Voor leuke 40+ vrouwen met stijl
Anita Willemars

5 hippe items voor een super-relaxte kerst!

Dit jaar is kerst anders dan anders. We blijven allemaal thuis en we hebben hooguit een beetje online contact met elkaar. Doe er je voordeel mee! Dit het moment voor een super-relaxte kerst! Al mag een beetje glitter niet ontbreken, natuurlijk.Oké, het is verleidelijk om de komende dagen met een ...

Dit jaar is kerst anders dan anders. We blijven allemaal thuis en we hebben hooguit een beetje online contact met elkaar. Doe er je voordeel mee! Dit het moment voor een super-relaxte kerst! Al mag een beetje glitter niet ontbreken, natuurlijk.

Oké, het is verleidelijk om de komende dagen met een reusachtige bak popcorn op te bank te blijven hangen in je pyjama en alleen maar naar kerstfilms te kijken. Maar geloof me, daar krijg je spijt van! Dus op tijd eruit, een rondje hardlopen of snelwandelen in het park en daarna pas met je hipste joggingbroek gaan bankhangen.

Styling tip: ook al is comfort het hoofddoel, het oog wil ook wat. Mix en match dus wat glitters en/of feestelijke accessoires bij je cozy outfit. Bijvoorbeeld een glittertop met een joggingbroek. Of grote kleurrijke oorbellen bij een groot vest. Als er maar 1 opvallend item in je relax-outfit zit!

Op de foto hierboven draag ik een warme oversized coltrui met een lakbroek. En dít zijn mijn 5 favoriete relaxitems voor kerst!

1 Feestelijke joggingbroek

Niets fijner dan een joggingbroek, maar kies wel voor een beetje hip exemplaar, voor het geval je onverwachts de deur open moet doen. Deze kerst is een feestelijke joggingbroek natuurlijk wel het leukste, denk aan feestelijke en luxe stoffen zoals suède, leer, pailletten en velours.

Wijde velours joggingbroek Zara € 19,95

2 Pailletten top

Voor alle afspraken, spelletjes en familiemeetings die online plaatsvinden is een feestelijke top perfect. Het geeft net dat extra beetje ‘sparkling’ aan je outfit. Iedereen die je ziet, zowel aan tafel als online, denkt dat je van top tot teen in een kerstoutfit gehuld bent. Kies je voor een gouden glans of paillettentop, dan lijk je direct jaren jonger omdat de ‘golden glow’ op je gezicht weerkaatst

Goudkleurige wijde top met pailletten Whistles € 85

3 Glitterknopen

Het voordeel van een vest is dat het werkelijk overal bij past. Dit vest met strassknopen geeft net dat extra vleugje feest aan je kerstlook.

Vest met strass knopen Liu Jo € 155

4 Oorbellen

Hoe groter de oorbellen hoe feestelijker en hoe kleurrijker de oorbellen hoe vrolijker je oogt. Oorbellen geven elke outfit direct een vleugje glamour mee. Dus juist bij een joggingbroek passen statement oorbellen.

Kleurrijke oorbellen &Other Stories € 39

5 Pantoffels

Ik draag ze elke dag! Niets fijners dan de hele dag op pantoffels te lopen, dit is voor mij de ultieme relaxstand. Heb je, net als ik, altijd koude voeten, dan is het wel een optie om te investeren in lekkere warme en modische pantoffels. Ik wens je fijne, ontspannen feestdagen!

Ugg € 89,95