Voor leuke 40+ vrouwen met stijl
Anita Willemars

Het favoriete merk van prinses Amalia houdt een sample sale!

Nouveau's modecoördinator Anita weet alles van sample sales en heeft twee gouden tips voor die van het erg fijne label, waarvan er eentje aankomt die je vast niet wilt missen.Ik ben fan van prinses Amalia en altijd blij als ze Nederlandse ontwerpers draagt. LaDress is zo’n label en het is ook nog...

Anita Willemars

Nouveau's modecoördinator Anita weet alles van sample sales en heeft twee gouden tips voor die van het erg fijne label, waarvan er eentje aankomt die je vast niet wilt missen.

Ik ben fan van prinses Amalia en altijd blij als ze Nederlandse ontwerpers draagt. LaDress is zo’n label en het is ook nog enigszins betaalbaar. Nu komt er een heel grote sample sale van het merk, dus met een beetje mazzel scoor je dezelfde jurk als Amalia (en koningin Máxima heeft er ook het een en ander van in de kast!)

Simone van Trojen is ooit begonnen met LaDress omdat ze de perfecte jurk maar niet kon vinden en hem toen uiteindelijk zelf maar ontworpen heeft. Na de jurken kwam de pakken en de laatste jaren ontwerpt ze hele collecties, met zowel jurken, blouses, rokken en pakken.

Ik heb er twee travel suits van haar, in het roze en groen, die ik met veel plezier draag. Ze zijn gemaakt van travel stof, wat betekent dat ze niet kreuken en heerlijk zitten.

Shoptip

Mocht je tijd hebben dan zou ik zeker even kijken bij deze extra grote sample sale, waar je kleding uit eerdere collecties kunt kopen voor een prikkie. Laat ik je wel meteen een shoptip meegeven, want ik ben door schade en schande wijs geworden. Een sample sale lijkt fantastisch, want al je droom kleding ligt ineens binnen handbereik, maar voor je het weet heb je vijf keer zoveel gekocht dan je van plan was. Het is eenmalig, en als je niet snel bent, is je favoriete jurk al bij iemand andes in de tas verdwenen.

 Maak dus harde afspraken met jezelf:

1 Je bedenkt vooraf het bedrag wat je uit wil geven en daar mag je niet overheen gaan.

2 Je bedenkt vooraf wat je zou willen aanschaffen, bijvoorbeeld maximaal twee pakken en één rok, en daar hou je het bij.

Waar moet je zijn?

De LaDress Sample Sale is op de locatie waar het label begon: in het World Fashion Centre in Amsterdam. Daar vind je van 20 tot 22 mei 2022 een prachtige selectie van tijdloze collecties. Alle stijlen - van pak tot blouse tot jurk - en alle maten (XXS-XXL) zijn ruim beschikbaar met kortingen tot wel 80%!

Je moet je wel vooraf aanmelden, klik HIER om je gratis tijdslot te reserveren.

Data en tijden:

Vrijdag 20 mei van 10u tot 21u*

Zaterdag 21 mei van 10u tot 18u*

Zondag 22 mei van 10u tot 16u*

*tijdslots zijn van toepassing

Locatie:

World Fashion Centre

Koningin Wilhelminaplein 13

1062 HH Amsterdam

Succes!