Olaz introduceert haar eerste retinol-lijn.

Voor het slapen gaan even smeren en de volgende ochtend wakker worden met een zachte, gladde en toch stevige huid die er stralend uitziet, dát willen we allemaal wel.

Retinol-revolutie

Het kan met de nieuwe nachtlijn van Olaz Regenerist, Retinol24. Die is het resultaat van ruim 10 jaar onderzoek en ontwikkeling. Sommige producten met retinol kunnen instabiel zijn en niet krachtig genoeg om zichtbare resultaten te bieden; andere producten kunnen voor aanzienlijke huidirritatie zorgen.

De unieke formule van Olaz Regenerist Retinol24 is echter zo geoptimaliseerd dat de retinol superstabiel is en ervoor zorgt dat de actieve ingrediënten van begin tot eind diep in het huidoppervlak kunnen doordringen.

Game-changer

"Bij Olaz hebben we immens veel ervaring met retinoïden," zegt Dr. Frauke Neuser, hoofdwetenschapper van Olaz. "We bestuderen de klinische effecten van het ingrediënt al meer dan 20 jaar. We zijn ongelofelijk trots dat we na al die inspanningen nu onze nieuwste 'game-changer' kunnen aankondigen: de Olaz Regenerist Retinol24 Collection. De opmerkelijke formule combineert alle voordelen van retinol, zonder ongewenste gevolgen voor de huidconditie van de gebruiker. Olaz bewijst dat retinol voor iedereen geschikt kan zijn."

Het belang van de nacht

Het ideale moment om te investeren in huidverzorging is de nacht, omdat de huid van nature is geprogrammeerd om tijdens de slaap te herstellen. Hij reageert daardoor gedurende de nacht beter op actieve ingrediënten. Bovendien verleng je door het gebruik van Olaz Regenerist Retinol24 de 'nachtrust' voor je huid, omdat de producten ook overdag in staat zijn om het vochtverlies aan te vullen.

Wat mag je verwachten?

Volg je het stappenplan, dan zorgt Retinol24 van Olaz voor zichtbare verbetering op het gebied van fijne lijntjes, rimpeltjes, gladheid, helderheid, stevigheid, donkere vlekjes en poriën. Zo makkelijk en betrouwbaar was je nachtelijke beauty-regime nog niet eerder! Dít zijn de Team Retinol24 producten waarop je kunt rekenen: 

Olaz Regenerist Retinol24 Nachtserum  

Een niet-vette, geurvrije serumformule op basis van Retinoïde Complex. Het elixir hydrateert de huid 24 uur lang en zorgt voor zichtbare verbeteringen, waaronder verhoogde helderheid en gladheid, verkleinde poriën en minder zichtbare fijne lijntjes en rimpeltjes. Geschikt voor dagelijks gebruik. Prijs € 34,99*.

Het bewijs: 83% van de gebruikers waren het erover eens dat Retinol24 Nachtserum hun huid liet glanzen**

Olaz Regenerist Retinol24 Nachtcrème 

De ultieme nachtcrème voor het gezicht met retinol: niet vettig, en zonder parfum en kleurstoffen. Dringt diep door in de oppervlaktelagen van de huid. De gepatenteerde mix combineert vitamine B3 met het retinoïdecomplex van Olaz. Hydrateert de huid gedurende 24 uur. Zichtbare verbeteringen in fijne lijntjes en rimpels, gladheid, helderheid, versteviging, donkere vlekken en poriën. Retinol24 nachtcrème is geschikt voor dagelijks gebruik. Prijs € 39,99*.

Het bewijs: 84% van de gebruikers waren het erover eens dat Retinol24 Nachtcrème hun huid liet stralen**

Olaz Regenerist Retinol24 nachtoogcrème

Letterlijk en figuurlijk een eye-opener... Retinol24 Oogcrème voor de Nacht combineert een gepatenteerde mix van vitamine B3 met het retinoïdecomplex van Olaz. Het product dringt diep door in de gevoelige huid rondom je ogen.’s Avonds aanbrengen voor een hydratatie van 24 uur. Strijkt fijne lijntjes zichtbaar glad, laat je ogen stralen en geeft de huid rondom je ogen een gelijkmatige textuur. Retinol24 oogcrème is geschikt voor dagelijks gebruik. Prijs € 24,99*.

Het bewijs: 77% van de gebruikers waren het erover eens dat Retinol24 Nachtoogcrème de elasticiteit van hun huid verbeterde**

Foto's © Olaz **Gebaseerd op de onderzoekresultaten onder consumenten die het product 2 weken hadden gebruikt, * Prijs kan verschillen per retailer.