Nouveau's modevlogger Anita Willemars duikt in de kledingkast van Ans Markus, boordevol haute couture stukken en rommelmarktvondsten.

Anita: "In deze nieuwe serie neem ik een kijkje in de kledingkast van een Bekende Nederlander, deze maand de kledingkast van Ans Markus, alhoewel, kledingkast, het meer een kleding etage."

Ans Markus herken je aan haar onmiskenbare make-up. Ogen aangezet met zwart oogpotlood, felrode lippenstift. Zo doet ze dat al járen. 

Volgens Ans hebben een keer twee dames al haar kleidingstukken geteld en kwamen ze uit op meer dan 1.500 kledingstukken, en dan was de kleding in de andere kamer nog niet eens meegeteld. Ze bewaart al haar kleding, dus al haar kleding vanaf haar 17e jaar tot nu (70 jaar) hangt in haar kast, nou ja, zeg maar etage. Ans schat in dat ze bijna 2.000 kledingstukken heeft, van couturiers tot rommelmarktvondsten. Als ze een kledingstuk niet meer leuk vindt, zet ze er rigoureus de schaar in, zo maakt ze elk kledingstuk een beetje van haarzelf.

Wil je al haar tips en tricks zien, kijk dan nu...

 
Meer van Ans Markus zien? In het Jan van der Togt museum is een expositie van haar werkt te zien t/m 28 januari.

 

Reacties (0)

More content below the advertising

Chef mode Anita Willemars (58) is een fashion addict en shopper in hart en nieren en is ze verantwoordelijk voor alle modepagina's in Nouveau. Voor Nouveau.nl test zij persoonlijk alle nieuwe fashiontrends uit (en stelt zich daarbij soms ook de gewetensvraag: kan dit nog wel na je veertigste?). Volg haar op instagram voor alle tips & tricks op mode en beauty gebied @anitawillemars

Archief

2021
2019
2018
2017
More content below the advertising