De nieuwe Soundbar van Sony heeft een uniek geluidsweergave en een groot surroundsoundveld en is geschikt voor ieder type woonkamer.

De soundbar maakt van iedere woonkamer een thuisbioscoop. Een zeer praktisch, compact design dat volledig opgaat in de leefomgeving. Door de ingebouwde subwoofer neemt de soundbar weinig plaats in. 

Zowel films, Netflix-series, tv-programma’s als muziek via Spotify (via Bluetooth) worden hoogwaardig weergegeven via de ingebouwde Dolby Digital audioprocessor. De processor zorgt ervoor dat laagfrequente geluiden en stemmen altijd helder klinken zonder gebruik te maken van een aparte subwoofer. Alles zonder extra kabels of andere randapparatuur.

De Sony Soundbar:

  • Deze alles-in-één-oplossing past bij ieder interieur en garandeert altijd een optimaal geluid
  • Inzetbaar als speaker dankzij Bluetooth en NFC
  • De slanke vormgeving is speciaal ontworpen voor stijlvolle audioliefhebbers

Prijs: € 250

Winactie
Nouveau mag een Sony soundbar weggeven. Vul onderstaand formulier in en wie weet geniet jij straks van deze soundbar in je eigen woonkamer.

 

Charcoal-producten zijn razend populair. Maar alleen die van BLOOMR zijn voorzien van het zogenaamde CocoPure+ keurmerk. CocoPure+ is een door BLOOMR gepatenteerde benaming en staat voor de puurste en best gefilterde kokosproducten.

BLOOMR COCONUT CHARCOAL

Voor wittere tanden. Verwijdert alle vlekken en verkleuringen van je tanden, zonder ze te beschadigen. Het wordt gemaakt van 100% biologisch geteelde kokosnoten zonder toevoegingen. Puur natuur dus.

BLOOMR COCOSOAP

Het natuurlijk alternatief voor het scrubben en reinigen van de huid. Deze Charcoal Skin Detoxer bevat als enige gezichtsreiniger de échte BLOOMR Coconut Charcoal, vandaar de zwarte kleur.

Deze Charcoal zorgt bij contact met de huid voor een lichte scrub die dode huidcellen, verwijdert en onzuiverheden absorbeert. Deze CocoSoap is dus een scrub, detox en cleanser inéén.

Winactie:

Nouveau mag 3 pakketten weggeven t.w.v. € 59,95. Vul het formulier hieronder in en wie weet ben jij één van de winnaars.


Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in

 

Het Oostenrijkse label AIRFIELD komt voor de fall/winter 2018 collectie met een romantische, maar ook rebelse collectie. Klassieke modellen in een nieuw jasje.

De collectie staat in het teken van contrasten: natuurlijke stoffen gecombineerd met technische materialen. Het natuurlijke komt terug in fluweel, zachte wol en mohair. Het technische uit zich in het gebruik van jersey, vinyl, nylon en neopreen.

Het DNA van AIRFIELD is zichtbaar in de gehele collectie, en deze wordt met de nieuwste collectie weer naar een hoger niveau gebracht. Fashionable, maar ook échte kleding voor échte vrouwen.

Winactie

Nouveau mag een cadeaubon t.w.v. € 200,-- weggeven. Vul onderstaand formulier in en wie weet ben jij de gelukkige.


 

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in