The before photo, nog voor het clean-up beach event. Jassen uit, shirtjes aan en lachen voor de camera. Daarna hup aan het werk. Die groene vuilniszakken moesten vol. Nu lag er door de storm weinig zwerfafval op het strand maar ondanks dat toch nog een hoop touwtjes, plastic en andere troep kunnen vinden.

FullSizeRender
FullSizeRender

 

FullSizeRender
FullSizeRender

En na alle calorieën verbranding kwam de beloning. We kregen in Strandpaviljoen Zeezicht een heerlijke lunch met vele healthy gerechtjes. Vooral de meloen gevuld met yoghurt en vele toppings als passievrucht, kokos en nootjes deden ons het slechte weer vergeten.

IMG_5580
IMG_5580
IMG_5574
IMG_5574

Hoe leuk de special made La Mer cookies. Te mooi om op te eten.

 

IMG_5585
IMG_5585

 

Ook al was ik na een uur strand opruimen in windkracht 5 en fikse slagregens niet geheel meer La Mer waardig ( lees: ontploft kroeshaar en uitgelopen make-up) toch voelde ik me weer op en top vrouw toen ik s'middags een lik van de heerlijke Blue Heart creme op mijn gezicht aanbracht. Hoe snel kan een mens zich weer in topvorm voelen?

 

La Mer World Oceans Day 2016 (RM1780)
La Mer World Oceans Day 2016 (RM1780)

La Mer presenteert deze maand een exclusieve verpakking van haar Crème de la Mer. Het potje is geïnspireerd op de zee en kreeg de inscriptie ‘Blue Heart’ mee.  Crème de La Mer Blue Hart ( 100 ml) €410

 

www.alexandraroskam.nl