Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Winactie: Toegangskaarten Ibiza Experience

Ben je gek op Ibiza? Dan is dit je kans. Beleef Ibiza in Nederland en vier de zomer alvast. De Ibiza Experience neemt je mee naar Ibiza en ervaar het echte ‘happy hippy’ gevoel. Ontdek de laatste fashion trends en beleef wat je nog allemaal kunt doen in en om je huis. Tussen al het shoppen door k...

Winactie: Toegangskaarten Ibiza Experience

Ben je gek op Ibiza? Dan is dit je kans. Beleef Ibiza in Nederland en vier de zomer alvast.

De Ibiza Experience neemt je mee naar Ibiza en ervaar het echte ‘happy hippy’ gevoel. Ontdek de laatste fashion trends en beleef wat je nog allemaal kunt doen in en om je huis.

Tussen al het shoppen door kun je heerlijk genieten van Ibiza stijl eten, drinken, massages terwijl je kan genieten van heerlijke Ibiza tunes.



Je waant je echt op Ibiza op de night market. Shoppen bij volle maan in de sfeervolle sfeer van de Ibiza stands. Daarnaast zal er een echte Mercado d’Ibiza zijn met de mooiste Ibiza items en merken.

Laat je verrassen en kom in zomerse sferen terwijl je geniet van de romantische en sfeervolle Ibiza by night opstelling.



Wanneer:

Zaterdag 23 maart: 12:00 – 20:00

Zondag 24 maart: 11:00 – 18:00



Informatie:

www.ibizaexperience.eu

Winactie:

Nouveau mag 10 x 2 kaarten weggeven. Wil jij deze unieke Ibiza sfeer meemaken vul onderstaand formulier en in wie weet ben jij een van de winnaars.

Deze actie is gesloten!

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in