Of je nu alleen bent of met een paar huisgenoten een eitje tikt met Pasen, het is hét moment voor een egg-cellente outfit. Een paar leve-de-lente-tips! 

1 Draag kleur

Pasen wordt van oudsher geassocieerd met zachtgeel, maar er zijn heel veel paaskleuren, zoals lila, roze, lichtblauw of mintgroen. Wil je niet van top tot teen in pastels gehuld gaan, kies dan alleen voor een gekleurde top. Kleur fleurt je gezicht op en geeft direct een zomerse look.

Gele jurk Caroline Biss € 250

2 Bloemenprints

Het wordt mooi weer dit paasweekend, de lente is begonnen en de natuur begint overal om ons heen te bloeien. Was Pasen ooit het moment om wat nieuwe zomerbloeiers voor de tuin of je balkon aan te schaffen, nu kies je voor vrolijke bloemenprints in je outfit. Dit seizoen zie je vooral veel frisse en heldere florals.

Bloemenjurk Ted Baker € 245 via Bijenkorf

3 Pyjamapakken

Hou je van comfortabele kleding en ben je net als ik gewend geraakt aan joggingbroeken, kies dan voor het pyjamapak. Het oogt als een pak en draagt als een pyjama. Dit seizoen zie je veel wijde pyjama-broeken met knielange jasjes. 

Pyjamabroek met print, Zara € 39,95

4 Kleurtje op de lippen

Ook al zit je al weken met dezelfde mensen in huis, Pasen is een goed moment om wat meer tijd aan je uiterlijk te besteden. Mooi moment om nieuwe beautyproducten of een nieuwe look te testen. Al doe je alleen een beetje kleur op de lippen – je ziet er meteen verzorgder uit.

Lip plumper: maakt je lippen zachter en voller, van Max Factor Colour Elixer Cushion € 8,99

5 Ontdek je inner paasei

Niemand wil er natuurlijk écht uitzien als een paasei, maar zo'n blanco eitje biedt wel opties om te kijken welke kleuren/stijlen je nu echt héél leuk vindt. Laat je creativiteit de vrije loop en kijk hoe je eieren uitpakken. Ga je voor felle kleuren, maak je gedetailleerde zwart-witte motieven of ga je juist voor vrolijk gestipte eieren? En hoe staat dat in verhouding met je kledingkast – komen die elementen daarin toch terug? 

Midi-jurk met stippen  &OtherStories € 89

Ik ga elk jaar voor felgekleurde eieren, het liefste met neonverf, snel klaar en direct effect. En mijn paasoutfit past er precies bij: het wordt deze jumpsuit.

Felroze jumpsuit Caroline Biss € 235

Fijne Paasdagen! 

Reacties (1)

Bezoeker
2/1 | 

Mooie kleren maar belachelijke prijzen voor mensen met minder inkomen. Gelukkig kan je er met wat minder prijzig ook prachtig en kleurrijk uitzien

More content below the advertising

Chef mode Anita Willemars (60) is een fashion addict en shopper in hart en nieren en is ze verantwoordelijk voor alle modepagina's in Nouveau. Voor Nouveau.nl test zij persoonlijk alle nieuwe fashiontrends uit (en stelt zich daarbij soms ook de gewetensvraag: kan dit nog wel na je veertigste?). Volg haar op instagram voor alle tips & tricks op mode en beauty gebied @anitawillemars

Archief

2022
2021
2019
2018
2017
More content below the advertising