Van 1 tot 3 juni is het weer een culinair feestje in het Amsterdamse Amstelpark. Meer dan 20 Amsterdamse restaurants geven acte de présence. Dus proef maar raak. 

Weinig leukers dan gezellig met vrienden van tentje naar tentje struinen en uiteindelijk kiezen waar je je smaakpapillen laat dansen.

De chefs

Een paar van onze favorieten zijn er ook!

Michiel van de Eerde van BAUT staat garant voor smaakvolle combinaties die van je bord af spatten.

Peter Lute kookt stijlvol met een twist en wij tippen ook Agus Hermawan van Rons Gastobar Indonesia. Hij maakt gerechtjes die ból staan van kruidigheid. Zet daar een goede Riesling of Grüner Veltliner naast en je krijgt ons bijna niet gelukkiger.

Tip: Moët & Chandon Ice Impérial en Veuve Clicquot Rich zijn er altijd bij op Taste of Amsterdam. Het is dit jaar tijd voor je eigen #ChampagneOnTheRocks experience. 

Twee champagnes die op ijs worden gedronken. De perfecte aanvulling voor een summer festival, uiteraard in combinatie met twee top-restaurants uit Amsterdam.

Gerechtjes kosten tussen de € 5,- en € 7,50 met af en toe een uitschieter, maar dan heb je ook iets exclusiefs op je bordje. Nu alleen nog duimen voor mooi weer!

Bekijk hier het programma

En, goed nieuws: Nouveau mag 5 x 2 kaarten weggeven voor Taste of Amsterdam! Vul je hieronder je gegevens in en doe mee!

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in

Dit is een verplicht veld.

De op Japan geïnspireerde werken zijn de vrolijkste uit het oeuvre van Vincent van Gogh. In het Amsterdams Van Gogh Museum is een bijzondere selectie te zien van deze kleurrijke doeken.

VAN GOGH & JAPAN IN AMSTERDAM

Het Van Gogh Museum in Amsterdam presenteert tot en met 24 juni 2018 de tentoonstelling Van Gogh & Japan.

Naast een grote selectie kleurrijke Japanse prenten die de schilder inspireerden, zijn er tekeningen van Van Gogh zelf te zien en natuurlijk een selectie van zijn bijzondere schilderijen.

Onder andere Zelfportret met verbonden oor, La Crau met perzikbomen in bloei en Zelfportret uit 1888, waarop Van Gogh zichzelf afbeeldt als een boeddhistische monnik.

Meer informatie: Van Gogh Museum

WINACTIE:
Nouveau mag 5 x 2 vrijkaartjes weggeven voor deze tentoonstelling en op twee prachtige catalogi ervan. Vul onderstaand formulier in en wie weet ben jij een van de gelukkigen.

 

Ladival

Altijd en overal veilig genieten van de zon met de driedubbele bescherming van Ladival.

Eindelijk, de zon laat zich weer een beetje zien. Dat betekent: lekker buiten lunchen, een wijntje op het terras en fijne wandelingen met de zon op je gezicht. Maar pas op, we weten inmiddels dat we onze huid wel goed moeten beschermen.

De producten van Ladival beschermen niet alleen tegen UV-A en UV-B straling maar ook tegen IR-A straling. IR-A straling, oftewel infraroodstraling, veroorzaakt vroegtijdige huidveroudering en bereikt de diepere huidlagen.

Zuivere zonbescherming

De zonbescherming van Ladival biedt een complete bescherming. De producten zorgen voor een betrouwbare en snelle bescherming tegen verbranding, vroegtijdige huidveroudering en zijn vrij van onnodige ingrediënten. Ladival staat voor zuivere zonbescherming.

De intensief verzorgende zonnebrandproducten bieden snelle en betrouwbare bescherming voor iedereen die met een gerust hart van de zon wil genieten. Ladival kiest er bewust voor om geen conserveringsmiddelen, emulgatoren, kleurstoffen of parfums te gebruiken.

Daardoor zijn de producten geschikt voor dagelijks gebruik. Ladival is dermatologisch getest, biedt bewezen bescherming tegen UV-A en UV-B straling en wordt aanbevolen door dermatologen.

Nouveau mag 5 pakketten weggeven t.w.v. € 30,89.

Elk pakket bestaat uit:
Ladival zongevoelige huid - mini voor in de tas, transparante spray en een gel. Vul onderstaand formulier in en wie weet krijg jij een van de pakketten thuisgestuurd.