De mooiste cadeaus voor de liefste vrouw van de wereld.

Op 9 mei is het Moederdag, het ideale moment om alle moeders, moeders van moeders, schoonmoeders, bonusmoeders, pleegmoeders en huisdierenmoeders in het zonnetje te zetten.

Juist omdat het om zulke bijzondere vrouwen gaat, wil je ze vast iets bijzonders geven. Iets waarmee je zegt: 'Ik waardeer je enorm, ik heb mijn best gedaan iets voor je te vinden wat helemaal bij je past.'

Voor de diamant in je leven

De Bijenkorf helpt je daarbij met een rijk, origineel en exclusief assortiment vol sprankelende cadeaus. Zo heeft Diamond Point bijvoorbeeld een uitgebreide collectie van exclusieve sieraden met een diversiteit aan moderne en klassieke stijlen.

Het merk legt de nadruk op vakmanschap, waarbij de veertien en achttien karaat gouden sieraden grotendeels in eigen atelier zijn ontworpen.

Glow op niveau!

Denk je eerder aan een beautycadeau, dan kun je de moeder(s) in je leven beautyadvies van de specialisten cadeau geven óf bijvoorbeeld de Charlotte Tilbury Super Radiance Resurfacing Facial (€ 65), exclusief verkrijgbaar bij de Bijenkorf.

Deze exfoliërende & egaliserende gezichtsbehandeling voor thuis lokt in reviews vaak het woord 'fabulous' uit, zo effectief is ie. En de facial ruikt ook nog eens heerlijk, heel licht naar citroen en roos.

Beauty bronzer

Nog een aanrader: Poudre de Beauté Eclat Soleil van Gucci Beauty (€ 55), een prachtige bronzer verkrijgbaar in vijf tinten. De bronzer voelt crème-achtig aan, maar is toch echt een poeder die je teint stralend afwerkt en je een natuurlijke glow geeft.

De bronzer zit in een glamoureuze compact en wordt geleverd met een applicator. De verpakking is hervulbaar, wat Gucci omschrijft als: 'Een kostbaar en duurzaam symbool voor duurzame schoonheid.'

Open op afspraak

Wil je meer zien? Kom gezellig langs en laat je inspireren door mooie cadeautafels en exclusieve pop-ups. Alle winkels van de Bijenkorf zijn open, maar alleen op afspraak, dus even reserveren. Zo wordt gezorgd voor een bijzondere en veilige winkelervaring.

Kijk hier voor meer inspiratie, shop je Moederdagcadeau bij de Bijenkorf en laat haar zich bijzonder voelen!