Ik ben dol op designerkleding voor een betaalbare prijs, dus ik zat meteen rechtop toen ik hoorde dat de Engelse ontwerper JW Anderson voor  het Japanse label Uniqlo een collectie 'Britse klassiekers' heeft ontworpen.

Klassiekers met een knipoog, zeg maar, want de traditionele Britse kleding combineert goed met de innovatieve ontwerpen van JW Anderson, zowel qua snit als qua materiaal en functionaliteit. Met andere woorden: uiterst draagbaar, maar toch helemaal van nu.

Comfortabel

De collectie is geïnspireerd op leuke looks voor een ochtendwandeling in de stad, maar je kunt er ook comfortabel én fashionable mee op de bank zitten met een goed boek. Ideaal voor de aankomende vier weken in de Lockdown Light, dus! Denk aan cosy kleding met een twist, zoals patchwork, asymmetrie, ruiten en warme kleurtinten.

Buiten

Ik vind het heerlijk om elke dag een frisse neus te halen en deze kleren lenen zich daar uitstekend voor. De kleuren lijken klassiek maar als je langer kijkt, zie je dat ze net wat intenser van kleur zijn dan een gewone kleur. Dat is precies wat deze collectie zo bijzonder maakt. Klassiekers, maar wél met een designertwist.

Reacties (0)

More content below the advertising

Chef mode Anita Willemars (58) is een fashion addict en shopper in hart en nieren en is ze verantwoordelijk voor alle modepagina's in Nouveau. Voor Nouveau.nl test zij persoonlijk alle nieuwe fashiontrends uit (en stelt zich daarbij soms ook de gewetensvraag: kan dit nog wel na je veertigste?). Volg haar op instagram voor alle tips & tricks op mode en beauty gebied @anitawillemars

Archief

2021
2019
2018
2017

Instagram

More content below the advertising