Metropool, stad, zonbestemming of verre reis: Wigwam.Travel helpt je graag de leukste plekjes op aarde te ontdekken. Kies uit 77 bestemmingen en een tophotel!

Wigwam.Travel

Wigwam stelt pakketten samen uit de aanbiedingen van alle airlines en van hotels uit een strenge selectie op het gebied van locatie, sfeer en uitstraling. Slapen gebeurt daardoor altijd op een centrale, hippe en kwalitatieve plek.

Vluchttijden en airlines kiezen reizigers zelf uit de beste opties voor heen en terug. Zo biedt Wigwam de kwaliteit van een luxe touroperator, maar dan met een heel wat leuker prijskaartje. Wie hier boekt is verzekerd van een super hotel en fijne vluchttijden. 

Een pakketreis van een prijsvechter kan tegenvallen. De vluchttijden snoepen twee dagen van je trip af, het hotel is wel erg basic, niet al te schoon en ligt ver van alle bezienswaardigheden. Wigwam is anders.

In het overzichtelijke aanbod op de website ligt de nadruk op de hotels en daarbij worden de highlights van de reis en de waardering van andere reizigers duidelijk aangegeven. Het aanbod is groot!

In stijl genieten op Ibiza, een tapa eten in Valencia of flaneren in Kaapstad? Er staan elke dag weer nieuwe reizen online. Kijk op Wigwam.Travel

Winactie

Nouveau mag 3 vakantievouchers weggeven t.w.v. € 75,-. Vul je gegevens in en wie weet, kan jij straks jouw vakantietrip boeken. De voucher is éénmalig te gebruiken en geldig tot 1 juli 2019.  Deze actie loopt t/m 2 januari 2019.

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in

 

 

Gabrielle ‘Coco’ Chanel was één van de eerste wereldberoemde iconen in de mode. Ze was verantwoordelijk voor een aantal revolutionaire ontwerpen uit de modegeschiedenis waaronder de Little Black Dress en het bouclé jasje. 

Coco Chanel was haar tijd ver vooruit en gebruikte herenkleding als basis voor ontwerpen die vrouwen vrijheid en macht gaven. Haar tijdloze en elegante mode bracht gelijkheid tussen mannen en vrouwen.

Vele jaren na haar dood is Coco Chanel nog altijd het boegbeeld van het Huis Chanel.

The Little Book of Chanel 

Een prachtige geïllustreerd boekje over het leven en nalatenschap van deze mysterieuze modeontwerpster. In het boek lees je alles over de bijzondere vrouw die Coco Chanel was.

Van haar eerste stappen in de modewereld, via haar revolutionaire sportkleding en klassiekers tot het wereldwijde imperium dat het merk Chanel nu is. Dit alles opgeluisterd met gedetailleerde foto’s en schetsen van haar ontwerpen, modefotografie en catwalkshots.

Informatie:
Verschijningsdatum: 26 februari 2019
ISBN:9789021571980

Winactie:

Nouveau mag 3 boeken weggeven. Vul onderstaand formulier in en wie weet ben je een van de winnaars.

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in

 

Is dit nu serieus? Of grappig? Of ­tragisch? En als het alle drie is: kán dat dan? I Am Not a Witch van debuterend regisseur ­Rungano Nyoni is een film die vanaf de eerste scène tot het schitterende eindbeeld blijft schuren en verrassen.

Na een incident in haar dorp wordt de 9-jarige Zambiaanse Shula beschuldigd van hekserij. Tijdens de korte rechtszaak wordt ze schuldig bevonden en verbannen naar een heksenkolonie.. Haar nieuwe leven bestaat uit werken op het land met de andere heksen en als een attractie te worden bekeken door toeristen. Shula's lot lijkt te verbeteren als meneer Banda zich over haar ontfermt om 'samen zaken te doen' en de publiciteit met haar opzoekt. Terwijl haar leven besloten lijkt, staat het jonge meisje voor de keuze: haar lot als heks accepteren of het risico nemen en voor vrijheid kiezen.


Winactie
Op 9 januari verschijnt deze mooie film op DVD en Nouveau mag 5 DVD's weggeven. Vul onderstaand formulier in en wie weet ben jij één van de winnaars.