk je optisch wat slanker.

3. Het oversized colbert is hot

Een oversized colbert met een legging of strakke broek eronder, dat gaan we veel zien in 2019. Het oversized colbert zie je in bijna alle collecties terug, zowel met een klassieke mannenruit, in felle kleuren of in bruin of zwart.