Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Winactie: Ski outfit van Dare 2b

Een unieke samenwerking: Dare 2b en modehuis Julien Macdonald lanceren samen een speciale collectie skikleding voor deze winter. De collectie biedt een stijlvolle en funky mix van mode en functionaliteit met de duidelijke signatuur van Julien Macdonald. De Britse modeontwerper heeft een internati...

Winactie: Ski outfit van Dare 2b

Een unieke samenwerking: Dare 2b en modehuis Julien Macdonald lanceren samen een speciale collectie skikleding voor deze winter.

De collectie biedt een stijlvolle en funky mix van mode en functionaliteit met de duidelijke signatuur van Julien Macdonald. De Britse modeontwerper heeft een internationale reputatie en is populair bij wereldsterren als Kim Kardashian, Beyoncé en Jennifer Lopez. 

Nouveau mag een pantalon en sweater weggeven.

Dare 2b Solaris Sweater
Een sweater gemaakt van rekbare en sneldrogende iLUS Core-stof met een ingestikt diamantpatroon aan de voorkant, € 64,95.

Dare 2b Rarity pant
Een softshell ski-broek om te beschermen tegen wind, regen en sneeuw. De pasvorm is slank, maar niet te strak en past perfect over de skischoenen. De skibroek is waterafstotend en geeft je vrijheid bij al je bewegingen. Een echte Dare 2b-klassieker voor € 119,95.

Winactie

Wil jij flitsend skien in deze mooie outfit? Vul onderstaand formulier in en wie weet ben jij de winnaar. Deze winactie is gesloten!

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in