Voor leuke 40+ vrouwen met stijl
Anita Willemars

5 redenen om NU te beginnen met goede voornemens!

Je kunt je natuurlijk afvragen of het nog van deze tijd is, goede voornemens te maken voor het nieuwe jaar. Meer dan de helft is half januari namelijk alweer afgehaakt. Ik zeg: wacht niet tot 1 januari, maar begin gewoon nu al met je goede voornemens en maak er vooral niet te veel.De meeste vrouw...

Je kunt je natuurlijk afvragen of het nog van deze tijd is, goede voornemens te maken voor het nieuwe jaar. Meer dan de helft is half januari namelijk alweer afgehaakt. Ik zeg: wacht niet tot 1 januari, maar begin gewoon nu al met je goede voornemens en maak er vooral niet te veel.

De meeste vrouwen die ik ken willen gezonder eten, meer bewegen, minder alcohol drinken en wat meer me-time hebben. Ik ben hierop helaas geen uitzondering. Juist daarom is het goed om gewoon morgen al te beginnen en het stap voor stap in je dagelijkse routine in te plannen. Voordeel is dat je op 1 januari al lekker op weg bent en dus ook minder kans hebt om af te haken.

Nouveau's hoofdredacteur Claudia (links) en ik zwemmen nog altijd buiten - ik kan het je aanraden. Even koud, daarna fijn. Deze 5 ándere tips hielpen mij ook goed op weg!

1 Nooit te oud om te leren

Ik ben zo’n type dat altijd als laatste gekozen werd met gym. Daarbij deden we alleen op school alleen balsporten, waar ik een hekel aan had. Mijn aversie voor sport was dus groot. Toch wist ik, toen ik 50 jaar werd, dat het roer om moest, want ik wil wel gezond ouder worden.