Voor leuke 40+ vrouwen met stijl
Anita Willemars

Draag jij hem al, de Peter Pan-kraag?

Ken je hem nog, de Peter Pan kraag? Zo’n grote witte kraag die elke keer weer opduikt in het modebeeld. Dit seizoen is ‘ie populairder dan ooit!Ik ken de Peter Pan kraag voornamelijk uit de begintijd van Lady Diana, begin jaren ’80.Toen vond ik zo’n kraag supertuttig! Maar eerlijk is eerlijk, ik ...

Ken je hem nog, de Peter Pan kraag? Zo’n grote witte kraag die elke keer weer opduikt in het modebeeld. Dit seizoen is ‘ie populairder dan ooit!

Ik ken de Peter Pan kraag voornamelijk uit de begintijd van Lady Diana, begin jaren ’80.

Toen vond ik zo’n kraag supertuttig! Maar eerlijk is eerlijk, ik vind die kraag nu eigenlijk ontzettend leuk.

  • Klassiek: zo’n grote kraag geeft direct een romantisch gevoel, daarom heeft je look wel wat tegenwicht nodig. Een wijde bandplooibroek met hoge taille en ceintuur staat prachtig bij een blouse met een grote kraag geeft en het geeft direct wat power aan je outfit.
  • Stoer: een witte blouse met grote kraag combineert perfect bij een zwarte leren broek. Hou de look verder zo simpel mogelijk, en draag er een platte schoen bij.
  • Sportief: draag de Peter Pan kraag met een trainingsbroek en sneakers. Het contrast maakt de look speels en modern. Ideaal voor alle vrouwen die thuis werken. Voor eventuele online business meetings heb je een keurige bovenkant en een comfortabele onderkant.
  1. Witte blouse met grote schulp kraag Mango via De Bijenkorf € 29,95
  2. Witte blouse met broderie kraag &Otherstories € 69
    [[{"fid":"39636","view_mode":"full_body","fields":{"format":"full_body","field_media_source[und][0][value]":""},"type":"media","field_deltas":{"2":{"format":"full_body","field_media_source[und][0][value]":""}},"attributes":{"class":"media-element file-full-body","data-delta":"2"}}]]
  3. Witte blouse H en M € 49,95