Voor leuke 40+ vrouwen met stijl
Anita Willemars

3 manieren om jonger te lijken in een broek van vegan leer

Een leren broek is wat mij betreft net zo'n klassieker als de ultieme witte blouse of een Little Black Dress. Je kunt 'm eindeloos dragen en steeds weer anders stylen, en hij blijft cool.Nu is het natuurlijk wel zo dat duurzaamheid een steeds grotere rol gaat spelen in de modewereld en het eigenl...

Anita Willemars

Een leren broek is wat mij betreft net zo'n klassieker als de ultieme witte blouse of een Little Black Dress. Je kunt 'm eindeloos dragen en steeds weer anders stylen, en hij blijft cool.

Nu is het natuurlijk wel zo dat duurzaamheid een steeds grotere rol gaat spelen in de modewereld en het eigenlijk niet meer van deze tijd is om dingen te dragen waarvoor dieren het leven hebben gelaten. Enter vegan leer, waar deze broek van Samsøe & Samsøe van is gemaakt.

Vegan leer is een beetje onlogische term voor wat in feite kunstleer is. Het is een goed alternatief voor echt leer, zeker omdat er recentelijk grote kwaliteitsstappen zijn gemaakt, waardoor het mooi valt en mooi blijft, ook als je het al een tijdje draagt. Het is duurzaam in de zin dat het diervriendelijk is, maar het is niet per se milieuvriendelijk – het ligt eraan wat er voor de coating wordt gebruikt. Ik laat je graag zien hoe je deze look draagt!