Zalon is jarig en deelt uit! Sinds twee jaar is Zalon de styling service van Zalando en dus dé place to be voor alle vrouwen (en mannen) die gestyled willen worden door een deskundige. 

Wat is Zalon?

Aan de hand van een vragenlijst op www.zalon.nl geef je aan hoe je eruit ziet, wat voor stijl je hebt en van welke merken je houdt. De stylist stelt op basis van die criteria gratis een outfitbox voor je samen met één of twee outfits.

Het is geen computerprogramma, maar een echte stylist met vakervaring én een luisterend oor. Heb je binnenkort een sollicitatiegesprek? Ben je wat afgevallen en ben je toe aan een andere garderobe? Of ben je gewoon op zoek naar inspiratie of een leuke verrassing voor jezelf of een geliefde?

De stylist catert naar jouw noden. Kleurt of past een item niet? Leg het terug in de doos en stuur het gratis retour. Net zoals bij Zalando, betaal je alleen voor wat je houdt.

Zalando

Zalando is Europa´s grootste online fashion platform (meer dan 2.000 internationale merken) voor vrouwen, mannen en kinderen. Ze bieden klanten op één plek een praktische shoppingervaring met een uitgebreid aanbod aan mode-artikelen, variërend van schoenen, kleding en accessoires, met gratis verzending en retour.

Het assortiment bestaat uit wereldwijde populaire, fast fashion en lokale merken, aangevuld met artikelen van hun private labels.

Win

Vul onderstaand formulier in en wie weet kan jij binnenkort een hele nieuwe outfit uitzoeken met behulp van een stylist. We mogen twee vouchers t.w.v. € 222,- weggeven.

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in

 

Gabrielle ‘Coco’ Chanel was één van de eerste wereldberoemde iconen in de mode. Ze was verantwoordelijk voor een aantal revolutionaire ontwerpen uit de modegeschiedenis waaronder de Little Black Dress en het bouclé jasje. 

Coco Chanel was haar tijd ver vooruit en gebruikte herenkleding als basis voor ontwerpen die vrouwen vrijheid en macht gaven. Haar tijdloze en elegante mode bracht gelijkheid tussen mannen en vrouwen.

Vele jaren na haar dood is Coco Chanel nog altijd het boegbeeld van het Huis Chanel.

The Little Book of Chanel 

Een prachtige geïllustreerd boekje over het leven en nalatenschap van deze mysterieuze modeontwerpster. In het boek lees je alles over de bijzondere vrouw die Coco Chanel was.

Van haar eerste stappen in de modewereld, via haar revolutionaire sportkleding en klassiekers tot het wereldwijde imperium dat het merk Chanel nu is. Dit alles opgeluisterd met gedetailleerde foto’s en schetsen van haar ontwerpen, modefotografie en catwalkshots.

Informatie:
Verschijningsdatum: 26 februari 2019
ISBN:9789021571980

Winactie:

Nouveau mag 3 boeken weggeven. Vul onderstaand formulier in en wie weet ben je een van de winnaars.

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in

 

Is dit nu serieus? Of grappig? Of ­tragisch? En als het alle drie is: kán dat dan? I Am Not a Witch van debuterend regisseur ­Rungano Nyoni is een film die vanaf de eerste scène tot het schitterende eindbeeld blijft schuren en verrassen.

Na een incident in haar dorp wordt de 9-jarige Zambiaanse Shula beschuldigd van hekserij. Tijdens de korte rechtszaak wordt ze schuldig bevonden en verbannen naar een heksenkolonie.. Haar nieuwe leven bestaat uit werken op het land met de andere heksen en als een attractie te worden bekeken door toeristen. Shula's lot lijkt te verbeteren als meneer Banda zich over haar ontfermt om 'samen zaken te doen' en de publiciteit met haar opzoekt. Terwijl haar leven besloten lijkt, staat het jonge meisje voor de keuze: haar lot als heks accepteren of het risico nemen en voor vrijheid kiezen.


Winactie
Op 9 januari verschijnt deze mooie film op DVD en Nouveau mag 5 DVD's weggeven. Vul onderstaand formulier in en wie weet ben jij één van de winnaars.